Scudo Sports

Gran fondo yarışlarından alınan ücretler

Gran fondo yarışlarında alınan ücretler makulmü ?

• Toplam katılım
    160
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hurol Yoney

Performans grupları aynen istanbulda pelotonistanbul var ,sağlam ekip ...onlar ile idmanlarda bulundum trafik derdi sabah erken yok ama dönüşte sahilde var,,,
Çanakkale nispeten daha şanslı ,trafiksiz olan yerler vardır

@Hurol Yoney

Trafikte sorun yaşama olayı pelotonistanbulda 'da pek olmadı.,,

Bu arada 70 kişi hayır dedi eyvallah

Arkadaşlar bazı zatî muhteremler hakarette etse bu konuyu açmam gerçekten alım gücü düşük olanlar için asgari ücret ile yaşamaya mahkum olanlar için ,üniversitede okuyanlar için,kendimde zati emekliyim emeklinin durumu ne ise o yani,
Gran fondoya savaş açılmasının nedeni 2016 'da ücretsiz yapılması idi ,
2017 de ise 75 lira kısa idi ,otobüs gidiş ve dönüş bedava idi ,malesef marmara yok artık ,

Bazı zatı muhteremler 30 'lu yaslardada olsa kişiyi tahlil etmekte zorlanabilir,bu normal ,antrenör eksik bu forumda öyle değilmi ????
Peki nerde antrenör varmı burada hakaret eden zattan başka neden paylaşmayı düşünmemiş burada bu zat ,,haaaaa olayın can alıcı sorusu budur ,bu ülkede bisiklet antrenörü varda benmi göremedim varsa bisiklet foruma girip teknik bilgileri verdide benmi göremedim
ha alaydan gelmiş bir kişi olarak ben kendimi yetiştirdim kaynak araştırdım milli bisikletciler ile idman yaptım tabi avantaj bu idi ,,,,

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Demagoji yapmanıza gerek yok, siz sordunuz;

@Kudret Kurtcebe

Bende kendimi tanıttım.

Kendinize haklılık payı çıkartmak için 'müstahak' lafından mağduriyet çıkartmaya ısrar etmeniz gülünç olmaya başladı, yapmayın. Szi hiç olmazsa 'hırçın' olarak bilelim, kendini gülünç duruma düşüren biri olarak hatırlamak istemiyorum sizi, yapmayın bunu kendinize..

• Beğen
Tepkiler: utksn ve murat16
@Serrchi

Beyfendi konu açtinizmi burada

@Serrchi

Yok gerçekten sen ne yaptın ,yarışlarda varmı idiniz ,ödül aldinizmi bunlarida bilelim komik soru değil sizi tanıyalım o vakit

@Serrchi

Beyfendi neyin mağduriyeti bu ,,,,siz ne yaptınız bisiklet forum için hangi teknik konuları paylaştıniz katkınız nedir cevap verin hakaret ederseniz cevabını veririm

Antrenör isen nerde senin konularin burada neden katkınız olmadi burda yillarca idman yapan bir insana hakaret ettiniz

Bunu asla affetmem

Konulara mesaj atmissiniz ,bir tanesinde idman nedir ? Gibi tek bir konunuz yok ,sizi aynen bundan sonrada takip edeceğim

Ne zaman bisiklete başladın muhterem kardeşim komik soru değil
Evet tanıyalım seni ve başarılarını ve nasıl antrenör olduğunu nerede eğitim aldığını ,
Soruyorum çünki tanıyalım sizi

Kırmadan kizmadan cevap ver güzel kardeşim

@Serrchi

Bence sen ne yap biliyormusun bu foruma katkınız olacak ise açarsınız antrenörlük nedir diye anlatırsınız her şeyi ha tenezzül etmiyor isen acmazsınız,

Marmara Adası için CX Lastik Seçimi, Sizce Hangisi?

Burada pek cevap veren olmamış ,,,,bunada şaşırdım doğrusu,,

Antrenörlerde bilmeyebilir tabi ,,,,,bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp

@Kudret Kurtcebe
Yok ben şaşırmadım, cevap veremediler çünkü bilmiyorlar. Araziyi bilse cyclocross'tan haberi yok, cyclocrossu bilse sorduğum coğrafyayı bilmiyordur. Doğaldır, insanlar bilmediği konularda ukalalık yapıp da her konuya yorum yazmazlar. Eğer bir bildiğiniz varsa şu meşhur başlığıma bir yorum girin de ben de öğreneyim. Netice de bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Hem bizim başlığa da hareket gelmiş olur. Bu benim değil forumdakilerin ayıbıdır, bilgi isteyen bir başlık olduğunda yardımcı olmayı görev bilirim kendime, ama aynı şeyi forumdaşlardan göremedik zamanında.

Zaten maharet başlık açmak olsaydı forumu sizin üzerinize yaparlardı değil mi?

@Serrchi

Güzel kardeşim ben biliyorum cevabı,dikkat et bana hakaret ettiğin halde seni kaale alıyorum ,ama bence senin ilk işin forumda antrenörlük bilgilerini paylaşman bak o zaman seni daha çok kaale alırım

@Serrchi

Maharet nedir biliyormusun yaşamı boyunca 7 bisiklet eskitmek 8 inci altta marifet bu arkadaşım,,yaşantım boyunca araba almadım kardeşim non konformist olmakta maharet bu arkadaşım,
Maharet 60 yaşında 33.4 yapabilmek 53 km 'de maharet bu arkadaşım,
Bak sadece bu ülkede 5 kişiyiz 30 ve üstü yapanlar maharet budur arkadaşım sen 60 yaşına geldiğinde herhalde ben bulutlardan izlerim senin birinciliğini ,sorularıma eksik cevap veriyorsun

Maharet başlık açmak değilse kusura bakma sen başka yola arkadaşım,
Bir kere benim ulaş dostumla muhabbetimi kimse bilemez
Karşılıklı saygı vardır dükkanına gittiğimde ne haber ulaş derim selamlasiriz aramızda sorun hiç bir zaman olmadı karşılıklı birbirimize saygıda kusur etmedik o beni sayar bende onu harbi bir kişiliktir

Yarın özellikle sizin için ulaşa bir ulaşacağım durumu ileteceğim hakaret etme var bakalım ulaş dostum ne diyecek

@Kudret Kurtcebe

Tersten başlayalım;

1 sorularınızın hepsine cevap var ve verildi, siz yazdığınız gibi okuyorsanız zorluk orada çıkıyordur. Çünkü bir gönderi içerisinde onlarca güncelleme ile onlarca şeyi ard arda sıralayarak sağlıklı iletişim kurulamaz. Yazdıklarınızı peşi sıra okuyunca bile; ilki sinirli, arada babacan, sonraki veryansın vs... gibi bir sıralama oluyor. Bir gönderi bu kadar edit kaldırmaz..

2 Yaşınıza oranla iyi değerleriniz var doğrudur. Ama dediğiniz gibi siz 5 kişisiniz, ama akranınız olan eski milli bisikletçilerin gran fondolara dahil olmasına neden kızıyorsunuz, sayınız çoğalır iyi olur..

3 @Kudret Kurtcebe. Belirrtiğim gibi antrenörlüğüm 1.kademe, yani yardımcı antrenörüm. Bana müsaade edin önce öğrendiklerimi eğitimde uygulayayım göreyim, yeri gelirse tabi ki paylaşırım. Pişmeden oldum demem..

4 @Kudret Kurtcebe. Hala hakaretten bahsediyorsunuz, ama neyi hakaret olarak algılıyorsunuz? Bu fiyatların müstahak olduğunu söylememi hakaret olarak alıyorsanız siz farklı görüşlerin dile getirilmemesi için uğraşıyorsunuz derim.

Bu fiyatlar müstehaktır demeye devam edeceğim siz bunu hakaret saysanız da, küfür saysanız da, izzet-i nefs meselesi haline getirseniz de.

İnsanlar yarış hırsında oldukça daha çok fondalar olacak, daha çok meblağlar silkelenecek bizlerden.

@Serrchi

Bak orada yanlış var eski millilere karşı değilim sadece arkasında klübü olan ve haftada 3 gün idman yapan ve 3 yıl boyunca federasyon yarışlarında bulunanlarin gran fondoya katılımına karşı olanları destekliyorum çünki hafta içi çalisanlar onların temposunu yakalayamaz

Anlaşıldı herhalde

@Serrchi

Şimdi anlaşıldı ,,,,,müstehak 'ı yanlış anlayan ben oldum ,eyvallah ama bu demek degildirki gran fondolar olmasın
Olacak ama müspet rakamlar derdimiz odur

@Serrchi

Gran fondo olmasa bile daha düşük ücretli amatör bisiklet yarışları olacak ,,,ki eminim olacak

Belirrtiğim gibi antrenörlüğüm 1.kademe, yani yardımcı antrenörüm. Bana müsaade edin önce öğrendiklerimi eğitimde uygulayayım göreyim, yeri gelirse tabi ki paylaşırım. Pişmeden oldum demem..

Işte sorumun cevabı eyvallah :harika:

@Kudret Kurtcebe

Yazdıklarınız ortada; üsten bakan, devamlı bir şeylere çatan, forum benim dercesine yaklaşımlarınız mevcut..

@Kudret Kurtcebe
ben bu görüşünüzü de doğru bulmuyorum, misal veriyorum siz de emeklisiniz hatırladığım kadarıyla, şu an çalışmıyorsunuz yani, sizi 3 gün idman yapmaktan alıkoyan nedir? Kaldı ki 3 gün idman yapmadınız diye sizi diğerlerinden ayrı koymamızın sebebi ne? Çalışan ile çalışmayanın arasında ki farkın çıkacağı tek yer yarıştır, e buna da müsaade etmez iseniz bu kusura bakmayın ama mızıkçılıktır.

Hem performans sporundan bahsedip hem de yetersiz antrenmandan bahsetmek hiç mantıklı gelmiyor bana.

@Serrchi

Çoğunluk istemiyor

Gran fondo anketi

Buna uyarım ,benim için sorgun yok çünki 60 mastırda federasyonda yarışan yok ben çoğunluğu koruyorum gene ön yargının kurbanı oldun serhattttttt

@iskender şerit

Arkadaşın ön yargılarını kırmaya çalışıyorum
Kendisi yardımcı antrenörde kendisi daha ham ,,,,kartepe yarısı geloyorrrrr
Iskender :islik::islik::islik::islik:

@Serrchi Sabrınızı ve üslubunuzu koruyabildiğiniz için takdir ettim sizi. "İnsanlar yarış hırsında oldukça daha çok fondalar olacak, daha çok meblağlar silkelenecek bizlerden." cümlenize de katılıyorum. Keşke bu konuyu her yönüyle konuşabileceğimiz bir ortam olsaydı burası.

@Serrchi
Yav harbiden ters köşe adamsın
Ben onları savunuyorum
Benim derdim değilki arkadaşlari savunuyorum Benim kategoride sorun yok serhat kimse yok anladın herhalde

60 mastırda federasyon yarışında kimse yok ,,,onun içinde kategori yok 50 mastır var oda 3 kişi serhat anladınmi ???

Yav yönetim banla dedi iskender bende serhat 'i banlamayacagim :harika::harika::harika:

@iskender şerit

Ön yargılari kırmaya çalışıyoruz kartepe fatihi :koptum::koptum::koptum::koptum::islik::islik::islik::islik::harika::harika:

Bu sayfada olan şu
Fiatlar yüksek diyoruzki
Kısa 100
Uzun 150 olacak

Sakın kızma çünki sen acaip kiziyorsun ücrete ne yapalım orta nokta bu iskender zati bu iş 2019 'da bitebilir katılım düşük akra fondoda

@Serrchi

Aşağıdaki mesajı bir daha oku ,,,,yukarda yazdım okumadin herhalde

Şimdi anlaşıldı ,,,,,müstehak 'ı yanlış anlayan ben oldum ,eyvallah ama bu demek degildirki gran fondolar olmasın
Olacak ama müspet rakamlar derdimiz odur

Granfondo yarışlarının ücretleri pahalı diyoruz çoğunluk olarak ama bu ücretin 200 olması ile 150 olmasında pek bir fark yok. Yılda en fazla 4 5 defa yapılan bir organizasyon için çok konuşulan bir konu oldu. Biz tüketici olarak hep makul fiyatta katılmak isteriz bunda da yanlış bir şey yok. Ama burada hesap yapıyorsunuz şu şehirden gelsek etsek kalma etme 500 1000 tutar diyorsunuz ama yarış ücretlerinde düşülmesini istediğiniz fiyat 50 TL. Bu kadar masraf yapan adama da zaten bırakın 50 TL lik fark koymasın. Yarışlar en az 2 ay önce zaten açıklanıyor olacağı tarihler belli günlük bozuk para bile köşeye atsanız bu fark ortadan kalkar kolaylıkla. Bende isterim yarışa 50 TL ye katılayım bisiklet parçalarını %50 indirimle alayım ama bu çok düşük bir ihtimal olduğu için konu daha fazla uzamasına gerek yok. Bir kere dışarıda yemek yemezseniz ve ücret farkı kapanır bu kadar dert etmeyin.

İsterse 250 TL olsun birine katılmam diğerine sıkıca hazırlanıp zevkini çıkarırım. Burada oylama yapmanında bir mantığı yok %90 oy çıksa bile bu fiyatlar değişmeyecek he nasıl olur herkesi toplama gibi bir gücünüz olur sokmazsınız yarışlara ücret düşer bunu da yapan çıkarsa zaten helal olsun der geçilir. :harika::)

Yüzde 65 hayır
Biz memnun değiliz demekte,
Gran fondo bu gidişle marjinal yarışlar olarak 2019 'a girecek beni takip edenler bilir,ekonomik gran fondolara katıldım iki tanesine 2016 marmara ücret yoktu,
Otobüsler bedava idi,
2017 marmara gran fondo kısa mesafe 75 lira idi ,gran fondo marmara tedavülden kalktı,ha şimdi hodri meydan bakalım her iki ankette çoğunluk doğru düşünüyor
Haftada 3 gün idman yapan arkasında klübü olan ve 3 yıl içinde federasyon yarışlarında bulunanları gran fondoda görmek istemeyenler çoğunluktadır azınlık azınlıkta kalmaya mahkumdur bunu aklınızdan çıkarmayın
Azinliktakiler,
Ikincisi
Burada benim sorunum yok ,çünki 60 mastırda federasyon yarışlarında yarışan yoktur 50 mastırda 3 kişi vardır,
Gelelim bu ankete burada gene ezici çoğunluk kazanmıştır ,millet fiyatlardan şikayetci ,ha bundan sonra 3 -5 kişi gider gran fondoda tepinir sonunda maliyetler fazlalasirsa sponsorlar olayı kapatır,
Zararına az kişi ile fondo yarışları sürdürülemez

Nokta

@ippon

banlanmak (pardon bamlanmak) için konuşmanız gerekmiyor, konuşanların mesajlarını beğenmeniz yeterli. demokrasi banlama özgürlüğüdür, bam bam bam. gran fondolar da kapitalist girişim özgürlüğüdür, bul rotayı al parayı.

@bisikletgundemi aynen zatialinizin buyurduğu gibi oldu:) forumda yorum yazmadan sadece yapılan yorumları beğenip banlanan ilk üye olarak ismimin altın harflerle yazılmasını istirham ediyorum efendim.

@EnesKlf07

Enes akrada geçen sene 500 kişi yoktu halbuki 2016 marmarada 800 kişiyi aştık nedennnnn ücretsiz idi isterlerse olurda bu ekonomik şartlarda zor artık

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri