Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Valla ben gönderi konusunda sıkıntı olacağı ihtimalini düşünmüyorum, sadece tek sıkıntının öyle yada böyle noel gibi dönemin araya girip yoğunluktan dolayı aralığa kadar sarkacağı konusunda şüphem var.. Tamam daha çok var onların noel dönemine ama gecikmeler 1 ay önceden gerek tedarikçi gerek kargo firmaları yoğunluğu nedeni ile ister istemez olacaktır, önce gelirse tabiki daha makbule geçer..paramızı gaspedecek halleri yok sonuçta... Sadece tedarik süreci var canımızı sıkan,hatta bu gidişle 618 den önce sensörler bugün yarın elime geçecek ..
@trainspotting35 benimde bugün itibarı ile km saatim iptal, normal kol saatini gidona takıp idareten kullanmak bile tat vermiyor . Öyleki saat nabız bandı vs yokken bile Gidondan nabız alıyor düşünün hemde 250 hrm avg ile... Zaten sürüşler azaldı mecburen, (yağmurdan sebep özellikle) bu da siparişi iptal etmemek için bile yeterli yalancı bir teselli işte..

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
@bilalfidanboy Hocam gidondan nabız ölçerli saatiniz var niye saat arayışındasınız. :):) Vallahi şikayet varda daha önceden yapmışlar bu çakallıkları okudum tansiyonum çıktı. Tedarikçinin ürünleri tedarik edemediğini söyleyip paranızı verelim demişler, parayı vermişler vermesine de göndermedikleri ürünün sigorta parasına el koymuşlar.

@trainspotting35 yok yanlış anladınız saat göğüsten değil bilekten nabız alıyor ve sağlıklı ölçüm olmadığı kadar tehlikeli ayrıca pil 6 saati görürse eyvallah, üstelik bu süre ekran kapalı konumda iken yani hızı veya anlık nabız için arada ekranı uyku modundan çıkarmak gerekiyor,,yani gidona takılı ama ölçümü nabız bandı vs yok kafasına göre gidonu galiba titreşimleri nabız olarak algılıyor )

@bilalfidanboy Şaka yaptım ben. Gidondan ölçüyorsa süper saattir nabız bandına, kola takmaya gerek yok diye.

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@trainspotting35 saatl odaklı garmin fenixler o yönden kuşkusuz 10/10 cihazlar ama fiyatlarda yani 3000 ile 5000 arası, daha eskilerde 2.eller 1000 1500 bandında satışta(ama kullanma şekli ve birde batarya performansı artık sonlara gelmiş olma ihtimali var)benimki samsung gear 2,bizim aktivitelerde bana göre sınıfta kalıyor,yoksa normal koşu yürüyüş ve sadece bisiklet ile tur amaçlı sürüşlerde kesinlikle hakkını veren bir cihaz...

@trainspotting35

Ciddi ise oldukça kötü bir durum, o kadar bekle sonra tedarik edemedik vb zavazingolar ile hemde sigorta bedeline el koyacak .. Sanmıyorum öyle bir durum söz konusu olacağını, kimse bu durumda anlayışlı olamaz, hemde üstelik sigorta bedeli karşılığında tüm tahsil ettikleri parayı kuruşu kuruşuna vermek zorundalar diye biliyorum... Yok eğer sigorta bedeli kayıp kargo gibi nedenlerden dolayı tahsil ediyorlarsa göndermedikleri üründen bu bedeli neye dayanarak tahsil edecekler acaba ..

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
upload_2018-11-16_13-2-16.png

S60 modelini aldım tadilat ile S80 modeline çevirebilirmiyim acaba

gidon altında ışık daha hoş duruyormuş kargo yolada çıkmış değişimde yapamıyorum

Burda kargo süresi 12-20 iş günü diye geçiyor, o yüzden biraz rahat davranıyorum, ayrıca yazışmalarda bana 2 madde halinde süreci çaya pata anlatmaya çalıştılar . Ve benim Anladığım Kontrol ediyoruz vb gibi klişe cevap ile ama bir şekilde dönüş yaptıkları ..

İkinci SS de yazışma ve aldığım cevapScreenshot_20181116-125514.png

Dosyalar

• Screenshot_20181116-130251.png
    Screenshot_20181116-130251.png
    306,9 KB · Okunma: 13
@Özgür A Kargo yola çıktıysa yapacak birşey yok. İstanbul hangi semttesiniz eski modeli sizden satın alabilirim.

@bilalfidanboy Bu yazışmayı nereden yaptınız. Ben sadece mesengerdan irtibata geçebiliyorum ve onda da otomatik cevap veriyorlar.

@trainspotting35 siparişlerim altında ticket diye geçen kısım var . Oradan iletişim kurdum hatta bugün yine bir cevap gelmiş... Daima yanınızdayız,iletişim kurmaktan çekinmeyin benzeri...

@bilalfidanboy bileydik biz de kargo ücreti öderdik sen kargo ücreti ödemişsin öncelikli göndericekler ve sana tedarik edemedik demiycekler çünkü ilk tedarik ettikleri ürünleri yüksek fiyata saaattıkları alıcılara ve sonra kampanya dahilinde kargo ödeyen alıcılara göndericekler

@Mhmm@ Yani diyorsunuz ki kargo süre kısaltır ama bizimkileri de gönderirler. :):)

@Mhmm@ herkese gelmesi ve herkesin mutlu olması dileği ile diyeyim .. Sonuçta ortada fol yok folluk yok.. Benim ilk yurtdışı deneyimim umarım hüsran olmaz..

Umarım gidon tutucu aparat uyar bendeki var olan,sram modeli garmin ile uyumlu olandan..bari ona para vermiyeyim yine

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri