bilalfidanboy
İstanbul
- Tepki
- 2.325
- İsim
- Bilal Fidanboy
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Valla ben gönderi konusunda sıkıntı olacağı ihtimalini düşünmüyorum, sadece tek sıkıntının öyle yada böyle noel gibi dönemin araya girip yoğunluktan dolayı aralığa kadar sarkacağı konusunda şüphem var.. Tamam daha çok var onların noel dönemine ama gecikmeler 1 ay önceden gerek tedarikçi gerek kargo firmaları yoğunluğu nedeni ile ister istemez olacaktır, önce gelirse tabiki daha makbule geçer..paramızı gaspedecek halleri yok sonuçta... Sadece tedarik süreci var canımızı sıkan,hatta bu gidişle 618 den önce sensörler bugün yarın elime geçecek ..
@trainspotting35 benimde bugün itibarı ile km saatim iptal, normal kol saatini gidona takıp idareten kullanmak bile tat vermiyor . Öyleki saat nabız bandı vs yokken bile Gidondan nabız alıyor düşünün hemde 250 hrm avg ile... Zaten sürüşler azaldı mecburen, (yağmurdan sebep özellikle) bu da siparişi iptal etmemek için bile yeterli yalancı bir teselli işte..
@trainspotting35 benimde bugün itibarı ile km saatim iptal, normal kol saatini gidona takıp idareten kullanmak bile tat vermiyor . Öyleki saat nabız bandı vs yokken bile Gidondan nabız alıyor düşünün hemde 250 hrm avg ile... Zaten sürüşler azaldı mecburen, (yağmurdan sebep özellikle) bu da siparişi iptal etmemek için bile yeterli yalancı bir teselli işte..