Scudo Sports

Gran fondo yarışlarından alınan ücretler

Gran fondo yarışlarında alınan ücretler makulmü ?

• Toplam katılım
    160
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe

dakikada 10 gönderide bulunduğunuzdan ben yazdığım sırada siz başka bir gönderi daha atmışsınız, kaynamış arada.

@Kudret Kurtcebe.

Ağzınıza şu önyargıları dolamışsınız ama, benim bir ön yargım yok, sadece forumdaki bir çok kişi gibi paylaşımlarınızda takındığınız tavrınızı doğru bulmuyorum. Sizin bana önyargı dedikleriniz benim gözlemlerim. Bunlar önyargı değil, bunca zamandır konularınızda olsun, başkalarının konularında olsun sergilediğiniz üsluba yönelik bir değerlendirme. Bakın bu üsteki alıntıladığım parçada bile nasıl kibirli bir bakış açısı mevcut, alttan alta küçük görmeler vesaire. Sizin dilinizden konuşacak olursak; notunuzu verdim. Gördüğüm yaşça en büyük ergensiniz. Benim tevazu gereği sözlerimi beni hor görmek için kullanıyorsunuz.

Olmuşu siz iseniz, ben hamlığımın kıymetini bileyim..

Scudo
@Kudret Kurtcebe kalitemizi bozan aklına yatmayanı problem çıkaran varsa banla gitsin bu üç günlük dünyada hiiiçç uğraşılmaya değmez :rolleyes: evet ücretlere karşıyım. Yarış organizeciler buldukları Sponsor ile olabilecek masrafları karşılasın.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@iskender şerit

Yönetim özelden aynı şeyi söyledi uzun bıçaklılar gecesi gerçekleşti 28 kişi banı yedi,,,,,bu arada çoğunluk senin gibi düşünüyor,biliyorsun bana uymuyor ,marmara gran fondo ucuz idi ,2016 tam senlikti bedava idi her şey ,otobüs bedava idi ,
Şimdi diğer konudaki ankette çoğunluk 130 kişi hayır dedi kitle ne derse o olur ,iskender azınlık azınlıkta kalır bu anket yaza kadar açık hatta en son ekime kadar ,,,,,tek umut var belki veloturk çeşmede fiyatı makul tutar ,,,,biliyorsun o gran fondo hayır işi ,doğudaki gariban çocuklara bisiklet dağıtıyor veloturk ,

Hayır yüzde 67,,,,,,çoğunluk şikayetçi
Hayır 75 kişi

Benim anlamadığım bir nokta da bisiklet federasyonu niçin ''komisyon'' alıyor?
Bisiklet sporunun ''gelişmesi''!!! için var olan bu güzide oluşumun neden bu paraya ihtiyacı var?
Alınan bu ücretin yurdum sporuna katkısı ne ölçüdedir?
Gerçekten birisi kısaca açıklasa da o para aklansa?

@Okan Örs

Bunlar gizli ,,,,açiklayacak baba yiğit yok .lions kulübünü biliyorsun adamlardan 12.000 tl istediler kendileri ile görüşmüş idim

@Okan Örs

Alınan para nereye gidiyor ????!

Bisiklet federasyonu tüm belediyeler ile ortak bir çalışma yaptımı
Örnek tüm illerde amatör bisiklet yarışları sayın erol küçükbakırci başa geldiğinden beri ne kadar organizasyon düzenledi ?
Sayın erol bey eski balkan şampiyonudur peki bizim derdimizden anliyormu ?yoksa burokrasiyemi takıldı ?????

Eğer bir kurumun başına erol beyi getirip,akabinde o kurumun içi bisiklet ile ilgisi olmayan güreş hakemleri ile doldurur ise ne olur ,bu federasyonda diplomalı kaç adet bisiklet antrenörü var '''
Isteyene bi kamyon dolusu bisiklet antrenörü getiririz diyesim geliyorda aklıma rahmetli süleyman demirel geldi :islik:

@Okan Örs

Alınan ücretlerin komisyonların bu ülkenin bisiklet sporuna katkısı varmıdır ????
Bunlar can alıcı rahatsız edici sorular ,argeusu genede kutlarım en azından onlar açıkladı masraflarını tabi kısa 160 uzun 210 oldu ,tan 16 kalem gider var şu an listede kıpırdanma az,geçen sene 500 kişiyi toplayamadilar bu senede tahminim aynısı olacak

@Okan Örs

uzun oldu okan :islik:

herkesi gran fondoları boykota davet ediyorum ,artık gran fondo bir halk koşusu değildir cebi şişkin azınlıklara yöneliktir

Price-List-1.jpg

Fiatlar uçuş gösteriyor

Keza gran fondo Akra kısa 160 tl
Uzun 210 tl boykot edin

Bu akraya katılan dostumuz ziya bile şikayetçi ,3-5 arkadaş bi arada program yapıyorlar ,alanya herhalde pahalı gelir

@Kudret Kurtcebe : "Yönetim özelden aynı şeyi söyledi uzun bıçaklılar gecesi gerçekleşti 28 kişi banı yedi."

Uzun Bıçaklar Gecesi, Nazi Almanya'sında Hitler'in, kendi faşist milislerini katlettiği geceye verilen addır.

@Kudret Kurtcebe
Dikkate alabildiğim tek fondo, Çeşme zaten abi.
Bu sene troya dan maalesef haberim olmadı.Yakın olduğum için masrafsız katılabilirdim.2019 da yine olursa bir de onu dikkate alacağım.Malum soğan 5,patetes 4,karnabahar 5-6,Ispanak 5 TL.(bu günkü Ayvalık salı pazarı) :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@iskender şerit

Nemi oldu hemen arzediyorum. Kudret abi serrchi ye sen seni bil sen seni sen seni bilmezsen patlatırlar enseni dedi. Serrchi de kudret abiye bu laflar boy boy...Sonrasını yazamayacağım terbiyem elvermiyor.

@Okan Örs

Ohha fiatlara bak ,,,

Bu arada argeus şirketinin giderlerini bi inceleyelim senle neden akra 160 uzun 210 tl oldu ,,aşağıdaki maliyetlere bak yahu,,,

Organizasyon (Web sitesi, online kayıt, tasarımlar, üretimler, araçlar, personeller vs.)
- Yarış kiti (Sırt numaraları, yarış rehberi, zamanlama çipi / kadro numarası, bırakma çantası vs.)
- İstasyonlarda sunulan yiyecek, içecek ve sağlık imkanları
- Zaman tutma hizmeti
- Finiş sonrası kumanya
- Yarışı bırakmak isteyen sporcular için süpürge otobüsleri hizmeti
- Yol güvenliğini sağlayan motorize ekip giderleri
- Hakem giderleri
- Ambulanslar ve sağlık personelleri giderleri
- Yarışı zaman limitleri içinde bitiren katılımcılara "bitirme madalyası"
- Kategorilerinde dereceye giren sporculara podyum madalyaları
- Her bir katılımcı için Bisiklet Federasyonu’na ödenen özel yarış ücreti
- Fotoğrafçı ücretleri
- Yarış sonrası sunulan masaj hizmeti
- Tişört
- KDV

Ohha ben olsam vazgecerim buna stresmı dayanır ,,argeus şimdi bence panikte
Su anda 61 kişi var daha 2 ay var ,,,,

@mehmetsunu

Bamı yedi zatı muhterem ve diğerleri arka çıkanlarda ,sunu bu arkadaşım önce antrenörüm dedi sonra yardımcıyim dedi akabinde hamım dedi onun için bilgileri paylaşmiyorum dedi ,arkadaşım face ,e takilsin
Ön yargı aids virüsü gibidir sunu

@mehmetsunu

Sunu 16 kalem giderlere bak ne dersin gran fondolar bence bitecek

@Okan Örs

Okan cesme hayır işi veloturk 'e laf yok ,yanlız fiatlar konusunda 2019 'da bence sıkışacaklar

@iskender şerit

Şeritler senden sorulur ,kartepe fatihi ,,,,,:harika:

@mehmetsunu

Sunu gardaş
Bak şimdi toplanan para ile maliyet çıkarmı !!!!!
61 başvuru
Akraya,,,

Uzunda 23 kişi,
23 x 210 eşüttür. Ne eder efem 4830 gayme
Kisada 38 kişi
38 x 160 =6080

Haha kisadan yırtıyorlar,,,,
Efendim toplam 10.910 tl

Sunu çip parası 15.000 'den aşağı değil
Çip parası çıkmadı sunu imf ile senin bağlantın vardı hallet dolar iste 20.000 dolar iste
Ne kadar faiz isteyecekler birde o var tabi ,,hallet argeus sıkıntıya girebilir 24 şubatta

:komik::islik::islik:

Valla kaldı 2 ay 6 gün aneyyyyyyy vah vah argeus

@mehmetsunu

Valla yönetim muhatap olma dedi aynen banla dedi bundan sonra bam bam ,,,sana yok bam bam ve de mariokaldatoya

Sunu aşağıda en çok teşekkür alanların istatistiği var ,

Kudret Kurtcebe

2016 ikincilik ,2017 gran fondo birincilik, Erkek, 61, Nereden: istanbul
35.823

Beğenilen Mesajlar:

48.667

Ödül Puanları:

1.358

Mariokaldato ,,,,,

Otobanda ışıksızım kanka, Erkek, 44, Nereden: Bursa
8.158

Beğenilen Mesajlar:

25.110

Ödül Puanları:

858

1. mehmetsunu

İKONOKLAST, Erkek, Nereden: kayseri
    5.249

Beğenilen Mesajlar:

12.142

Forumda dördüncü oldun teşekkürler açısından serkan mistinoğlu 3 'üncü ,Kutlarım kardaş

Raşite helal bu adam başka yahu elbet bir gün nasip olacak bursaya basacam gene ,,,
Mariokaldato,,,,,,

bu forumu okuyunca hemen uzun parkura kayıt yaptırdım :) kış sezonunda bir derece beklemiyorum kendimden. ama önemli olan o parkuru bitirmek. verilen emeğe destek olmak. köstek olmak da yine bizim genlerimizde olan bir şey. ahlaki kültürümüzün granfondolarına özendiğimiz ecnebilerin ahlak anlayışına geldiği gün bu forumlarda yarışa az kaldı nasıl antreman yapmalıyız, beslenmeliyiz vs. tartışılacaktır. fiyat yüksekse katılmayız olur biter dünyanın sonu değil. kıskançlıkta bir sıkıntılı ruh halidir. katılan insanlara saygı duymak gerekir.

@Kursat akin

Kürşat bey siz azınlık oldunuz kusura bakmayın burada ben bu parayı veremeyen arkadaşları düşünüyorum ,200 lira verdiniz ,ödül daha önce aldınız kürsü görünüz
para verip üstüne ödül alıyorsunuz madalyayı aldınız 200 liraya değer diyorsanız laf yok size
size enayisiniz demeyeceğim gerçekte benim düşüncem mastürbasyon yapıyorsunuz gibi ,ayrıca konumunuz karamam ordan alanya araba dünya paramı ?
masraflarınızi yazarmısiniz kimse burda kıskançlık yapmıyor ,,,

@Kursat akin
Ecnebilerin akıllı yüzüde var belçikada yapılan gran fondo ,mustafa kumbaracı gitti oraya belçikalı bedava gran fondo yaptı 8000 kişi ,bu yarış değil belçika usulü ayni anda yarış başlamıyor kategori yok kürsü yok ,bizimkilerin taklidi ıtalyan usulü,bir tek 2016 gran fondo marmara bedava idi ne olduda bu fiatlar 200 oldu bana bunun izahını veren yok

@Kursat akin

Ecnebinin ahlak anlayışı iki tarz fondo ,,belçika usulü yarış dışı fondo ,ve ıtalyan usulü fondo yarısa yönelik ücretli

@mehmetsunu

Tam öyle olmadı aslında. ''Had bildirmek kimsenin haddi değil'' teması etrafında görüşlerimizi bildirdik..

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
3C1E8CD9-5D17-4774-AC1E-364C6890130D.jpeg kudret bey Bütün negatif elektiriğinizi atacağınız kurum bisiklet federasyonudur. İlk icraatı masterleri harcamak ikinci icraatlarıda genç erkek ve bayanları yarıştırmamak hatta sezon kapnışı bile yapmamak oldu. Sürekli yarışlar iptal oldu. Belçika yol bisikletinin başkentidir. Bahar klasikleri türkiyede değil belçikada. Adamların okadar bol yarışı varki fondoları da ona göre olmuş. Türkiyede türk tipi granfondo oluşmakta. Federasyon yarışları olmadığı için daha yarış havasında geçmesi de normal. Adam kayırma ve bol liyakatsiz aksiyonların olduğu bisiklet federasyon una yüklenmenizi tavsiye edeceğim. Orada harcırah ve bedava yarış var yapılırsa. Aşağıda isviçrede bisiklet mağazasındaki bir bisiklet var. 11 bin frank. Orası için çok caZip. İsviçredeki bu bisiklet neden bizde 11 bin tl değil dert edeceğimiz şeyler bambaşka.

@Kursat akin

Price-List-1.jpg

Bu fiatlar alanya dışından gelenlere makul ise hodri meydan harcayacakları paralarida bi zahmet yazsinlar bakalım ne kadar maliyet çıkacak değermi değmezmı anlayalım

@Kursat akin

Federasyon hakkında yazdıklarımı okuyun önce,ne yazmışım ismi var cismi yok

yukarıda yazdım kudret bey. bisiklet federasyonunda sizin çözümleriniz. yol bisikleti için yarışlar düzenleyip, masterleri ihmal etmeden (fondolarda çoğunluk yarışan master ) bol yarış düzenleyecek, yıldızlara, özellikle bayan sporculara gençlere destek verecekler. bütün enerjinizi buraya kanalize edin. liberal ekonomide kendi yarışını yapan insanları terbiye etmeye çalışmak yanlış.

@Kursat akin

Tamamda ne yapmış federasyon köstek olmaktan başka

@Kursat akin

Bence aynen federasyon lav edilmeli yeni başkan ve bisiklet antrenörleri ile donatilmali iş böyle başlayacak

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri