Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

İGP10 cihazın Kullanma kılavuzunu Türkçeye çevirdim, indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:

(link)

İngilizcem pek iyi olmadığı için muhtemelen hatam olmuştur, bildirirseniz düzeltip revize ederim. Özellikle batarya bölümündeki 4.maddeyi tam anlamadım sanırım usb soketin koruyucu kapağından bahsediyor :)

Scudo
@Abdülkadir Ergin eline sağlık çok güzel olmuş. PDF dosyalarının yazılarını silip nasıl yeniden yazabildiğini öğrenmek isterdim doğrusu

@SEL PER Çok basit ben de yeni öğrendim :) Acrobat pro gibi programlara filan hiç ihtiyaç yok. (link) diye muhteşem fonksiyonel bir site varmış. Şartsız reklamsız pdf dosyayı editliyor, dönüştürüyor. Kılavuzu önce word'e dönüştürdüm. Yazılarını değiştirip ufak tefekte düzenledim ve tekrar pdf'e dönüştürdüm... Ayrıca google transtlate doküman olarakta çeviri yapıyor. Metin kutusunun altında dokümanı çevire tıklayıp dosyayı yüklerseniz komple çeviriyor ama devrik cümlelerle tabii. Yine de ihtiyaç halinde kabaca anlamlandırma için kullanılabilir.

@Abdülkadir Ergin çok teşekkürler.

Bugün ilk defa kullandım yokuşta eğimi %12 'ye kadar gösteriyor eğim daha fazla ise sıfır gösteriyor. Bunun bir ayarı varmıdır yoksa tüm cihazlarda böyle mi olur?

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@SEL PER

%12'nin üstünü de gösteriyor, çok dik yerlerde 20 küsür gördüm.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
O zaman benim cihazda bir sıkıntı var

AliExpress'ten aldığım gidon aparatı geldi. Cihazın kendi aparatı kadar sağlam. En ufak bir titreme ya da oynama yapmıyor, igs10 kullanıcılarına tavsiye ederim. :)
IMG_20171118_175922.jpg

Bu da linki: (link)

Fiyat: $1.70

@Abdülkadir Ergin
Aşırı çekmeyin/gerçmeyin/asılmayın demek istemişler. Çevirinizde çok bir sıkıntı yok.

Başka bir ekleme yapayım; "kadans sensörünü, itici tarafın (zincirin ve dişlilerin olduğu tarafı kast ediyor) tersinde bulunan krank koluna takınız ve ardından krank kolunu çeviriniz".

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Merhaba, bu cihazların cep telefonundaki kadans sensörüyle de eşleşen programlara göre artısı ne oluyor tam olarak?

Benim cihaz da Türkiye'ye gelmiş ve gümrük vergisi çıkmamış

Öncelikle cep telefonunuzu kullanmamış oluyorsunuz ve bu çok büyük avantaj sağlıyor ve sadece bir amaca yönelik olduğu için daha sağlıklı veriler elde ediyorsunuz @özgür duygu

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
@mehmetgunes anladım çok teşekkürler bilgilendirme için. şimdilik biraz masrafa girdim ama takip edeceğim. iyi bi fiyata kadans sensörünü de yakalarsam alabilirim ikisini birden.

@Buğra C
Destek kısımlarına mail attım hemen döndüler ve bir güncelleme gönderdiler. Bakalım düzelecek mi

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Benim cihaz da geldi. Gayet güzel duruyor. Aslında ihtiyacım yoktu [emoji3] sizin gazına geldim [emoji3]
60001e527dac2e00f92293af2d6b1f88.jpg
edea513a61ce29aed99e4697cefd5db4.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Buğra C cihazın sitesindeki teknik destek kısmına attığım maile hemen cevap vermiş ve update dosyası göndermişlerdi update yaptım. Bugünkü deneme sürüşümde %17 gördüm. Sanırım problem düzeldi.

Benim de ant+ sensörlerim geldi geçen hafta. Bu gün kadanslı nabızlı sürüş yaptım ilk defa :) (link)

Geri