Scudo Sports

Giro d'Italia 2015

Scudo
@Onur Ali İmren Mümkündür. Yarıştan sonra Katusha ve Astana direktörlerine saydırıyormuş, çok sinirlenmiş o anlara denk gelmiştir...

''Beni Mortirolo'ya getirin yeter'' :( Sprint takımı olsa bu kadar kolay dağılmaz herhalde ya; bakıyorsun Rogers, Basso, Kreuziger, Paulinho falan ortalamanın üzerinde sporcular nasıl böyle şeyler oluyor aklım almıyor.

Bugün gösterdiği performanstan sonra Messi mi Alberto Contador mu? Kesinlikle Contador:)

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
@taner07
Bir de Chris Froome var unutulmuş sanırım veya bir an unutmak istediniz :)

• Beğen
Tepkiler: F.Yıldırım
gözlerim yoruldu benim adam yorulmadı. bu eğimde böyle olumsuzluklarla ve tek başına resmen adam terminatör gibi ezdi geçti herkesi. Ne içip ne yiyorsun arkadaş nasıl çalışıyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Contador benzer bir performansı geçen sene Dauphine'de son etapta Courchevel'de de göstermişti. Gerçi kaçış grubunda unuttukları (!) Talansky'i yakalamamıştı ve sarı mayoyu kaybetmişti ancak tek başına tüm yokuşu çıkmış ve Froome'a 9 kmlik yokuşta 4 dk. fark atmıştı. Bu performans sürpriz değil ancak altından birşey çıkmaz umarım :ssrtcbya:

• Beğen
Dunku etaptan sonra tour de france nasil olacak ben onu cok merak ediyorum, talihsiz kazalar yasanmazsa eger son yillarin en cekismeli tour'larindan birini izleyecegiz sanirim.

@Ucuncu Emre

Contador'un o performansını hatırlıyorum ama dünkü bambaşka bir şeydi . 50 sn geriden gelip sanki piknikçileri geçti adam . Şaştım kaldım . Bu Roman Kreuziger , Ivan Basso ne iş yapar anlamadım .Ama normal şartlarda Fransa Turuna da Contador bu yapıda bir takımla gelirse paçavra ederler onu . Taktiği çok açık

Contador'u anlamak mümkün değil . Euskadi Euskaltel'den tanıdığımız Mikel Landa , Igor Anton , Benat Intxausti gibi adamları takımına kazandırma ; hoşafı çıkmış Basso'dan hayır bekle . Bari Scarponi yada eski ahbabın Tiralongo'yu takıma alsaydın . Hiç inandırıcı yokuş performansı değil bunlar . Lance gibi 5-10 seneye kokusu çıkmaz inş.

General classification after stage 16
#Rider Name (Country) TeamResult
1Alberto Contador (Spa) Tinkoff-Saxo65:04:59
2Mikel Landa Meana (Spa) Astana Pro Team0:04:02
3Fabio Aru (Ita) Astana Pro Team0:04:52
4Andrey Amador (CRc) Movistar Team0:05:48
5Yury Trofimov (Rus) Team Katusha0:08:27
6Leopold Konig (Cze) Team Sky0:09:21
7Damiano Caruso (Ita) BMC Racing Team0:09:52
8Steven Kruijswijk (Ned) Team LottoNL-Jumbo0:11:40
9Alexandre Geniez (Fra) FDJ.fr0:12:48
10Ryder Hesjedal (Can) Cannondale-Garmin Pro Cycling Team0:12:49
11Maxime Monfort (Bel) Lotto Soudal0:14:04
12Jurgen Van Den Broeck (Bel) Lotto Soudal0:15:49
13Giovanni Visconti (Ita) Movistar Team0:19:50
14Rigoberto Uran (Col) Etixx - Quick-Step0:22:12
15Amaël Moinard (Fra) BMC Racing Team0:26:04
16Mikel Nieve (Spa) Team Sky0:26:30
17Tanel Kangert (Est) Astana Pro Team0:26:58
18Darwin Atapuma Hurtado (Col) BMC Racing Team0:27:20
19Carlos Betancur (Col) AG2R La Mondiale0:32:33
20Damiano Cunego (Ita) Nippo - Vini Fantini0:37:22

@Ahmet.Uzun Yok efendim Froome unutulur mu, cevap attığım arkadaş zaten ''Froome ve Contador'' yazdığı için onun üstüne ek olarak yazdım bu isimleri :) Ayrıca şimdi aklıma geldi bir de Pozzovivo gelir mi acaba? :) Arkadaşın mesajı da burada;

@Tayfun Karaman

Start öncesi bekleşiyorlar.
Contadora makyaj mı yapmışlar yavv.. O esmer adam gitmiş bembeyaz yüzlü biri gelmiş :D

yayın başladı..kaçışta 3 kişi var maglia rosa grubu 2dk 30 sn geride.
Kaçışta Keisse var, alır mu bu etabı ?

Bu arada contadorudan sonra öndekini itmek moda oldu. Kaçıştaki andronili diğerini itti öne geçsin diye

@Cem Unden

Orada Oleg abinin borusu öttüğü için bu adamlar yok takımda ;) Basso ve Sagan'ı getiren Oleg Tinkov. Hadi Sagan'ı geçtim de Basso'yu hangi akla hizmet aldı onu çözemedim. TdF'de Majka olacak, bence Roche da büyük kayıp, Froome'a çok katkı verecektir Roche.

• Beğen
Kaçış grubunun yakalanacaklarını anladıkları anda teşekkürlerini sunup birbirleriyle selamlaşıp tokalaşmaları yok mu ...

@taner07 @Alıntı dan dolayı kaçırmışım ororayi, halbuki pot kırmamak için TDF Sky kadrosuna bakıp emin olduktan sonra yazmistim.:)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Son 3 km kala şu tempoya bakın. Yılan gibi kıvrımlı yolda 60 la gidiyorlar nerdeyse. Açıkçası ben son 2 km kala önden kaçan Katusha'lı sporcu alır diye düşünmüştüm ama Merida öyle bir tempo yükledi ki kaçanı yakalayıp kendileri etabı aldılar. Yalnız bitişte Modolo , Mezgec'i geçirmemek için ona doğru kapatma yaparken Nizzolo az daha onu geçiyordu.

Untitled.png

• Beğen
Sacha Modolo 2.etabını kazandı. Takımı çok güzel getirdi onu sprinte tebrikler. Genel klasmanda bir değişiklik yok :)

image.jpg

Mezgec bugün acaba alacak mı diyordum, son 3-5 kilometrede domestiği kalmadı, Lampre ise müthiş iş yaptı yine ve Modolo aldı :)

Geri