Scudo Sports

Gran Fondo Marmara

bakıyorumda bir kesim kapısının önünden start alıp kapısının önünde finish istiyor

Scudo
kapı gibi adamım ve gideceğim yarışa. amma kastınız ya gelmeyen gelmesin kardeşim. gideceklerin keyfini kaçırmayın. reklamsa reklam bana ne? ben keyfini çıkaracağım. benim gibi düşünen herkesi bekliyorum.

Tam boykot edilmesi gerek bir yarış. Ama insanlar halen daha gitmek için can atıyor. @Bahadır Gürel abi T dağ velotürk olayını 1. Ağızdan da duydum, şok oldum.

Böyle olup, halen desteklenen bir yarışta adamlar da şu düşünce oluyor " nede olsa gelecekler, vazgeçmezler " gerçekten üzücü..

Yazılanlara göre yarışa gitmeyenlerin yarışa gidenlerden daha çok yarışı konuşarak reklam yapacağı gözlemleniyor.

Adamlar özür bile dilemiyor millette bişey demiyor.
*TEPKİNİ KOY.
*TEPKİNİ GÖSTER.

Bizim göstereceğimiz tepki organizasyon yetkililerine değil bizleri adam yerine koymayıp son akşam bu işi yapanlara.Gitmek istemek güzel ama sırf bisiklete binmek isteyen bizlere yapılan bu davranışı niye kabul edeceğiz.Volkan kadeşimizin dediği gibi Uludağa çık orada keyif yap bari.Adamlara destek olma...

Alkış alkış alkış

415 km gel .Otelde kal. Yarışa 12 saat kala herşey değişsin

Ama yine de mutluyuz,Niye?
En büyük tesellimiz:Organizatörler kaldığımız oteli bilmiyorlar. Otelimizi bilselerdi müdahale edip değiştirebilirlerdi.

Yaşamda plansızlık ,ben yaptım oldu,kardeşim işine geliyorsa gibi şeyler aranıyorsan Türkiye ye gel!!!

bu konuda kaç defa yazdım otobanı kapatmazlar araç trafiğine diye... bedava köprü reklamı yapmak isteyen gitsin...
köprüyü geçtikden sonra reklamlarını yapsınlar asıl karmaşayı siz o zaman göreceksiniz... bisiklet yolu yok olan bisiklet yollarıda silinip gidiyor... rantçıların cebi dolsun anca...

Komplo teorisi üretmeyi severiz.

buda linki

(link)

Burada yazan sey Argeus u doğruluyor.

KGM yarış bursa'dan başlayıp caddebostan'da bitecek diye şoförleri uyarıyor.

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an Eskihisar'dan feribota bindik. Topçular'a geçiyoruz. Kaymakamlık önünde görüşmek üzere.

Reklammış, işgüzarlıkmış takılmasın kimse bence. Hayat kısa, siz dostlarınızla eğlencenize bakın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu yarış eski şile yolunda olsa daha güzel olurdu bence mis gibi orman havası trafikte yok rampalar o biçim daha ne
kısa parkur bi halta benzememiş

(link)gitgel 100 km Formula - şile

Yarışa katılamadık diye eşimle hazırlık yapmıştık Maltepede finişi izleyelim diye... Neyse artık akşama ana haber bülteninde izleriz Osmangazi Köprüsünü...

Aslında protesto için köprünün başına kadar gidip geçmeseler var ya... 10 gün önceden olsaydı bu etap iptali bence bu protesto için de örgütlenilebilirdi!

Bi uyanıklık sezdim şimdi!

Yarışa katılan herkese başarılar dilerim.

Yahu biri de bir fotoğraf yüklese ne olur? Görsel hiç fena olmazdı hani..

harika yarıştı çok zevkli geçti şahsım adına. kazasız belasız bitirdik. madalyalarımızı aldık şimdi ödül törenini bekliyoruz armut koltuklara yatarak. iyi ki olumsuz yorumların gazına gelip gelmemezlik etmemişim. gelmeyenler çok şey kaçırdı diyebilirim. katılan herkese tebrikler ve geçmiş olsun.

Bu sene katılmak nasip olmadı inşallah bir yıl sonra tekrar yarış olursa katılırım. Güvenlik gerekçesi nedeniyle güzergahta değişiklik yapılması üzücü olmuş ama ülkenin durumda malum katılan herkes keyfini çıkarır umarım herşeyi ters algılayıp keyif kaçırmak yerine tadını çıkarabildiğimiz kadar tadını çıkaralım işin zevkine bakalım :)

Geri