@mustafa akman
hımm.. ingilizce biliyor olmanıza sevindim, çok beğendiğim bir black metal grubunun en sevdiğim parçalarından bir tanesi

Aslında polemik yapmaktan nefret ederim, zira ülkemizde polemik yapmaktan asli işlerini yerine getirmeyen birçok insan var zaten

Ancak şunu söylemek isterim ki, sizinde bildiğiniz üzere burası KKK, mason locası, rotary klübü, illuminati teşkilatı, skull and bones benzeri bir yapı değil; insanların gerçek hayattaki kimliklerinden bağımsız naçizane deneyimlerini ve bilgilerini paylaştığı son derece faydalı bir platform. Bu foruma profesyonel anlamda ilk bisikletimi aldığım 2008 yılında üye oldum ancak bazı sebeplerden dolayı uzun süre bisikletimi kullanamadım ve forumu takip etme şansım olmadı, kısa bir süre önce tekrar bisikletimi kullanmaya başladım ve eksiklerimi giderebilmek adına sorumlarımı forumun değerli üyeleri ile paylaştım ve sağolsun siz haricinde herkes kardeşçe, iğnelemeden cevap verdi
Lütfen bundan sonra sormuş olduğum sorulara cevap vermeyiniz, zira ben hayatımda sadece güleryüzlü, iyiniyetli, hoş sohbet insanların olmasını istiyorum, böyle yapıyorum ki hasta olup doktorlara muhtaç olmayayım
Hürmetler