gravel06
Aktif Üye
- Tepki
- 267
- İsim
- Erman
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Baya baya fırçaladı son 3 km kala patlayıncaooo kan kokusu geldi. Bernal patlamak üzere
Ek: Bernal domestiğine bile yetişemiyor.
Ek: Bu görüntüler bernal in takımdaki geleceğini sorgulatır.
Evet gördüm. ibretlik bir görüntü oldu. Kaydını bulsam birkaç kez izlemek isterim. Domestik takım yıldızına kaptırıyor 😂Baya baya fırçaladı son 3 km kala patlayınca![]()
Birincil görevleri önde gidip rüzgar direncini düşürmektir. Öndeki sporcu %10 kadar fazla enerji harcar.Arkadaşlar dik yokuşlarda domestiklerin görevi tam olarak nedir ? Takım liderinin gücü bittiğinde, yanında domestik olması ne gibi fayda salar ?
Çırılçıplak koşanıda gördük zamanında ama,elektrikli testereyle gaz verenide ilk kez gördüm🤷🏻♂️
265243 dosyayı görüntüle
Buna nasıl izin verirler çok tuhaf, yanlış bir harekette ordaki sporculara ciddi zararlar verebilir.Çırılçıplak koşanıda gördük zamanında ama,elektrikli testereyle gaz verenide ilk kez gördüm🤷🏻♂️
265243 dosyayı görüntüle
Delirmiş herif yaİki tane hızarcı vardı. Bir ara kendimi Ekim ayında odun keser gibi gördüm. Hem bisiklet hem hızar kullanan bir kendim var belliyordum. Şimdi bu uşakları kesim zamanı köye davet edeceğim ama "Amerikan Sağığı 1" filminden çıkma gibi bunlar.![]()
Testere çalışırken ayağı kayıp testerenin üzerine düşse,iç organları pistten alalım anonsu geçerler artıkBuna nasıl izin verirler çok tuhaf, yanlış bir harekette ordaki sporculara ciddi zararlar verebilir.