Scudo Sports

Gran fondo yarışlarından alınan ücretler

Gran fondo yarışlarında alınan ücretler makulmü ?

• Toplam katılım
    160
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Süper Dede

Güzel mümtaz bey burada tartışılan konu şudur
Gran fondo ücretleri kısa 100 ve uzun 150 olacak bu anketin derdi budur ve savaşı açmış bulunuyorum dernekler ile yakın temaslarda bulunarak nasıl ucuza yarış düzenleriz onu planlama peşinde olacağım

@Süper Dede

Price-List-1.jpg

Bakın bu tablo adil değildir bunu asla kabul etmiyorum
Bu kadar zam yapmanın hiç bir izahı yoktur
Buraya gelecek yerli düşünür,yabancıya yönelik olduğu belli onun satın alma gücüne göre düşünülmüş,

Keza akra,kısa 160 uzun 210 ,firma argeus eksi puanı yedi,,,

Bildiğim kadarıyla bu tip yarışlarda kişi başı bir bedel federasyona ödeniyor. Bunun dışında katılım ücreti ne için toplanıyor....?bunu sorgulamak lazım.

@Süper Dede

Allah sizden razı olsun mümtaz bey doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar misali,
Doğru soru şu ,
Federasyon para istiyormu bu alanyada istiyorsa ne kadar istiyor ?
ve hatta uzun mülakat yaptım bir dernek başkanı ile 12.000 onlardan istemişler federasyon neden para istiyor bu bana ters geliyor,
Federasyon komisyon isteme hukukuna sahipmi ?
bu konuda avukatlara danışmak lazım,

Ikinci sorunuz can alıcı ,,esas muhatap kişi alanya organizatörü

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi, adam zaten yazdıya amacım yabancı getirmek bisiklet turizmini canlandırmak ve kamp yapmalarını sağlamak vs. Yani yerli amatörler kimsenin umrunda değil benim anladığım. Zira defalarca sormana rağmen ben yerli sporcular hakkında birşey yazdığını göremedim. Kısacası ne yazılırsa yazılırsın ne söylenirse söylensin değişecek birşey yok adamların amacı zaten baştan belli yerli sporcu gelmiş yada gelmemiş pek önemli değil onların nazarında. Öncelik ülkeye yabancı takımları/sporcuları getirmede.

@Bigpatron

Kusura bakmasın kemal bey ,ben yerli bisiklet sporcular için çivi çakan yerli sponsorlere bakarım,ayrıca argeus eksi notu aldı kısa 160 uzun 210 bu nedir ?
Beni ilgilendirmiyor dışardan gelecek adamlar ben ülkemde faliyet yapacak bisiklet yarışlarını organize ederek kurumlara bakarım bu kurumlar çok az kar edebilirler amaç nedir iyi niyet ,bu ülkede bisiklet yarışlarının çoğalmasını isteyen bir kişi olarak öncelikle bisiklet federasyonunun bu konuda hamle yapmasını istiyorum ,açıkça erol küçükbakirciya mete taşkın vasıtası ile ulaşarak burda ne istiyorsam onlarida ileteceğim, malesef federasyon pasif sadece federasyon yarışları yeterli değil ,amatör bisiklet yarışlarına kesin önceliği verecek kurum bisiklet federasyonudur,yokmu bu ülkede iyi niyetli vizyon sahibi idealist sponsorler artık gına geldi sıkıntı geldi

Burda sorgulanması gereken en büyük öge; alım gücümüzün düşüklüğü. Fiyatlar yüksek değil biz fakiriz. Bugün markete gidip 1 paket makarna 1 paket ton balığı 1 paket mısır 30 tl en ucuz markette.

Ben artık fazla düşünmek istemiyorum. Çünkü gerçekten rakamlar fazla değil, biz çok az kazanıyor ve kazandığımızın alım gücü çok çok az...

Geçmiş olsun hepimize. Bu iş bunları tartışarak değil. Alım gücümüzün neden bu kadar düşük olduğunu tartışarak hallederiz. Fransa ya bakın. Dandirik zamlardan sonra ortalık karıştı. Biz de benzin 5 den 7 ye çıktı kimseden gık çıkmadı. Neden çünkü cahiliz çünkü derdimiz amariga dış güjler falan filan. Neyse arkadaşlar uzatmıyorum dediğim gibi işimiz bitmiş hiç bişi pahalı falan değil.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Kudret Kurtcebe abi inan çok sıkıldım. Bu ülke bir çok şeyi başarabilecek düzeyde ama bir bakıyoruz şaka gibi şeyler oluyor. İnanamızyoruz. Demem o ki; biz katakulliye değil de kendimizi çalışmaya versek neler olur neler. Aynı bisiklet gibi çalışan adam güçlenir...

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@sargonnas

Boşver dostum ,sıkıntı basınca aynen sele ,çekilmez yoksa ,ruhumuzu sıkmayan tek gerçek sele üstü ,hobisi olmayan bu ülkede çabuk çöker

Burada Evet diyenler tahminimce katılacaklarından değil ülkemize amatör sporcular gelecek o açıdan ,turizm canlanacak o açıdan makbul görmüş olabilirler ,ayrıca ıtalya giroda koşmuş prolardan gelen olur ise ise ülkemiz için olumlu bir görüntü olabilir ,ama gerçek ,çoğu insan için bu fiatlar yüksek,,,,,,

Evet mi hayır mı bilmem ama ''müstahak'' der, çekilirim.

Eleştiriye açık olmayan kişiler eleştirel başlıklar açmasınlar, daha düne kadar aklı sıra insanları mimleyip engelleyen, yazdıklarından, kendinden (!) mahrum bırakan birisi ne oldu da bütün engelleri kaldırıp fikrimizi merak eder oldu? Demokrasiye ihtiyaç duyduğun anda demokrat olmak tam da günümüzün siyasetinin tezahürü.

Bisikletten sonra bisiklet yarışlarını da beyaz yakanın gerçeklerden kaçış macerası haline getirdik ya, bravo bizlere..

@Serrchi

Ön yargılarını bi yana bırak seni aynen banladim ön yargılarını düzelteceksin ha devam edersen bamı bir daha yersin

Ona göre

@Mustafa Kumbaracı

Buda doğru ,insan doyumsuz

@Serrchi

Senin fikrini soran yok ,,Senin fikrini merak ettiğim için kaldırmadim senin gibi ön yargılarını halledememisler bamı yedi az bi ınsan bu forumun havasını bozmakta bunlar burayı sevmiyor ise girmez

20 kişi bamı yedi ,,,,,bu 20 kişi foruma ters gidenler onlara tavsiyem terk etsinler bu forumu ,
lagara lugara yeri olan face 'de bol bol makara yaparlar ,

Forumda banlananlar

Isteyen okur nedenler burada

Genel giriş başlığı aşağıda

Forumda çok fazla laf ebeligi yapanlar banlanmistir,bu bakımdan kusura bakmasınlar ve bundan sonra açacagim konuları goremeyeceklerdir,foruma hiç bir katkısı olmayanlar bisiklet sporu hakkında ahkam kesemez foruma ordan burdan aldığı resimleri koyup hiç bir etkinlik yapmayan
yapanlari rencide eden kişiler banlanmıştır,bu forumda çok az sayıda performanscı vardır,onların konu açtıklarını görmedim,benimle idman yapanlarda artık ugramiyorlar haklı sebepleri var,

Serkan mistinoglu forumun asıdır,serkan yarış konusunda bilgilidir ,onu takip ederim ,keza hamlet ,bisiklet yarışları denince bu iki isim benim için önemli,

Mariokaldato ,raşit son derece önemli öyküleri ile ,yetenekli,trolluk yapan mehmet sunudur arada sırada kızarım ama iyi kalpli,

Forumda peloton çalışması yapan ekipler yoktur,o zaman biz nasıl bisiklet sporundan bahsedeceğiz,tek konu her pazar peloton istanbul ile idman konusu vardır,

Esen kalın

Bu yazının altina 21 kişi imza çakmis yanlız olmadığımı görüyorum bana azınlıkta yeterli,çoğunluk sevmesin ilgilendirmiyor,ama bir gerçek var 50.000 'e yakın teşekkür alan bir insan herhalde burada sevilmişki bu tesekkurleri aldı ,bunun nedeni 2009 senesinden beri bir çok tur aktivite ve performans idmanlarını organize ettim ,emek harcadım,

Haaaaaa ben konuşmam eylem yaparım ,

Beni sevmeyen anında banlasin ,herkes istedigini yapabilir

Asla kimseye kizmam isteyen anında banı çakar

Benim iyi damarim vardır bir şans tanirim banlanan kişiye banı kaldıririm ha baktım devam ediyor basarim banı

@Kudret Kurtcebe

Protest tavır ile nobranlık arasındaki farkın ayaklı ispatısınız adeta, kent ozanı diye bilirdik ama ozanlığı geçtim kentlilikten bile eser kalmamış üslupta..

@Serrchi

Isminiz nedir ?

Bisiklet için ne yaptın ?

Evet cevap ne yaptın ????!

2015 kayıtlısın neler yaptın dinleyelim ,,,,

Kızma arkadasim üslup serttir nedeni 70 'lerin rock tınıları var bende
dinlediğim müzik rock anladın herhalde
Pop dinleyenlere arabesk dinleyenlerede benzemem

Şarkı sözlerim savaştır ,,,,serttir bu bir tarzdir,,

@Serrchi

Seni banlamayacagim çünki bisiklet adına neler paylaşıyorsun , gezi yapıyormusun merak ettiğim için banlama yapmayacağım,burada emek sarfedenlere eyvallah

Nerdesin güzel kardeşim sorularıma cevap istiyorum

Forumda gezi yapanları izliyorum bu kış aylarında onları kutluyorum,
En büyük şikayetim forumda performans grupları yok,
Burda yol bisiklet yarışları konusu olduğuna göre eksik olan demirbaş konu açilmamis
Performans grupları adı altında konunun kilitli olması gerekiyor tabi olarak
böyle bir durum yok,,,,

Marmara Adası için CX Lastik Seçimi, Sizce Hangisi?

