Scudo Sports

Gök Bilimi Başlığı

hocam foto makinesi değil o. telefon. yine de iyi iş çıkardı:p bu arada yayın karıştı özür dilerim. görünen jupiter. sol üst köşeye doğru olan beyaz siluet Venüs.. :)

projede kullanacağım optik lens ve loup ile ay a bakmak için çıktım şimdi. sokakta araba çeviren Bi emmi durdu kapının önünde. aracı durdurmuş bana bakıyor.. yukarıyı işaret ettim arabanın içinden yukarıyı görmeyi denedi, büyük ihtimal bişey anlamadı ve gülerek dondu gitti. :) kask takan bisikletlilere uzaylı muamelesi yapanlardan sanırım.:)

Scudo
Programı izledim güzeldi, hep Antalya'daki açık uygulama alanından çekimler vardi, Ankara'dan da kesitler gelecekmi diye çok bekledim gelmedi :agla:

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
hocam projeyi bilsen o da kim dersin:p birkaç gün hevesimi alayım parçalarını kullanıp terminator görünümlü iskeletli bir sistem kurmayı planlıyorum. WP_20171109_001.jpg bu sistemin zoom özelliğini ve on merceğini kullanmayı planlıyorum. o da olmadı aliemmi den şöyle 13cm lik bir mercek sipariş edesim var hocam. daha aynalı yapacağız. dur hocam fırçalama hemen, daha başlamadık bile:)

görmeyen ,duymayan, bilmeyen ,bunu mutlaka yüklesin .

(link)

gerçekten çok çok etkileyici. Daha önce paylaşıldıysa görmeyenler içim olsun :)

• Beğen
Tepkiler: venom09
@aytacaltay
yahu bu şaka mı ? Bugün bu 3. paylaşanın adı bycleizm . İçerden biri mi bu haha

@bicyleizm evangelistlerin sacma videolarini paylasarak tanriyi ispatlamayami calisiyon :) tebrikler evrim yok cunku gozlemlenemez ama tanri var oda gozlemlenemez ama bosver inanin gitsin :D Neyse senle uzun uzun tartisirdim ama suan havamda degilim baska zaman.

@aytacaltay ilk videona cevap... Ayrica mikro evrim zamanla makro evrime donusur.

(link)

Videonun ozeti:
Tanriya inaniryormusunuz?
Hayir.
Neden?
Cunku kanitlanamaz. Gercek degil. Mantikli degil vs.
Evrime inanir misiniz?
Evet.
Neden?
Cunku bilimsel. Varligimizin sebebi.. vs.
Bana bir adet evrimin gozlemlendigi bir ornek verir misiniz? Bir tane? Bir turun baska ture donustugunun ornegi?
Hmmmm. Yok.
Ozaman kanitlanmis degil.
Evet.
O zaman bilimsel degil.
Oyle.
Ama inaniyorsunuz?
Aynen.

@bicyleizm Birader biz sizler gibilerini cok gorduk sizin gibi onlarcasi bize video gonderiyor kitap tavsiye ediyor ama hic kimse kendi fikrini savunmuyor cunku kendi fikri yok toplumun inanci ne yondeyse kendiside o sekilde inaniyor bu yuzden hazir kaliplardan uzaklasmiyor ayni senin yaptigin gibi dini satarak para kazanan tarikat liderlerinin konusmalarini, kitaplarini, videolarini gosteriyolar... Hepside fasa fiso o laflarin, o tezlerin, o goruslerin curutuleli asir oldu asir... Bu gun karsilastirmali anatomi diye bir bilim dali var milyonlarca yil onceki fosillerden yolacikarak gunumuz canlilarla arasindaki iliskiyi arastiriyor, genetik bilimi var, paleontoloji var, benimde alanim olan kimya var siz hala bos bos konusup laf kalabaligi yapin, demogoji yapin elin kafiri marsa robot gonderip mikroskopla taslarin uzerindeki bakteri fosili benzeri yapilari inceleyip evrimsel biyolojiye katki saglaya dursun.... Sonrada bati bizi kiskaniyo, bati bizi cekemiyo bati napsin sizin gibi orta cag papazlarini.

neyse bunu sileyim . Konu karışmasın .
Başlığa doğruda yön vermeye çalışaım . Ne güzel evren bu evren :)

@baris2010 jeoloji ney? Jeolojide ayni seyi soyluyor. Jeoloji ozunde evrimsel biyoloji konularini incelemez o daha cok dunyanin jeolojik evrimini inceler 100 milyon yil once dunya tek bir kita parcasiydi der bunu nasil soyler once kitalarin harekeyine bakar bu gum guney amerika kitasi afrika kitasinda yilda bilmem kac mm uzaklasiyor o halde 100 milyon yil once filmi geri sararsan o kita bununla, bu bununla, su sununla birlesikmis diyor bunu demekle kalmiyor ispatliyor guney amerikada yarisi bulunan bir fosilin diger yarisi afrika kitasindan cikiyor biri gelip gommedigine gore bu kitalar milyonlarca yil once birlesikmis... Everest dagi bilmrm kac milyon yil once okyanus tabaniymis hindistan kitasi asya kitasina carpinca bu okyanus tabani yukselmis himalayalar olusmus diyor bunu demekle kalmiyor 8000 metrede deniz canlisi fosilleri bularak bunu ispatliyor.

Geri