Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.945
- Bisiklet
- Cervélo
GCN sormuş, haddinden fazla sahiplenmiş olabilirim
Fazla gevezelik etmeden, dilim döndüğünce çevireceğim, hatalar için kusuruma bakmayınız 
Ryan Gibbons - Team Dimension Data
Omlet, yulaf ve bir muz
Omlette 2 yumurta varmış bu arada
Kilian Frankiny - Team BMC
Yulaf lapası, omlet ve biraz ballı ekmek
Adam Hansen - Team Lotto Soudal
Yulaf, yulaf lapası (Bence yuvarlak cevap verip geçiştirdi
) Ne biçim Adam 
Natnael Berhane - Team Dimension Data
Yulaf ezmesi, omlet
Simon Yates - Team Scott
Weetabix, her gün!
Weetabix nedir diyenler için aradım:
Jack Haig - Team Scott
Pirinç (pilav mı acaba), böğürtlen (1 yemek kaşığı dolusu!), biraz yulaf, 2 adet yumurta (karıştırılmış, sahanda yumurta!), 3 adet pirinç keki (Nam-ı diğer gong
)
Thomas Scully - EF Education First (Eğitim şart takımından
Biz de mi kursak, tutar bu)
Makarna (zeytinyağlı, peynir de varmış üzerinde), yuvarlak ekmek ve omlet (karbonhidrat komasına girmiş)
Wout Poels - Team SKY
Omlet (3 yumurtalı!) ve yulaf ezmesiii
Ben O'Connor - Team Dimension Data
Krep (üzerinde peynir, yer fıstığı ezmesi, granola, nar, böğürtlen, çilek ve en üzerine de bal!) Roket yapmış kendine
David De La Cruz - Team SKY
Ekmek, domates, omlet (3 yumurtalıymış, çünkü bugünkü etap zorluymuş!), yulaf ve kahve
Zdenek Stybar - Quick Step
Omlet (3 yumurta), yulaf ezmesi
Alex Dowsett - Katusha Alpecin
Bircher müsli!, omlet. (Bircher müsli, sıradan bir makarna veya pirinçten daha iyidir diyor Alex)
Bircher müsli (tam bir roket) videolu anlatım

(link)
Michael Woods - EF Education First (Team Eğitim Şart
)
Pirinç, yoğurt, bun(resmi altta), 2 adet yumurta
Chris Hamilton - Team Sunweb
İki dilim lifli ekmek, 2 yumurtalı omlet, muz ezmesi, üzerinde bal. (Evet yanlış okumadınız, omletin üzerinde muz ezmesi, onun da üzerinde bal, balın üzerinde bir şey yok, boş orası
)
Spiker: "Midesiz misiniz beyefendi?" Diye soruyor, "Ben hep tatlı kahvaltı yirim kıhkıh" diyor Kıris
Matej Mohoric - Bahrein Merida
Yulaf ezmesi, makarna, avokado, pastırma, omlet (Pastırma araya karışmış, kaçak var
)
Spikerimiz: "Hepsi karışık mıydı, yoksa ayrı ayrı mı yediniz, Sabri bey n'apıyosunuz?" diyor. "Ayrı ayrıydı hacı amca(spiker biraz yaşlı ya hani)" diyor Matej :islik:
Nicolas Roche - Team BMC
Omlet (2 yumutalı), yulaf ezmesi, reçelli ekmek!
