Abilerim merhaba son zamanlarda verileri stravaya atarken sıkıntı çıkartmaya başaldı igsport,stravada bu hafta 1 etkinlik yaptın olarak gözüküyor ama 1 diğer insanlarda yaptığım etkinlikler gözükmüyor
Arkadaşlar Son yaptığım aktiviteyi, cihaza bağlanıp indirmeme rağmen, programdaki Aktivite listesinde gözükmüyor, bu yüzden Stravayada aktarılmamış oluyor.. Bu durumla daha önce karşılaşan oldumu, bir çözümü varmı?
Benim bir sorum olacak telefonlara yüklediğimiz gps uygulamaları ne kadar doğru gösterir hızı . kimisi ona güven olmaz diyo ama gayet doğru gösteriyo siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
@Hakan38 bence telefon ile yapılan ölçümlerde sıkıntı yok. bende onu kullanıyorum. ama şu bir gerçek, batarya dayanmıyor. geçen hafta 3 saatlik gezi de %100 den %11e düştü bataryam. sırf bu sebepten alınabilir bu cihazlar.
Bende dokunmatik eski blackberry var onu kullanmayı düşünüyorum şarjı da sorun olmaz heralde gerekirse yeni batarya alırım çıkmadan onu şarj ederim bir de power bank var
Onun yanında başka işlere de yarar telefon müzik vb.
indirdiğin güncelleme dosyasındaki IGS20E.BIN dosyası ile BIN.END dosyalarını IGS km saati'nin ana dizinine kopyalayacaksın o kadar (görseldeki 5.madde)
@trainspotting35
Merhaba hocam şuan ki kurla birlikte "iGPSPORT IGS10 Rechargeable Bicycle GPS Computer" ürününü en uygun nerden alabiliriz? yanındaki sensörler için de aynı soru geçerli Buarada trainer ile zwifte bağlanabiliyor mu bu sensörler?
@burakbn (link) en uygun igs10 burada olması lazım 51 dolardı galiba sensörleri ayrı ayrı bakıp alabilirsiniz. Ben sadece kadans sensörünü igs aldım diğerleri Magene sensörler hız ve nabız sensörleri daha uygun fiyatlı. Sensörleri Zwift uygulaması ile kullabilirsin ancak bağlanmak için telefonuna uygulamayı indirim bluetooth üzerinden uygulamaya bağlanıp o şekilde bağlantı kurabilirsin. Ant üzerinden bağlantı kurmak istersen usb ant denen bir parça alman gerekecek.
@trainspotting35 hocam örneğin bende tacx trainer'ın Hız ve kadans sensörü var bununla bağlayabilirim değil mi? Emin olmak için soruyorum Birde bağlama aparatını ayrıca mı almak lazım? Öyle ise nerden alabilirim?
@burakbn Burak Bey çok özür dilerim hocam diye hitap etmezseniz çok sevinirim. Gelelim sorularınıza Tacx ant uyumlu ise uyması lazım. İgs ant ile uyumlu sensörleri destekliyor. Benim sensörlerimden birisi igs diğer ikisi Magene. Denemeden net birşey söylemek istemiyorum. Aslında bağlama aparatı içinde var ama gidon boynuna bağlama için daha uygun. Bağlama aparatından kastınız gidonun ilerisine doğru uzanan aparatsa onu ayrı almanız lazım. Paket halinde satan yerler mevcut Ali sitesinde. Gidon ilerisine uzanan aparatlarında çeşitleri mevcut altına kamera ve ışık takılabilen modelini almanızı tavsiye ederim. Ben diğer modelden aldım, kamera bağlamakta sıkıntı çekiyorum.
@trainspotting35 kusuruma bakmayin isim bilmedigim icin oyle hitap ettim. Alacagim trainer hiz ve kadans sensorleri bluetooth destekliyor acaba igs de bluetooth var midir? Birde bu bahsettiğiniz ileriye bağlanan aparatın kamera takılanını göremedim elinizde link mevcut mu?
@trainspotting35 bu arada Aliexpresste bakınırken şunu gördüm (link) bunun attığınızdan farkı var mıdır? ayrıca yanında ileri bağlanan aparat da mevcut. Mağaza indirimi ile birlikte toplamda 186 TL'ye geliyor.