Scudo Sports

Giro d'İtalia 2021

Scudo
Geldik son 5 günün ilk etabına...
Dinlenme günü sonrası güzel bir yarış olacak.
İlk 10 içinden zaman farkını kapatmak için çekişme bekliyorum.Son tırmanışa kadar gücünü koruyabilen etabı alacak...
q9cJwgiLHOsSSnaBf50Z_230421-105839.jpg

İki sıkı yokuş var, ikincisi finişe damgasını vuracak..
buVSjn8dWwKOYQ6RaYVO_230421-105830.jpg

35AosEzlTb2mHUAkzBlW_230421-105836.jpg

Yayın 12:55 - 18:30 arası...

Bernal bunu da alır. Simon Yates favorimdi ama giro ağır geldi... 😔

Zevkli bir yarış günü peloton epey dağıldı sonu nasıl olcak bakalım...

Zorlu tırmanış başlıyor ataklar olabilir

ooo kan kokusu geldi. Bernal patlamak üzere

Ek: Bernal domestiğine bile yetişemiyor.

Ek: Bu görüntüler bernal in takımdaki geleceğini sorgulatır.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Yates farkı 1dk azalttı 3.2 dakikaya indi etap sonunda yatesin atagına bernal cevap veremedi geriye düştü...

Arkadaşlar dik yokuşlarda domestiklerin görevi tam olarak nedir ? Takım liderinin gücü bittiğinde, yanında domestik olması ne gibi fayda salar ?

Arkadaşlar dik yokuşlarda domestiklerin görevi tam olarak nedir ? Takım liderinin gücü bittiğinde, yanında domestik olması ne gibi fayda salar ?
Birincil görevleri önde gidip rüzgar direncini düşürmektir. Öndeki sporcu %10 kadar fazla enerji harcar.
ayrıca lider için su , yemek taşır hatta gerektiğinde kendi bisikletini bile verir. Bir keresinde Fransa turunda iki domestiğin lideri aralarına alıp tek elleri ile ittiklerini bile gördüm.

Çırılçıplak koşanıda gördük zamanında ama,elektrikli testereyle gaz verenide ilk kez gördüm🤷🏻‍♂️
265243 dosyayı görüntüle

İki tane hızarcı vardı. Bir ara kendimi Ekim ayında odun keser gibi gördüm. Hem bisiklet hem hızar kullanan bir kendim var belliyordum. Şimdi bu uşakları kesim zamanı köye davet edeceğim ama "Amerikan Sağığı 1" filminden çıkma gibi bunlar. :koptum:

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
İki tane hızarcı vardı. Bir ara kendimi Ekim ayında odun keser gibi gördüm. Hem bisiklet hem hızar kullanan bir kendim var belliyordum. Şimdi bu uşakları kesim zamanı köye davet edeceğim ama "Amerikan Sağığı 1" filminden çıkma gibi bunlar. :koptum:
Delirmiş herif ya :komik:
Buna nasıl izin verirler çok tuhaf, yanlış bir harekette ordaki sporculara ciddi zararlar verebilir.
Testere çalışırken ayağı kayıp testerenin üzerine düşse,iç organları pistten alalım anonsu geçerler artık:komik:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri