Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
Verdim siparişi :) Ürün gelince artık ilk sayfaları okumadan direkt buradan soru yağmuruna tutacağım sizi :) Şimdiden teşekkürler:)

Selamlar, az önce yorumları okuyup ben de sipariş verdim tomptop üzerinden. 39 dolara geldi. sonradan aklıma geldi gümrüğe takılma ihtimali. siparişi verdikten sonra üzerine gift yazması için rica ettim satıcıdan. Bir sorun olur mu, gümrüğe takılan oldu mu, takılmayanlar nasıl satın aldı?

@trainspotting35 35$ sınırı biraz sözde kalıyor o zaman, ya da bir kaç dolar üzerinde olduğu için sorun etmiyor gümrüktekiler ?

@furkangezer Gümrük memuru olsaydım bu sorunuza daha net cevap verirdim (belkide memur olduğum için cevap vermezdim) Evet herhalde, muhtemelen, mümkündür, olasılık içinde, kuvvetle muhtemel, neden olmasın diyerek sorunuzu geçiştiriyorum.

• Beğen
Tepkiler: furkangezer
@furkangezer
Yok benim 31 euroluk malıma anında kestiler :D Gift yazsalar sıkıntı olmaz

Biraz karışık görünüyüor mevzu, bekleyip göreceğiz :D

Konuyu takip edememiş olabilirim, sorduğum sorunun bahsi geçtiyse o sayfaya yönlendirirseniz sevinirim.
SORU: igpsport 20e modelinde firmware versiyonunu nereden görüyoruz? Update etmeye gerek var mı? Versiyon yükselten varsa hissedilir bir değişiklik ya da yeni özellik oldu mu? Teşekkürler.

1 Kasım'da Tomtop'tan verdiğim igs10 siparişim 9 günde elime ulaştı. 39$'lık ürün için herhangi bir gümrük ücreti ödemedim ve v1.05 geldi. Şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor. :)

@kaydogdu cihazın mobil uygulamasını indirip bluetooth ile eşleştirince programda direkt firmware gözüküyor.

igs10 - 40 dolar
(link)

Kadans sensörü - 14 dolar
(link)

Nabız Sensörü - 21 dolar
(link)

Tutucu - 2 dolar
(link)

TOTAL : 67 dolar

Böyle bir kombinasyon almayı düşünüyorum. Var mı alternatif önerisi olan ?

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
Elimdeki BT nabzı sensörüne bağlanabilse çok iyi olacaktı ama BT özelliği sadece telefona bilgi aktarmak için görünüyor.

Yine de GPS’siz iyice bir sayaçla aynı fiyata.

Bu arada hız için sensör takmaya gerek var mı? Direkt GPS’ten aldığı hız verisini mi kullanıyor?

İlave: 11.11 indirimi saat kaç gibi başlar acaba, bu üründe de olursa

@cem_filiz
Saat 10 11 gibi basliyormus,

Bu arada hiz sensorune gerek yok, gps gayet hizli ve dogru olcum yapiyor.
Ben hiz sayaci aldim maksimum hiz icin sadece. Bazen gps saliselikte olsa hizi fazla gosterebiliyor. Stravada 45 ile giderken 85 gozuktugu olmustu :D

@Ferhat Aksakal
Magenenin nabiz bandini aldim, yari fiyatina onerebilirim :D

@Ferhat Aksakal
Yarin bu 67 lira olacakmis

Bluetooth4.0 ANT Kalp Hızı Sensörü Uyumlu GARMIN Bryton IGPSPORT Bilgisayar Çalışan Spor Bisiklet Kalp Hızı Monitörü Göğüs Kayışı
(link)
(from AliExpress Android)

@trainspotting35
Hocam ürünleri neden sepete ekleyemiyoruz, fikriniz var mı acaba? Sepete ekleyeyim dedim yarın almak için ama, sepete ekle butonu bu ürünlerde yok.

İgpsport igs10 2 dolar daha düşmüş Tomtop'da.

Aliexpress 11.11 indirimleriyle nabız bandı ve kadans sensörünü 98 liraya hallettim. Ama ben alır almaz kadans sensörünün fiyatı 28 dolar oldu, 9 dolara aldım ben.
(link)
(link)

Geri