Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@mubeac niye yol bilgisayarı ile runtastic uygulamasını bir arada kullanıyorsun. Tranier sürerken hız-kadans sensörlerinin bağlı olması gerekli gps görürse zaten otomatik bağlanıyor. Teker çapı girebiliyorsun. Ama sen yol bilgisayarını yanlış anlamışsın büyük ihtimalle. Senin soruların genelde sensörler üzerine olmuş.

Scudo
@trainspotting35 yani haklısın şöyle ki trainer da ya da dışarıda farketmez, bu zımbırtılar Strava ile çalıştığı gibi Runtastic ile de sorunsuz çalışıyor mu verileri Runtastic e aktarabiliyor muyuz ? Onun haricinde Hız kadans ve nabız sensörünü yol bilgisayarından bağımsız telefona bağlayıp Runtastic ile kullanabilir miyim.

Şimdi daha açıklayıcı oldu sanki :D

@mubeac bu cihazdan gpx dosyasını runtastic e atarsanız runtasticte verilerinizi görebilirsiniz . Sensörleri kullanabilirsiniz.

Igsport kadans-speed sensörü 16.99 $'a düşmüş. Fiyat uygun mu arkadaşlar?

(link)

@K-Pax sadece kadans sensörü diye biliyorum bunu 11.11'de daha uygundu. Aliexpres'den aşağıdaki ürünü alabilirsiniz. Ben hem nabız bandını hem de kadans sensörünü bu satıcıdan aldım singapur postası ile gönderiyor sorunsuz. Bir de magene sensörleri hem kadans hem de hız olarak kullanılabiliyor. (link)

İgs10’da auto pause yaptığını nasıl anlarız? Benim cihazda durduğum da bir değişme olmuyor, hala ı> işareti oluyor.

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@bibisiklet
Hareket etmeyince aninda aliyor diye biliyorum. Cunku nerdeyse hic durmadan yaptigim antremanlarda, yani lastiklere bakmak icin duruyorum patladi mi diye ara sira, orda bile toplam sure ve hareket suresi arasinda 2 3 dakika fark oluyor

@Buğra C teşekkürler başlık altında bahsedilmiş ben sonradan gördüm

Vay bee adamlar brezilyalılara igs20'yi 500 liradan satıyorlar biz ucuza alıyoruz Türkiye'de :) Tam olarak R$ 449,90 (brezilya reali) şurada: (link)

Yalnız marka (atrio) iyi tezgah açmış, nevalelerin hepsi çin menşei, ali dayıda ucuza satılan şeyler. Brezilyaya dropshipping mantıklı geldi şu an :rolleyes:

Arkadaşlar Eski mesajlara bakmaya cesaret edemiyorum :) Şu kadans sensörünü cihaza nasıl tanıtacaktık :) Kopya verecek var mı?

Arkadaşlar Eski mesajlara bakmaya cesaret edemiyorum :) Şu kadans sensörünü cihaza nasıl tanıtacaktık :) Kopya verecek var mı?

Benim bir sorum var bu alet gps in çekmediği yerlerde çalışmıyormu?

@BarkinD Eğer hız sensörü varsa GPS'in çekmediği durumlarda sıradan bir km sayacı olarak iş görür. Herhangi bir sensör takılı değilken GPS çekmiyorsa ekranda bolca sıfır olur :hhhhhh:

Bu arada bu gün ilk defa kullandım ve çok memnun kaldım. 18 Aralık'ta sipariş etmiştim 2 Ocak'ta geldi. Anlık eğimi göstermesi, boyutu, ekranı... herşeyi çok hoşuma gitti. Biraz acemi olduğumdan bir ara eğime bakayım derken araç önüme kırınca iki aracın arasında kaldım. Bir aynaya gidonla diğer aracın aynasına göğsümle çarptım. Bu da ilk kazam oldu.

IMG_20180102_173502.jpg

@K-Pax Aman, geçmiş olsun. Bu aletler güzel olmakla birlikte insanın azıcık dikkatini dağıttığında kazalara neden olabiliyor.

@K-Pax (link) öncelikle hayırlı, sonrasında geçmiş oldun. Linkini paylaştığım bağlantıdan edinirseniz bu tip sıkıntılar biraz daha azalır. Km saati daha gözünüzün önünde oluyor bu şekilde.

@trainspotting35

Ben S80 olanından sipariş verdim, s60 gönderdiler. S80'in özelliği kamera bağlantı için vidalarının olması. Kısmet diyelim. Bu arada bugün şöyle birşey oldu. GPS, Hız ve kadans sensörleri bağlı gözükürken sadece kadans değerini ekrana yansıyor, hız ve diğer bilgiler sıfır olarak gözüküyordu Açma kapama da çözüm olmadı. Sonra yolda ilerlerken bir anda diğer bilgiler galmeye başladı. Strava ya baktığımda, sıfır gözüken aralığı kaydetmemiş.

Ucuzdur olur arada diyoruz sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Elimde bu alet ile uyumlu kullanılan zwift e falan da bağlanabilen Magene Hız ve Kadans sensöründen biri 1 kez biri hiç kullanılmamış 2 adet sensör var. Almak isteyen arkadaşlara geliş fiyatına bırakırım.

@Fırat İler
Gps o sirada cekiyor muydu?
Ekraniniz hangi kisimdaydi? Maksimum veya avarage kismindaysa eger gosterilmeyebilir.
Muhtemelen gps sinyali alamadigi sirada suruse baslamissiniz gibime geliyor :(

Geri