Scudo Sports

Giro d'Italia 2015

Lider formasi olan sporcu teknik problem yasadiginda koskoca peloton yavasliyor. Aru ve astana bugun cok tartisilir bir atak yapti contador'un lastigi patlayinca. Contador bu etabi alirsa benim icin efsaneler arasina girecek. Bence aru ve astanalilari geriden yakalayip atak cekince mental olarak yikti

Scudo
Bu yarışta Astana'nın lideri Aru değil Landa olmalıydı. Adam hem domestiklik yapıp Aru'yu çekiyor hem de Contador'un ataklarına cevap verip peşini bırakmıyor. Üstüne bir de 15.etabı kazanıyor. Genel sıralamada da 4. sırada şuan. Astana bu yarış için yatırımını Landa'nın üstüne yapsaydı Aru'dan aldığından çok daha fazla verim alırdı düşüncesindeyim.

Contador için bu dopingli demesinler :)

Fark neredeyse 2 dakika, Aru bu etaptan sonra artık mental olarak çok düşer. Landa ise, tebrikleri hak ediyor.

@F.Yıldırım
Landa' nin daha kuvvetli oldugu meydanda, ama yaris Giro d'Italia.. Seyirciler icin kaptan italyan olarak kalacak.. Cok uzun yillar önce Chiapucci kaptan iken de Pantani' yi benzeri sekilde harcamislardi...

Contador yönetmen gibi Kreuswijk i öne çağırdı biraz da sen çek dedi :)

Aru'nun bisiklette sıkıntı oldu yeni bisiklet verdiler. Sanırım bir 10 saniye kadar kaybetti.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Aru'nun lastiği patladı. Bu durum özetleyen çok atasözlerimiz var da gerçi söylesem mi bilemedim.

Alma mazlumun ahını çıkarır aheste aheste diyerek yetineyim. :)

Arunun bisiklette sorun var. Bisiklet değiştirdi..

10-15 saniyeden ziyade Aru, önünde onu çeken Amador'u kaçırdı, artık tek başına gitmek zorunda bugün 2.liği gidebilir...

• Beğen
Tepkiler: F.Yıldırım
Katusha'nın arabası Trofimov'a iki suluk daha verse Contador'un yanına gelecek.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@Tolga Çelebi
Patlayan lastik degil, arka aktarici zincir sardi..

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Aru bitmiş yorgunluktan, Condator "poker face" takılıyor.

@ihtiyar

Haklısınız. Çünkü Aru bisikletten indiğinde ön freni sıkmış ve arkası kalkmıştı. Arka teker yere düştüğünde bisiklet 3-4 kez zıpladı. Patlak lastik o kadar zıplamaz.

1 saat sonra final var etap bitsin diye bekliyoruz, zaten çalışmadık da şu etap bitse de finale yetişsek :p

Landa'yı kovalamayacak herhalde, istediğini aldı çünkü, Aru ile aradaki fark çok açıldı.

Movistar'lı Amador arnavut kaldırım taşlı virajda az daha köşedeki evin duvarına omuz atıyordu son anda yırttı eğer öyle olsaydı Trofimov'la yer değiştirecekti sıralamada. Bu arada Contador sürekli Landa ile konuşuyordu ilk başta Lotto'luya karşı birleşecekler sandım fakat Landa, Contador'un konuşmlarından sıkılmış olacak ki "yeter artık ben gidiyorum" diyip son 3 km kala atak yaptı.
Son olarak dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama sanki Aru'nun gidon boğazı Aru'ya göre uzun gibi. Öne çok eğiliyor.

Geri