Selamlar,
Cihazı bir kere dağ, bir kere de yol turunda kullandım. Genel olarak izlenimlerim şöyle:
1- Gözünüzün önünde detayların olması keyifli, ancak ekranlar ayarlanabilir değil, istemediğiniz detayları kaldırıp tek bir etkin ekran yaratmak güzel olabilirdi. Yolda sürekli ekrandan ekrana geçmek zorunda kalıyorsunuz.
2- Anlık bilgiler fena değil, biraz gecikmeli (1,2 sn.) güncelleniyor.
3- Auto pause çok iyi değil. Sert yokuşlarda çok yavaşladığınız zaman sizi durmuş gibi gösteriyor. Bu da asıl alevli yerler olan %15 civarı eğimlerde data kaybı demek oluyor.
4- Telefon Strava ile arasında %2 bir fark var. (hem telefon, hem IG10 beraber çalıştırdım, arada fark oldu) Sanırım auto pause etkinliğinden kaynaklanıyor. %2 az gibi görünüyor olabilir ancak 100 KM'lik bir turda 2 km kayıp demek oluyor.
5- Telefon programından Strava'ya bir kere otomatik attı, bir kere de upload etmedi. İkinci turu hala Strava'ya atabilmiş değilim.
6- Şarjı çabuk oluyor +5 saat kullandım, sadece bir diş eksildi.
7- Start/stop çok sinir bozucu. Çalıştı mı, insan ilk anda emin olamıyor. Bir de tur finişinde end tour tarzı bir özellik bulamadım. Cihazı komple kapatmak gerekiyor.
Sensörlerin siparişi daha gelmedi, onları tanıtınca ayrıca detayları paylaşacağım.