Spiker (güneşin etkisiyle beyni yandığı için) ayrı ayrı mı yidin? diye soruyor yine. Nicolas ayrı ayrı tabiiki diyor (Hatta c'mon diyor spikere, kafan mı güzel manasında
)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu arada, spiker teyze sanırım oruçlu, garip garip sorular sormaya başladı sonlara doğru
Eveet gelelim sonuca. Her şey var arkadaşlar
Mübarek ramazan ayında olduğumuz için, fotoğraf koymayı ihmal etmedim tabiiki 
Hemen şimdi koşa koşa almaya gidip, iftarda pastırma yiyecekler de beğensin
Yazarın notu: Benim de oruç kafama vurduğu için aralarda eğlendim, çok görmeyin :rolleyes:
Ryan Gibbons - Team Dimension Data
Omlet, yulaf ve bir muz
Omlette 2 yumurta varmış bu arada
Kilian Frankiny - Team BMC
Yulaf lapası, omlet ve biraz ballı ekmek
Adam Hansen - Team Lotto Soudal
Yulaf, yulaf lapası (Bence yuvarlak cevap verip geçiştirdi
Natnael Berhane - Team Dimension Data
Yulaf ezmesi, omlet
Simon Yates - Team Scott
Weetabix, her gün!
Weetabix nedir diyenler için aradım:
Jack Haig - Team Scott
Pirinç (pilav mı acaba), böğürtlen (1 yemek kaşığı dolusu!), biraz yulaf, 2 adet yumurta (karıştırılmış, sahanda yumurta!), 3 adet pirinç keki (Nam-ı diğer gong
Thomas Scully - EF Education First (Eğitim şart takımından
Makarna (zeytinyağlı, peynir de varmış üzerinde), yuvarlak ekmek ve omlet (karbonhidrat komasına girmiş)
Wout Poels - Team SKY
Omlet (3 yumurtalı!) ve yulaf ezmesiii
Ben O'Connor - Team Dimension Data
Krep (üzerinde peynir, yer fıstığı ezmesi, granola, nar, böğürtlen, çilek ve en üzerine de bal!) Roket yapmış kendine
David De La Cruz - Team SKY
Ekmek, domates, omlet (3 yumurtalıymış, çünkü bugünkü etap zorluymuş!), yulaf ve kahve
Zdenek Stybar - Quick Step
Omlet (3 yumurta), yulaf ezmesi
Alex Dowsett - Katusha Alpecin
Bircher müsli!, omlet. (Bircher müsli, sıradan bir makarna veya pirinçten daha iyidir diyor Alex)
Bircher müsli (tam bir roket) videolu anlatım
(link)
Michael Woods - EF Education First (Team Eğitim Şart
Pirinç, yoğurt, bun(resmi altta), 2 adet yumurta
Chris Hamilton - Team Sunweb
İki dilim lifli ekmek, 2 yumurtalı omlet, muz ezmesi, üzerinde bal. (Evet yanlış okumadınız, omletin üzerinde muz ezmesi, onun da üzerinde bal, balın üzerinde bir şey yok, boş orası
Spiker: "Midesiz misiniz beyefendi?" Diye soruyor, "Ben hep tatlı kahvaltı yirim kıhkıh" diyor Kıris
Matej Mohoric - Bahrein Merida
Yulaf ezmesi, makarna, avokado, pastırma, omlet (Pastırma araya karışmış, kaçak var
Spikerimiz: "Hepsi karışık mıydı, yoksa ayrı ayrı mı yediniz, Sabri bey n'apıyosunuz?" diyor. "Ayrı ayrıydı hacı amca(spiker biraz yaşlı ya hani)" diyor Matej :islik:
Nicolas Roche - Team BMC
Omlet (2 yumutalı), yulaf ezmesi, reçelli ekmek!
Spiker (güneşin etkisiyle beyni yandığı için) ayrı ayrı mı yidin? diye soruyor yine. Nicolas ayrı ayrı tabiiki diyor (Hatta c'mon diyor spikere, kafan mı güzel manasında
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu arada, spiker teyze sanırım oruçlu, garip garip sorular sormaya başladı sonlara doğru
Eveet gelelim sonuca. Her şey var arkadaşlar
Hemen şimdi koşa koşa almaya gidip, iftarda pastırma yiyecekler de beğensin
Yazarın notu: Benim de oruç kafama vurduğu için aralarda eğlendim, çok görmeyin :rolleyes: