Scudo Sports

Gran Fondo Marmara

Scudo
@mekolac
@mekolac
fotoda ayakta duran sensin sanırımimage.jpeg

image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg

10 bisiklet kadar tren yapmıştık. Önümdeki arkadaş dubaya çarpıp düşünce ben de ona çarptım ve taklalar ayatak düştüm ve yarış o anda son buldu. İlk düştüğümde bir hayli kötüydüm ancak şimdi daha iyiyim. Umarım çeşmeye yetişebilirim:)

Trek bisikleti olan biri düşmüş birde, paramparça olmuş onunda heryeri,çok yazık :(

@Kudret Kurtcebe abi tebrikler, yine kendini gösterdin yani orada da :harika: Seninle birlikte @Bahadır Gürel bey de bütün o antrenman düzeninin ve sistemli çalışmasının sonucunu almış sanırım. Her ikinizi de daha uzun yıllar yollarda görebilmek ve forumda tecrübelerinizi okuyabilmek ümidiyle, varolunuz.

Memleketimizde organizasyon düzenlemek kolay iş değil..
Aksilikler olabilir önemli olan tekrarlamaması ve iyileştirmeler yapılabilmesi.

Prosedürleri aşmak içinde "bazı" kimselere eyvAllah etmek gerekiyor en önemli engelde bu.Yoksa o köprüdende trafik kapatıp geçemezsin.

Uludağ performans tırmanışıda amatör bir organizasyondu ama hiçbir spor kanalında yoktu..

İşin içine yeni köprü girince organizasyonda reklam malzemesine dönüşüyor bir şekilde..Akşam haberlerinde vardı ama bisikletten daha çok köprü ön plandaydı malesef.

@Kudret Kurtcebe
Ağabey tebrik ederim yine klasını konuşturmuşsun:)

@Candan Biberci

köprüden geçicekler ki o 4 tekerler köprü para + vergi basıcak.

bisiklet kimin umurunda.

burası türkiye bisiklet halen çocuk oyuncağı, kafası benzinle çalışan bazıları için...

haberlerde sadece köprü ön plandaydı bu önceden planlanmış anlamamak için 3 maymun olmak lazım...

Benim idolüm bu arkadaş:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xal1/v/t1.0-9/14650092_10209444212079038_233197789116097362_n.jpg?oh=a42451fc4cbda7ffd4830b9fc4fa32e3&oe=589321DA&__gda__=1483294454_d4b31d75323337631b1c925abe840601

Gran Fondo Marmara uzun parkurda birçok rakibini geride bıraktı.

Eğer bir engel varsa, o da bizim kafamızda inşa edip içinden bir türlü kurtulamadığımız hapishanelerimizdir.

@mekolac nadıl oldu senin kaza? Dubaya senden önce çarpan oldu mu yoksa ilk sen mi çarptın? Kendi adıma ucuz atllayım diyebilirim. Sana çarpınca bisiklet fırladım, takla attım. Dizim, omzum, sırtım, başım... Her yerim de bişeyler var. Çok şükür ucuz atlattık.

Ama içinde olduğumuz grup hiçte fena değildi. İyi bir ortalama sürat yakalamıştık. Düştüğüm sırada ortalama hızım sanırım 33 tü, kalan güzer çoğunlukla inişten oluşuyordu. Ama bitirmek kısmet değilmiş benim için. Bu arada seleyi bulabildin mi:)

Çok güzel bir organizasyondu,rampa cidden çok fazlaydı benim için,elimden geldiğince ara ara oluşturduğumuz gruplarda kendimden büyük abilerimi tempoyu azaltarak pelotona dahil etmeye çalışsam da bir hatamız olduysa affola,ara ara kudret abiyle denk geldik,rampalarda kısa süreli denk gelmelerdi,tutabilene aşk olsun :) Kaza geçiren arkadaşlara da acil şifalar dilerim.

6 aydır idman yapmıyorum neredeyse,her ne kadar hazırlıksız olsamda sonuçtan kendi adıma memnunum.Katılım gösteren herkesin emeğine sağlık..

Fotoğraf pek küçük ama,büyüğünü becettiremedim,admin baba el atarsa sevinirim

Nedim Abi -Umarım doğru hatırlıyorumdur ismini- ile 11. Km'de beraber pedallama şansım oldu. Sarı Lacivert bisikleti canavar gibiydi. Kendisini tebrik ediyorum.

Kudret Abi son 200 mt.'de bir gaz vermişimdir umarım. Sana da tebrikler :)

Kısa parkur 20/25 km'de bir kaza oldu peloton grubunda. 3/5 bisiklet birbirine girdi. Umarım birşeyleri yoktur.

Emeği geçen ve burada okuyabilen ve okuyamayan herkese teşekkür ediyorum. Keşke Maltepe'ye kadar dönüş olsaydı. Tuzla'dan sonrası çok keyifli olabilirdi.

Video Samet Selvi'den alınmıştır.

Bu da derecem... genel klasman 91, yaş grubumda 61.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161016/733a47c66383d5dcef309976ff26c90b.png

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161016/52999e145ed485a5da874f98808f86d9.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@ciplakayak seleyi buldum. Yarıştan sonra önümdeki adamla konuştum şükrü adı son anda carpmaktan kurtulmuş çok suratlı olunca o kaçtı ben kacamadim dubaya girdim sonra zincirleme siz geldiniz zaten

Yaş grubumda 8. oldum, herşeye rağmen keyif almaya baktım.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14708274_2126297850928156_6237402202457296092_n.jpg?oh=b122a5958820ee579d835199cc5ca2d4&oe=589C7EAF

Sanırım ülkemizin amatör düzeyde en çok kayıt yaptırıp ve de yarışmacı olunan organizasyonu oldu.Arifesinde herkesi şaşırtıp kızdıran,parkurları kırpan tatsız gelişme olduysa da görünen o ki üzüm yememiz gerek,bağcıya saldırmayalım.
World Tour takvimine girmiş bir ülke olarak bundan sonra kamuoyu ve destekçi oluşumuyla daha geniş katılımlı organizasyonlar artacaktır.
Yahu şu zehir gibi gençleri ve ihtiyar delikanlıları görüpte imrenmeyen var mı?
Herkesin emeğine sağlık:harika:

Yanlışsam düzeltin fakat benim bildiğim kadarı ile Profesyonel sporcular ve antrenörler yarışa katılamıyordu? Bildiğim kadarı ile genel klasman birincisi sayın Mutlu Erçevik Milli takım antrenörü ?

@AtakanOzer

(link)
6. Katılım Koşulları

1. Gran Fondo Marmara tüm amatör yol bisikletçilerine açıktır. Aktif UCI lisansına sahip olan ve profesyonel takım üyesi olan herhangi bir bisikletçinin yarışması yasaktır.

Geri