Cavendish tırmandığım en zor yokuş Mortirolo demiş. %12 ortalama eğimli 6km'lik bölüm gerçekten insanlık dışı. Sprinterlere kolay gelsin.
Kartepe'de de benzer bir bölüm var ancak 1km sürüyor ve 5km çıkmışsınız gibi bir etki bırakıyor. Çoğu bisikletçi, muhtemelen 50/34 aynakol kullanacaktır.
Prolar 50/34 kullanmazlar ya... O sadece bana göre... Ben bile yillarca sadece 53/38 - 13/21 - 13/23 kullandim...Belki bir 38 disli aynadisli veya arkaya bir 30 disli... Eger bununla cikamiyorlarsa prolugu biraksinlar.
Mortirolo konusunda cok haklisin. Giro nun sonucu büyük olasilikla bugün tam oarak belirlenecek. Netice en zor etap diyebiliriz. Ama sonunda Contador yine 5-6 Astanaliyla yanliz kalirsa ne olur bilinmez..)
Contador tek başına çıkıyor. 50 saniyeden tek başına 40 saniyeye çekti farkı.İnanılmaz bir adam ve turun en büyük favorisi olduğunu tekrar gösteriyor. Birde takımı sağlam yardım yapsa en az 10 dakika farkla turu kazanabilecek bir adam.
Her ne kadar eliyle itse de Kreuziger bir süre sonra kesilecek ve Contador tek kalacak işte o zaman Astana'nın domesticleri kızak çeken kurtlar gibi Aru'yu çekecek.
Yayının başına yeni oturdum. Kan vermeye gitmiştim. Gerçi şimdi yakalamak üzere ama Contador neden 40-50 sn. geriye düştü anlayamadım.
Kısaca açıklayacak var mı arkadaşlar?