Scudo Sports

Gran Fondo Marmara

tarih bana uymuyor ama kayıt şartmıki buna ben kendi başıma gidip zevkine ordakilerle bisikket süremezmiyim sonuçta yol herkeze ait tarih uysa giderdim aslında

Scudo
@barış barış

barış aslında saat 15.00 'de maltepe veledrom ana baba günü olacak saat 16.00 'da ödüller dağıtılacak...gelirsen muhabbet ederiz, gideriz belturda çay içeriz yahu...

hocam böyle güzel günler hep benim dolu günlerime denk geliyor yoksa hayatta kaçırmazdım

Ben lastik değiştirmeyi bilmiyorum bu yüzden diyorum lastik patlarsa ben de patlarım diye. Yoksa yarışta sonuncu olsam da umrumda değil ki ben işin zevkindeyim. Evet videolardan çok izledim çok basit görünüyor bu iç lastik değiştirme olayı ama eminim ki tek başıma yarış esnasında ben bunu beceremem el becerim sıfırdır. Hoş 3 senedir düzenli bisiklet sürüyorum 1 kere olsun lastiğim patlamadı ama bu olmayacağı anlamına da gelmiyor tabii. Yani sonuç olarak lastik değiştirme tecrübem olsaydı mutlaka iç lastik vs. alırdım yanıma ve yarışı bırakmazdım.

@televole2

idmanlarda lastiği patlayan anında değiştirir idi 50 km durmadan bastık,yalnız burada kendi namıma farklı düşünüyorum çünki bel çanta gereksiz artı içinde pompa olacak idi ,bisiklet forma arkasında iç lastik,ve levyeler bel çantada olacak idi ,üzerimde hiç bir şey olmayacak .bisiklette matara yok bisiklet forma arkasında pet şişe su ve diğer cepte yağmurluk bu yağmurluk katlanınca ufacık olmakta ,önemli olan üzerimde fazla yük olmaması bel çanta ile yarışmayacağım ,lastik patlaması ise tamamı ile kısmete bağlı bakalım ne olacak....bisiklette hiç bir şey yok zati km saati takmam matarada yok.

@cenkildas

aynen belturda olacağım ödüller 16.00 'da dağıtılacak 17.00 'de beltura geçerim ,zati ideal tepede ve yakın..

Gran fondo'nun amacı gün içerisinde belirlenen etabı tamamlamak değil mi ? Yanlışsam lütfen düzeltiniz. Basit bir patlak sebebiyle yarış bırakırım diyenlerin kararını saygıyla karşılamakla birlikte şahsen anlamsız buluyorum. İstisnalar dışında, 10 dk önce bitirmek çoğunluğa kürsü kaybettirecek değildir, zaten kürsü hedefi olan insan pes etmez. Katılan herkese başarılar dilerim. Dehidrasyona dikkat :harika:

@Mont Ventoux

şahane şimdi biraz daha rahatladım :)

@Onur YCL

önemli olan şudur ,

1- pompa
2- iç lastik
3- levye
4- bel çanta

bunları taşımak durumunda olma durumu ,bunları taşımak istemiyorum,
giro italyada hissedeceğim kendimi ,nedeni gerçi bu amatör bir adet yarış,italya giroda prolar pompa taşımaz ve iç lastik taşımaz anında servis yetişir,burada böyle bi durum yok,açıkça bu amatör yarışta önemli olan katılmaktır,kısmetsizlik ise iç lastiğin patlaması olacakki tekerim yeni ve içten korumalı patlama riski az ......

Arkadaşlar isteyen istediği şeyi taşır veya taşımaz. Yorum yapmak kolay da, kimse kimseden sorumlu değil ki nedir bu konuyu uzatma amacı? Yarışı organize eden Argeus, bırakın onların derdi olsun bu konular.

Gran Fondo Marmara videosu hazırlanmış. Paylaşalım sosyal medyada; bilmeyen duymayan kalmasın.

@Bahadır Gürel

aynen kimse kimseden sorumlu değil ,ben istediğim gibi yarışırım kimse bana vay efendim niye pompa almadın iç lastik almadın diye laf edemez herkesin seçimi kendisine,yok efendim hırs varmışta filan vs vs bende hırs yok ben katılmak için katılırım üzerimde hiç bir şey olmayacak ne pompa ne iç lastik ne de bel çanta...
55 yaş üstü ilk ona girer isek iyi banada yeterde artar bile ,ayrıca köprü geçişlerini severim bu yarış bi kez daha olur ise katılırım,

Yarışa sayılı günler kala, hatta 48 saatten az bir süre kala heyecanın dorukta olduğunu görebiliyorum :)
Kafasında deli soruları olanlar, arka cepten telefonum-cüzdanım fırlar mı diyenler,
Çantam estetik görünür mü acaba, televizyona çıkacağız nasıl olsa diyenler :)
Bunlar hep sempatik ve tatlı telaşlar...

Bir de 35 yaşındaki birinin 59 yaşındaki biriyle senli-benli konuşması var, saygısızlık bir heyecan olamaz diye düşünüyorum. Arkadaş adına senden çok çok özür dilerim @Kudret Kurtcebe abi...

Gerilmeye hiç gerek yok. İsteyen istediği şekilde hazırlanıp gelsin, karışmayalım. Sadece önerilerde bulunalım :)
Süpürgeye yakalanmadan, kazasız belasız finişe ulaşsam yeter bana.
Kudret Abi, Maltepe'de zor olur ama Bursa'da görüşelim yahu yarış öncesi.

@Serkan Mıstınoğlu

gereksiz konuşmalar olabilir bunların hepsini sineye çekerim kimsenin görüşüne bi şey demem ,ama kendi namıma bu yarışta bir deneme yapacağım üzerimde yük olmayınca kendimi hafif hissedeceğim ,sadece yazlık forma kısa yazlık eldiven ,uzun yazlık tayt ,bisiklet forma arkasında sadece pet şişe su olacak bi de kolay katlanan rüzgarlık onun fermuarlı cebinde kimlik artı sağlık raporum ve para olacak ,cep felan olmaz bende..

@Özcan.
bursa zor pazar, ama ,bi mukavele bi bursa yapar isem görüşürüz..

@Kudret Kurtcebe Hocam yolda birşey olursa zaten sana yardım edeceklerin sayısı iki elin parmaklarından fazla :) Durur iç lastik pompa alyan ne gerekiyorsa ikmalini yaparız :)

@Kerem Groims

asla endişenlenmeyeceğim çünki arkadan gelen araca bineceğim nitekim bi adet araç olacaktır ,kerem gönül isterdiki servis olsun atıyorum mesela anında bi araç gelecek ve anında tekeri değiştirecek ben uğraşmayacağım..neyse biraz uçtumsa idare et...:komik::komik::komik::komik:

Geri