Sen bir konu paylasmissin ,,,anlaşıldı durum

Aynen klüb ,,,büyük çekmece klübü gezi grubu,,,,,
Saygı duyarım yeterki tur yapın ve asla durmayın benim yaşıma kadar ,,,

Yav sen ağustos 2017 'de açmisin konuyu bir allahın kulu cevap vermemiş sana hayret yahu,,,

Serrchi

Burdada diğer paylaşimlarin onlari okuyayım belki sana yardimim dokunur
Fazla kullanmiyorsun forumu bu anlaşıldı,
Nokta atışları yapıp gidiyorsun
14 konuya mesaj atmışsın
Merak ettim seni okuyorum mesajlarını

Doğumgünü:
24 Mart 1986 (Yaş: 32)
Meslek:
Sosyal Medya Azmanı
Adı:
Serhat Özcan

Serhat senle hiiiiiç anlaşma olmaz,meslek senin sosyal medya azmanı ,medya çürük elmadir nezdimde :islik:

@Serrchi

Müstahak lafini sana iade ederim,ben bu yarışlara zati katılmak niyetinde değildim,ama yukardaki insanlarada hakaret ettin arkadaşım senin bu forumda bence işin yok ,,,sen yukardaki insanlara ne diyeceksin onlardami müstahak ,,,hakaret edersen bende sana okkalı cevap veririm ,,,

Burada herkes şunu bilecek öğrenci çalisan insanlar için bütçesi az olanlar için savaş başlattım yukarda 69 kişiye teşekkür ederim ,bu forumda bir kabuk değişmesi gerekiyor,bu foruma gıcık olanlar terk etsinler,bu foruma bisiklet turlarinin resimlerini koyanlar en büyük kabülümdur,,,

Performans grupları olmadığı içinde forum aynen

Çıplaktır,,,,,,,,,

Bu kış ayında durmayan recebe eyvallah,,,

Geyve Seyir Terası ve Örencik Şelalesi Turumuz - 09 Aralık 2018
Böyle adamlar el üstünde,,,

Herkes ne yaparsa kendine yapar, siz bisiklet için ne yaptınız? Yaptıklarınız hep kendiniz için olan şeyler, bisiklet camiası için yaptığınız tek şey antipati ve iticilik, darılma gücenme yok. Belki belki bu içinde olduğumuz başlık kamu adına sayılabilir ama o da meçhul. Cebiniz rahatsız olduğu için söylenmeye başlamışsınız gibi bir izlenim oluşturuyor. Daha önceden yaş grubunuza veteran eski bisikletçiler girdiği için söylendiğinizi de hatırlıyorum

Ben bisikletin bir ulaşım aracı olduğunu, trafikte ve iş hayatında ulaşım için mantıklı ve sağlıklı bir çözüm olduğunu bulunduğum yerde insanlara anlatmaya, bu görüşü zihinlerine oturtmaya çalışan birisiyim.

Ayrıca Akademik açıdan da ''Kamu Yönetimi ve Bisiklet'' başlıkları altında çalışmalarım devam etmekte, bitirdiğimde sizlerle de buradan paylaşacağım.

Klubüm ilgili de yorumlarda bulunmuşsunuz ama eksik kalmış; 2009'dan bu yana faal bir spor klubü ve birçok kere Federasyon yarışlarında kürsü görmüş (minikler, gençler A, Gençler B) bir klubü.
1-2 senelik bir aradan itibaren genç bisiklet sporcuları yetiştirmeye yeniden başlayacak bir oluşum klübümüz ve ben de 1.kademe antrenörüyüm.

''Müstehak'' kelimesini hakaretten sayıyorsanız şayet; size her şey müstehaktır. Rock kimsenin tekelinde değildir, sergilenen her tutum da ''rock'n Roll yaşamlar'' çerçevesinde ele alınamaz..

@Serrchi

Üslubuna dikkat et,hakaret edemezsin,

Sana da herşey müstehak o vakit,,,,,

Dişe diş o zaman hakaret altinda kalmam

Hakarete hakaret ,,,,

Sen yoluna arkadaşım ben yoluma ,,,,,

Ben performans gruplarını sadece burada değil, bisiklet ve trafik konusundaki konularda da göremiyorum. Bulunduğum ilde de böyle değişen bir şey yok yani. Hayır trafikte bir sorun yaşasalar kendilerini koruyacak olan insanlar yine buradakiler.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri