Scudo Sports

Gran Fondo Marmara

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu

Şimdi baktım son 12 kişilik kontenjan var :)

Her şey bir kenara, adlarını yazdıranların yarısı bile katılsa, bu yarış ülkemizde rekor katılımlı bir bisiklet yarışı olur. Uzun ve kısa parkura toplamda 600-700 kişi katılsa onların yakınları, tanıdıkları da merak edip takip edeceğinden Cumhurbaşkanlığı turundan daha fazla rağbet görecek.

d 100 gibi bir karayolunun kapanacağına inanan varmı. 2000 bisiklet o yolda tek şeritte gitmez umarım bir kaza çıkmaz

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
@Bahadır Gürel Merhaba, 1 ay önce 18'i doldurdum yani 98 Eylül doğumluyum ben genç kategorisi mi yoksa elit erkekler kategorisinde mi yarışırım, eğer elit erkekler çıkıyorsa ki zannetmiyorum 142 km peletonu takip etme şansım yok, ama gençler de bir ihtimal.
Düzenleme:Listeyi kontrol ettim genç erkekler şuan o kategoride 25 kişi kadar sporcu var.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Burakcycle

25 kişiyle çok şanslısın. Benim yaş grubumda 100'den fazla katılımcı var :)

@Bahadır Gürel Yalnız şöyle bir durum var onu bilmiyorum daha önce yarışa da katılmadım ama 142 km durmadan giderim onda sıkıntı yok.
Bütün kategoriler birlikte mi yarışıyor, ve şu ihtiyacını nasıl karşılayacağız yol kenarından su uzatanların olacağını pek düşünmüyorum :bsmagryr:

@Burakcycle

Su takviye yerleri var. Sitede bunun için animasyon bile hazırlamışlar. Herkes aynı anda start alıyor ama çip sayesinde herkesin kendi start-finish zamanı önemli.

Bence katılacak herkesin bu iki siteye girip tüm detayları incelemesi lazım. Sonuçta bizim yapacağımız yorumlarla sitede yazanlar birbirini tutmayabilir. Burada yazılanları değil sitede yazan kuralları ezberleyin derim.

(link)

(link)

@Burakcycle Moralini bozmak gibi olmasın ama sırf meraktan baktım. Genç erkek şuan kısa için 48 kişisiniz. :islik:

"Bul" kutucuğuna kategorinizi yazınca tablo altında kaç kişi olduğu yazıyor. ;)

(link)

(link)

yağmur kar dinlemez ben abbas yarışır..son günde durum değişir ise ne ala...

(link)

kısada 1000 kişi helallllll

Kısa ne çabuk doldu böyle, kayıt yaptıracaktım yaptıramadım.:confused:
Neyseki uzunda yer kalmış:harika: hadi cümleten kazasız belasız yarışlar

• Beğen
Tepkiler: Groims
En sakin havada bile köprüde aşırı rüzgar oluyormuş. Fırtınalı havada büyük ihtimal bisiklet elde geçmemiz gerekecek. Ben de uzun tura yazıldım bakalım. Umarım köprüden aşağı uçmayız. ;)

• Beğen
Tepkiler: Groims
@MehmetAliB.
ilk gün kısaya kayıt yapmama rağmen 100. sıralara atmıştı beni yalnız 2000 kişinin hepsi bence gelmeyecek kontenjan da olur bence

maltepeden servis kalkacakmış nerden kalkıyor yerini bilen varmı

sabah 7 de yazıyordu

edit : Maltepe finish alanından kalkıyormuş servis

(link)

24 km rüzgar şu an yağmur yok takipteyim .......

Merhaba,

Bu kendinden su torbası içeren küçük triathlon sırt çantalarına izin yok mu? Telefon, cüzdan, pompa, ıvır zıvır ona koysak. O çantalar o kadar performansı da etkilemiyor (en azından benim için :)

@alembey ben de az önce tam bunu sordum. Mehmet Bey şöyle cevapladı:

Tamir malzemeleri ve yiyecek için küçük bel çantası taşıyabilirsiniz. Gidonda, kadro üzerinde veya sele altında yasaktır.
Bu arada beslenme noktaları olacağını hatırlatmak isterim.

Bisikletler maltepe finish noktasından start noktasına nasıl götürülecek acaba zarar görmezler umarım

Bisiklet formalarının arka ceplerini kullanmak yerine, neden başka bir arayış içerisine girildiğini anlamış değilim. Forma ceplerinde, iç lastik, pompa, plastik levye, cüzdan, enerji jeli ve barlarını taşımak yasak mı!

@Berkayugur

granfondo sitesinde tüm bilgiler mevcut. Halk otobüsleri ile bisikletler ve katılımcılar ücretsiz taşınacak.

İki kişilik koltuklara 1 kişi oturup bisikleti kucağımıza alsak çok iyi olur.

Geri