Scudo Sports

Gran Fondo Marmara

bizimki halk koşusu. 60 km olandan bahsediyoruz. Kudret abi de o klasmanda yanlışım yoksa.

140 km de 30 35 tabii ki süper değer.

rüzgarsız ortamda 30 un altına düşmem diye tahmin ediyorum. MTB ile 20 km hızla gelenleri aramıza almak istemiyorduk.

Ama bu işler buraya yazmayla olmaz ben de yarış koşmadım hiç. Bi bakmışız 20. dakikada havlu atmışız.

Scudo
@ilkercom

60 km 'de rüzgara karşı savaş vereceğimde ,kesin çıkışta pelotonun sağında kalacağım pendik- kurtköy bağlantısında pelotonun solunda ,sonra d-100 'de pelotonun sağında ,maltepede inişte solunda bunu başarırsam az rüzgar yerim ,farklı gruplar hızlarına göre sona doğru belirgenleşir, benim tempomun çok üstünde baştan kopan olur ise ,tavşanları yakalama durumunda olmayacağım ,aksi takdirde dağılma durumu.

Abi bi ihtimal düşünmüştüm 140 km yi :D tecrübem yok hiç riske girme dedim. İyi ki 60 a girmişim o rüzgarda 140 bitmek bilmez. 60 ı bi şekilde bitirirz. Dediğin gibi Rüzgarı iyi okuyan çok büyük avantaj sağlar.

@YILMAZ Doğucan Erciyes grand fondo da sonda kalanların ortalamaları 20-25 idi. Ama tabi son 16 km ortalama %12 eğimi düşünürsek normal gibi. 100km'yi 29 ortalama ile gelip rampada baya gerilere düştü ortalamalar

Daha önceki granfondolar asil veloturk ve salcano nun katkilariyla olmuş ve aylar önceden yayinlanmisti , burada ikiside yok ve hiçbir organizitorden fiziki bir aciklama yok sadece aniden internette beliren daha önceki granfondolarin formatinda bir site var ve gerçekten turkiyede kapatilmasi zor yollarda yapilan bir organizasyon , kayit oldum ama pek umutlu değilim
hic organizatörlerden tanidigi olan veya bu forumda olan var mi acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Groims
@apsara2000 Saat 11:13'de Argeus Travel'a (Kayseri'yi organize eden firma) telefon ile ulaştım ve Granfondo Marmara Organizasyonunun yapılacağını ve herşeyin şuan için yolunda olduğu bilgisini aldım. İçimiz rahat olsun.

(link)
(Granfondo Marmara için bilgi almak istiyorum dediğiniz de yetkili kişiye bağlanıyorsunuz)

• Beğen
Tepkiler: apsara2000
@Kerem Groims

kerem ,istanbul-kocaeli-bursa valiliği işin içinde jandarma ve trafik polisleri o gün alarmda olması gerekecek,osmangaziden ta pendik-kurtköy bağlantısına kadar ve tersaneden d-100 karayolunun maltepe girişine kadar kavşaklarda polis araçları oması gerekir, esas önemli yerde, d-100 'den ta veledroma kadar yollarda polisler kuş uçurtmayacak,araçlar arasında yarışmak kel alaka olur.

Merhaba, benim sağlık raporum mevcut değil. Kayıt sayfasında gran fondo'nun kendi hazırladığı bir sağlık belgesi var, doktorun sadece onu imzalaması yeterli olur mu? Yoksa doktordan başka bir belge almamız gerekiyor mu?

• Beğen
Tepkiler: serpol79
Uzun parkurla ilgili her 35 km'de bir istasyonların olduğu belirtilmiş ve bunlarında her birinde zaman sınırı yazıyor. Bitiş için zaman sınırı olarak 7 saat belirlemişler. Buradan hareketle tahmini asgari hızın 20 km/h olması gerekiyor. Tabi istasyonlarda durma vs. gibi olaylar olursa ortalamayı biraz daha yukarı çekerler.

@yasirkidil

yasir rota değişmesi çok iyi oldu,pendik-kurtköy bağlantısı devreden çıktı,osman gazi köprüsünden sonra eğimler var ,12 felan değil tabi.

(link)

60 kilometrelik yarış, 16 Ekim 2016 tarihinde saat 11:00'da Yalova Altınova'da başlayacaktır.

Abiler çözüm geldi :D

@cenkildas

oooooo şahane,,,yetişme derdi yok,,07.00 evden çıkarım 42 km sonra eskihisar feribot ,45 dakikada karşıdayım topçulardan altınova çok kısa mesafe.

Selamlar.Lisans zorunluluğu olmadığı konusunda hemfikiriz değil mi? Yarış sitesinde paylaşılan sağlık raporunu kayıt sayfasına yüklemek yeterli sanırım. (Aslını da istiyorlar mı acaba?)

• Beğen
Tepkiler: serpol79
@Aytaç DİREK Ben de sağlık raporunu yükledim.Evet aslını oraya gittiğimiz de göstermemiz gerekiyor.(Kurallar da yazıyordu öyle hatırlıyorum)

@Aytaç DİREK lisans gerekiyor ancak uci linansı gibi profesyonel lisansları kabul etmiyorlar çünkü bu amatör bir yarış Konya torku gibi takımlar olmayacak.

@Ertan M. Lisansın gerektiği hangi bölümde yazıyor? Paylaşabilirmisiniz?

60 km ye yakın rüzgar gösteriyor hava durumu değişmezse sürekli güncelliyorlar son gün artık tam belli olur havada soğuk olur fırtınadan feribot iptal olur ise yine bisikletle geçeriz köprüden

@Aytaç DİREK
. Katılım Koşulları

1. Gran Fondo Marmara tüm amatör yol bisikletçilerine açıktır. Aktif UCI lisansına sahip olan ve profesyonel takım üyesi olan herhangi bir bisikletçinin yarışması yasaktır.
  2. Her katılımcının güncel sağlık raporu veya güncel bisiklet lisansına sahip olması zorunludur.
  3. Son 5 yılda doping cezası alan sporcuların katılması yasaktır.

Geri