@hamlet2006
Orada dur şimdi
Bir kere ücretsiz olunca ne oldu ,kürsü hatası oldu zati amatör yarış bu ,
Bir kere ne diyoruz çip parası çıkacak
Ne diyoruz limit kısa 100 ,ve uzun 150 çip parası çıktı
Federasyon birazda para istemesin niye 15.000 verilecek federasyona niye köstek oluyor federasyon ,allah allah yani ,,
Geriye ne kalıyor yemek kuponu ,madalya masrafları ,16 kalem giderlerden hayati olanlar ele alınmalı masraflar çıkarılmalı ,veloturk gibi cebinden karşılayacak iyi niyetli insanlara ihtiyaç var,
Bir kere tabiki edirne ücretsiz olarak alayına basıyor ama ,amasi 217 kışi diskalifiye olmuş ise bunun nedeni 35 'inci km 'de bir görevlinin olmaması benim gibi yanlış dönenler oldu ,gönüllü olanlardan bir allahın kulu orda yoktu,
Demekki neymiş iyi niyet yetmez işi bileceksin,
60 mastırda bahattin süregi kürsüye çağırdılar gelmedi çünki yoktu ,ertesi gün listede diskalifiye yazıyordu haaaaaa neden çünki çip yok ,hata olacak dedim ve dediğim çıktı,burada tecrübe konuşuyor boşa mermi atmam yeniler beni tanımaz eskiler bilir burada nasıl bisiklet turları organize ettiğimi ,ayrıca idmanları ,sakalimiz yokki laf dinletelim,
Gran fondoya katılana 150 lira vereceğiz yerine adam gibi amatör bisiklet yarışları duzenlensin birinciye 5000 ikinciye 2500 üçüncüye 1500
Sıkarrrrrrrrrrrr !!!!!!!
Aşağıda enflasyon oranında artan maliyetler
- Organizasyon (Web sitesi, online kayıt, tasarımlar, üretimler, araçlar, personeller vs.)
- Yarış kiti (Sırt numaraları, yarış rehberi, zamanlama çipi / kadro numarası, bırakma çantası vs.)
- İstasyonlarda sunulan yiyecek, içecek ve sağlık imkanları
- Zaman tutma hizmeti
- Finiş sonrası kumanya
- Yarışı bırakmak isteyen sporcular için süpürge otobüsleri hizmeti
- Yol güvenliğini sağlayan motorize ekip giderleri
- Hakem giderleri
- Ambulanslar ve sağlık personelleri giderleri
- Yarışı zaman limitleri içinde bitiren katılımcılara "bitirme madalyası"
- Kategorilerinde dereceye giren sporculara podyum madalyaları
- Her bir katılımcı için Bisiklet Federasyonu’na ödenen özel yarış ücreti
- Fotoğrafçı ücretleri
- Yarış sonrası sunulan masaj hizmeti
- Tişört
- KDV
Herkes okusun bakalım. Neymiş maliyetler haaaaaa
Bu kalemlerden hangisini eksiltirsek yarışa sekte vurmaz kafa yorun bakalım,
Nedenmi maliyetleri aza indirme açısından yani bunu düşünecekler sponsorlerdir
Orada dur şimdi
Bir kere ücretsiz olunca ne oldu ,kürsü hatası oldu zati amatör yarış bu ,
Bir kere ne diyoruz çip parası çıkacak
Ne diyoruz limit kısa 100 ,ve uzun 150 çip parası çıktı
Federasyon birazda para istemesin niye 15.000 verilecek federasyona niye köstek oluyor federasyon ,allah allah yani ,,
Geriye ne kalıyor yemek kuponu ,madalya masrafları ,16 kalem giderlerden hayati olanlar ele alınmalı masraflar çıkarılmalı ,veloturk gibi cebinden karşılayacak iyi niyetli insanlara ihtiyaç var,
Bir kere tabiki edirne ücretsiz olarak alayına basıyor ama ,amasi 217 kışi diskalifiye olmuş ise bunun nedeni 35 'inci km 'de bir görevlinin olmaması benim gibi yanlış dönenler oldu ,gönüllü olanlardan bir allahın kulu orda yoktu,
Demekki neymiş iyi niyet yetmez işi bileceksin,
60 mastırda bahattin süregi kürsüye çağırdılar gelmedi çünki yoktu ,ertesi gün listede diskalifiye yazıyordu haaaaaa neden çünki çip yok ,hata olacak dedim ve dediğim çıktı,burada tecrübe konuşuyor boşa mermi atmam yeniler beni tanımaz eskiler bilir burada nasıl bisiklet turları organize ettiğimi ,ayrıca idmanları ,sakalimiz yokki laf dinletelim,
Gran fondoya katılana 150 lira vereceğiz yerine adam gibi amatör bisiklet yarışları duzenlensin birinciye 5000 ikinciye 2500 üçüncüye 1500
Sıkarrrrrrrrrrrr !!!!!!!
Aşağıda enflasyon oranında artan maliyetler
- Organizasyon (Web sitesi, online kayıt, tasarımlar, üretimler, araçlar, personeller vs.)
- Yarış kiti (Sırt numaraları, yarış rehberi, zamanlama çipi / kadro numarası, bırakma çantası vs.)
- İstasyonlarda sunulan yiyecek, içecek ve sağlık imkanları
- Zaman tutma hizmeti
- Finiş sonrası kumanya
- Yarışı bırakmak isteyen sporcular için süpürge otobüsleri hizmeti
- Yol güvenliğini sağlayan motorize ekip giderleri
- Hakem giderleri
- Ambulanslar ve sağlık personelleri giderleri
- Yarışı zaman limitleri içinde bitiren katılımcılara "bitirme madalyası"
- Kategorilerinde dereceye giren sporculara podyum madalyaları
- Her bir katılımcı için Bisiklet Federasyonu’na ödenen özel yarış ücreti
- Fotoğrafçı ücretleri
- Yarış sonrası sunulan masaj hizmeti