Scudo Sports

Gran Fondo Marmara

@Bahadır Gürel güzel bir noktaya parmak basmışsınız.. bakalım ne çıkacak..

bende twit atmıştım.. ulaşım nasıl olucak gibilerinden.. ulaşım konusunda çalışmalarımız sürüyor denmiş..

Scudo
ido ;saat 06.00 'ya feribot koyarsa şık olurda bende araç olmadığından ,yalovadan topçular 12 km tutar ,dümdüz yol ,topçulardan köprü çok yakın,
ha koymazsa alternatif var 05.30 erenköy çıkış 42 km pedal eskihisar 3.5 lira geçiş topçular.

uzun tur için tek seçenek bir gün öncesinden gitmek şuan.

@Kudret Kurtcebe valla bakalım abi , şuan için öyle gözüküyor.. şartları zorlamak lazım böyle bir yarışa her zaman denk gelmek zor..

Merhaba Arkadaşlar,

Bu yarışa dağ bisikleti ile katılan ve amacı sadece katılım olan arkadaşlar var mı?

Teşekkürler

@kemalone var. nbi kaç arkadaşım mtb ile katılmayı planlıyor. çok geride kalmazlarsa çok hevesli kişiler.

@ilkercom teşekkürler.. Ben de gelecek yıla hazırlık ve etabı görmek için katılmayı düşünüyorum ama elimde mevcut olan dağ bisikleti. Umarım gelecek yıl yol bisikletimle katılabilirim.

Böyle arkadaşlar varsa ben de bu yarışa katılmayı çok isterim.

Organizatorler mtb ile katılabilirsiniz yazmış. altına da eklemiş. yarışın belli bir temposu var bunu düşürmeyecek şekilde kendinizi ayarlayın demişler.

13. Ortalama Sürat ve Sporcu Toplama Aracı

1. Gran Fondo Marmara için asgari ortalama sürat açıklanacaktır. Bu limite uymak zorunludur. Asgari ortalama hız yarış parkur durumuna, uzunluk ve irtifasına bağlıdır, katılım şartnamesi ve yarış bilgileri içinde belirtilecektir. Bu sürat değeri yarış kurallarının bir parçasıdır.
  2. Asgari ortalama hız yarış komitesi tarafınca denetlenecektir. Trafik durumu uyarınca komite, güvenlik ve polis birimleri ile koordineli olarak, çok geride kalmış katılımcıları, asgari süratin üstünde olsalar bile yarıştan çıkarma hakkına sahiptir.
  3. Herhangi bir yarışçı, mekanik, sağlık veya başka nedenlerce açıklanan asgari ortalama sürati tutturamazsa, yarış organizasyonunun talebi uyarınca, yarışı bırakarak "sporcu toplama aracı"na geçecektir.
  4. Hakemler ve sporcu toplama aracı yetkililerinin talimatlarına uymak zorunludur.
  5. Yarışı sporcu toplama aracının gerisinde bitiren sporcular diskalifiye edileceklerdir. yarış sonuçlarında bu sporcuların zamanları gözükecek ancak sıralamalarda yer almayacaklardır.
  6. Yarışı sporcu toplama aracının önünde, ancak asgari ortalama hızın altında bitiren yarışçılar da yarıştan ihraç edileceklerdir. Bu sporcuların zamanları yarış sonuçlarında gözükecek ancak sıralamalarda yer almayacaklardır.

(link)

48 km rüzgar ,uçtu accu,poyraz, 16 ekim,

@deadlistcach

valla aynen Osmangazi girişine giderim köprüden geçer ,altın ovaya gelirim ,ido eskihisardan çalışmaz ise, saat 09.00 da çıkış olacağı için Osmangazi köprüsü trafiğe kapatılır.geçişi 08.30 da yapar isek yakalarız yarışı..

(link)

toplam 53 km gider,üzerine 60 km yarışa iştirak ederim..

Dostlar ilk defa yarış koşacağım kendime güvenim varda :D daha önce granfondo yarışlarına katılanlar ortalama nasıl oluyor 35-40 ortalamanın üstüne çıkılıyormu ?

ortalama 28 'de kalanlar ,bence en geride kalmazda,18-20 ortalamalar galba en geride kalır.
30-35 ortalamayı 60 km 'de tutturanlar sıkı gideceklerdir 40-45 üstü ultra olur.

• GB 20 km/s
  • Kuvvetli Rüzgarlar: 48 km/s
16 ekim hava raporu
gelde isyan etme,lodos batı-demek pendik-kurtköy bağlantısında sağ yandan vuracak demek, çıkışta sol yandan vuracak,grup içinde iyi yer tutan işi götürür.inşallah değişir durum.

18 20 ortalama ile direk diskalifiye olurlar diye düşünüyorum abi. 30-35 ortalama olanlar arkalarda kalacaklardır. ( Ben bu gruptayım :D ) Ama sert rüzgar benim tahminlerimi şaşırtacaktır büyük ihtimal.
40 üzeri ortalaması olan en az 30 kişi olur diye tahmin ediyorum. Olmazsa büyük süpriz olur.

bu zamana kadar yarışta bulunmadım ama 140 km de 30-35 ortalama bence oldukça iyi bir derece. etapda toplam 2000m yükseklik var. düz bir yol olsa pro kullanıcılar 38-45 arası birşeyler yapabilir ama böyle eğimli bir yolda 30-35 ortalama 2000 kişi içersinde sizi rahatlıkla %10 dilimine sokar diye düşünüyorum.@ilkercom

@ilkercom

illa birileri kaçacak ,40 üzeri ortalama kesin rüzgara karşı grupça başarabilirler,aklıma lotto takımı geldi ,düzde kopartmışlardı pelotunu 3 'e bölmüşlerdi,
çapraz sıralama yapmışlardı .takım anlayışı sert rüzgarlarda çok önemlide ama zannederim sonda bayağı çekişme olacaktır ,bu yarışta takım isimleri var gerçi,bakalım takımlar ne yapacak

Geri