Scudo Sports

Gözlük şart mıdır?

Scudo
kask da olduğuğu gibi
bu "sığınacak liman arayan " bu kardeş

farkındalığımızı artırmak için güzenl bir konu açmış

evet kask lazım
evet gözlük lazım

Bir sonraki konusuna da ilk cevabı ben vereyim
evet ayna lazım

@havenless

Haven: sığınılacak yer olduğuna göre
ironik olarak "o" anlama gelen "havenless" ,takma adını koymuşsunuz.
en azından yorumum bu

@mustafa akman

hımm.. ingilizce biliyor olmanıza sevindim, çok beğendiğim bir black metal grubunun en sevdiğim parçalarından bir tanesi :) Aslında polemik yapmaktan nefret ederim, zira ülkemizde polemik yapmaktan asli işlerini yerine getirmeyen birçok insan var zaten :) Ancak şunu söylemek isterim ki, sizinde bildiğiniz üzere burası KKK, mason locası, rotary klübü, illuminati teşkilatı, skull and bones benzeri bir yapı değil; insanların gerçek hayattaki kimliklerinden bağımsız naçizane deneyimlerini ve bilgilerini paylaştığı son derece faydalı bir platform. Bu foruma profesyonel anlamda ilk bisikletimi aldığım 2008 yılında üye oldum ancak bazı sebeplerden dolayı uzun süre bisikletimi kullanamadım ve forumu takip etme şansım olmadı, kısa bir süre önce tekrar bisikletimi kullanmaya başladım ve eksiklerimi giderebilmek adına sorumlarımı forumun değerli üyeleri ile paylaştım ve sağolsun siz haricinde herkes kardeşçe, iğnelemeden cevap verdi :)

Lütfen bundan sonra sormuş olduğum sorulara cevap vermeyiniz, zira ben hayatımda sadece güleryüzlü, iyiniyetli, hoş sohbet insanların olmasını istiyorum, böyle yapıyorum ki hasta olup doktorlara muhtaç olmayayım :)

Hürmetler

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
kireç tozu atan bazı sapıklar ortada dolaşıyor,şu sıralar gözlüğü çıkarmamakta fayda var.forumda birinin başına gelmişti geçenlerde

• Beğen
Tepkiler: Ünal Altay
Evet dostum bende duydum onu, ben hiç o açıdan değerlendirmemiştim, sağolsun bir dostum burada tavsiye etti hemen gidip aldım bitane gözlük çok uygun bir fiyata :)

@Serden Us

Merhabalar Üstad,

Ben değerli dost binRR'nin önerisiyle perpadan iş güveliği ile ilgili malzemeler satan bir mağazadan şeffaf camlı bir gözlük aldım ve sadece 5 TL ödedim, aldığım gözlüğün camları kesinlikle buğu yapmıyor, isterseniz internet sitesinden bir kontrol edin www.guvenlicalis.com Umarım yardımcı olabilimişimdir.

• Beğen
Tepkiler: S26
@havenless
sevgili kardeşim
insan geriye dönüp baktığında bazı şeyleri hatalı yaptığını görebilir
eğer iğneleyici olarak algıladı idiysen bu benim ifade yetersizliğimdendir; özür dilerim

ama gayem asla öyle değildir.
maksat hoş bir muhabbet olsun idi

nazikçe farkındalığımızı artıran biri olarak sizi işaret etttimdi.

bir cümlenin 2. 3. anlamları olabilir.
benim cümlelerimin ikinci üçüncü anlamları iğneleyici olabilir.
bu anlamda beni hoş görüver
burada herkes iyi niyetli
burası hoşgorü merkezi gibi

o sebeple beni yargıladığın cümleleri görmezden geliyorum
zira niyetim asla ve asla öyle değildir.

ayrıca
yaş itibariyle
"havenless" grubunuda bilmiyorum
senden öğrenmiş oldum.

• Beğen
Tepkiler: Ünal Altay
kaliteli bir gözlük bir bisiklet sürücüsünün olmassa olmazıdır.

lensleri değişebilen bir gözlük alırsanız gece gündüz için ayrı lensler takarak kullanabilirsiniz.

Ben şimdi geçici olarak bir gözlük aldım ama söylediğiniz gibi lensleri değişen kaliteli bir gözlük alacağım en kısa zamanda :)

@havenless

gözlük şakaya gelmez...bütçe varsa oakley marka tavsiye ederim.

300-400 tl arası ama hakkını veriyor..zaten özel olarak bisiklet sporu için üretilen modelleri var ..örnek olarak Radar modeli

@Goflet

Aslına bakarsanız benimde düşündüğüm marka buydu, birde julbo gibi daha çok outdoor aktiviteleri için gözlük üreten şirketler var ama dediğiniz gibi sanırım en doğru seçim Oakley olacak :) Bahsettiğiniz modeli hemen inceleceğim

Gerçekten güzel gözlük, lensleride değişiyor sanırım. Şimdi bunu en uygun fiyata alabileceğim bir yer araştırması yapayım :)

lensler değişir ..linkte altta solda Radar Range Accessories Lenses diye bir link var..oraya tıklarsanız yedek lensleri gösteriyor

decathlonda
4 lensli bir gözlük var
49 tl gibi
gerçekten süper
gökmenin önerisi ile aldım
bence bir değerlendir

@mustafa akman

Eyvallah Abi,

Decathlonada bakayım o zaman, fiyat gerçekten süpermiş :)

Geri