Scudo Sports

Gök Bilimi Başlığı

hocam eline sağlık. bir çırpıda okudum:).. benim de çok merak ettiğim ve gitmeyi istediğim bi etkinlik.. kısmet diyelim..

serbest kürsü bölümü güncel başlıklarda görünmüyor..

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Scudo
Mesajımı okuyunca çok olumsuz yönü var mış gibi görünsede niyetim çocuğu ile gidecek ailelere kritik bilgileri aktarmaktı. öte yandan şenlik çok güzel ve yararlıydı. gelecek yıl mutlaka tekrar başvuracğız.

ilave etmem gereken bir konu da çadırın çiğ yağmasına karşı kışlık donanımlı olması gerektiği. üstelik rüzgar zaman zaman çok etkili olduğundan yazlık çadırlar çok yararlı eğil burada. gündüz güneşin etkisini gece rüzgar ve çiğ etkisini düşünerek bir çadır alıp öyle gidin derim.

Screenshot_2017-08-09-19-16-02.png
Screenshot_2017-08-09-19-15-54.png

Az kaldı arkadaşlar kafaları kaldıralım inşallah hava bulutsuz olur.

• Beğen
Tepkiler: venom09
inşallah hocam.

ıss geçecek hocam. :) uluslararası uzay istasyonu.. arada bir yapar bunu..

@venom09 oda bizi görecek mi espirisini yapmadan direk sorayım :) görecek miyiz geçişini? ne zaman saat kaçta?

Ağustos ayında kaçırılmaması gereken 6 gök olayı diye bir haber vardı. Belki ilgi görür ekleyeyim aşağıya.

(link)

hocam androidler için uygulaması var..detaylı bilgileri orda veriyorlar.. saat kaçta nereden geçecek gibi. maalesef benim telefon andro değil. ama bana da bi teleskop aldıracaklar.. ondan sonra ben de onları görecem. bu arada perseid zamanı geldi yine ama şehirden gözlem pek mümkün olmuyor.. yoksa doyumsuz bir gösteri olur eminim.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
collins,mekikle ayın karanlık yüzüne geçerek tüm bağlantısı kesilmiş ve 48 dakikalığına en yalnız yalnız olmuş.. Aldrin ise, sanırım uzay gezgini olarak optimus prime ile tanışmaktan onur duyan ay yüzeyine ayak basan 2.şanslı astronotmuş.. (öyle okumuştum, görmedim):)

gelgelelim armstrong dendiği zaman akan sular duruyor.. bu iki astronot kimsenin aklına bile gelmiyor.. yani çoğu kimsenin.. :)

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
uzay seyahatleri ile ilgili aklımın almadığı bir konu var hocam. ben onlara faili-fly diyorum aklımda öyle kaldı. irtibat kesilip kaybolan astronot ve kozmonotlar.. kör uçuş yapıp geri gelemiyorlar ve yerleri bulunamıyormuş..

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@venom09
İçişleri bakanıyla beraber gitmenizi tavsiye ederim :):)

@venom09
şunu bir izleyin o zaman ilginizi çekebilir...:harika:

• Beğen
Tepkiler: venom09
@Emre Yönlüer
hocam neden ki:p
Antalya sınırları içerisine içişleri bakanıyla gidersem.... hadi bi saklıkent'e, hadi bi kaş, hadi bi manavgat,hadi bi kelebekler vadisi,,,, woowww.. sağol hocam.. :p

izlemiştim o videoyu..

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
haydiii:)
hani önümüzdeki yıl ufo istilası sahte bi istila olup insanları kolonileştirme çalışması olacaktı..
şimdi işler karıştı.. gerçi bu da aynı konunun bir parçası olabilir.. herşey beklenir.
(link)

John Titor eğer gerçekten vardıysa ve IBM 5100 denen makinayı bulduysa, kendi zamanında olduğunu söylediği büyük savaşı engellemiştir zaten. Bu sebeple gerçekleri ifade ediyor olmuş olması mümkün.

Zaten geçen hafta da Cern aslında evren var olmamalı, oluştuğu gibi kendini yok etmeliydi dedi :D

Bu işler nereye varacak bakalım...

Geri