Scudo Sports

Giro d'Italia 2015

@azzurro Genel klasman derecesi en kötü olan ilk başlar.

@azzurro Genel klasman derecesi en kötü olan ilk başlar.

• Beğen
Tepkiler: azzurro
Scudo
Porte da Uran da hic beklenildiği gibi 2-3 dakika fark yapacak gibi değil, süre bile kaybedecekler gibi görünüyor :(

İlk zaman ölçümünde Contador 48 saniye fark attı Aru'ya. Şu anda 3 dakika kadar oldu fark. İnanılmaz extra performans. Dünün intikamını çok acı şekilde alıyor üstad Contador.

genel klasmanci boyle olunuyor iste. zamana karsisi kotu olan birisi ne yazik ki kolay kolay tur alamiyor.

contadorun zamana karsida ne kadar iyi oldugunu hepimiz biliyoruz. ve su an muthis gidiyor. cok istekli, heyecanli. butun zorluk ve aksiliklere ragmen hedeflerine buyuk bir hizla gidiyor contador. onu farkli kilan bu.

belki su an icin cok erken ama, bir hikaye daha yazmaya basladi el pistolero :)

Rai TV'den gelen zamanlar yanlışmış. Gerçek fark 1.45 :)

http://i.imgur.com/hIcfO5C.jpg

IMG_20150523_175603.jpg
Contador niye gülüyor.

Genel klasmanda fark 2.28 ☺ Hakikaten utanmasa etabı alıcaktı. Bu arada zamana karşı bisikletlerinden bir tanesi de çirkin olmaz mı aekadaş. Çok yakışıklı makinalar.

• Beğen
Tepkiler: Gün A. ve taner07
Contador abimizin önünde saygıyla eğiliyorum :) helal olsun. Dağlık etaplar güzel geçecek havai fişekler patlıyacaktır hem Aru hem de Porte tan.

Contador'un atak yapmasına gerek kalmayacak.
Ataklara cevap verip kendisini ve aradaki farkı korusa yeter.
TDF'yi düşünerek hareket edebilir.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Yarış şimdiden bitti seyir zevki açısından çok kötü oldu. :ckskc: Bundan sonra bisikletten düşmemeye çalışan bir El Pistolero izleriz.

biriniz bugünkü etabı kimin kazandığını ve farkları yazabilir misiniz?

Genel klasman sonucları ve kısa yarış özeti paylaşana çay ısmarlayacagım :D

günlerdir porte ve uran için zaman karşıda coşarlar falan deniyordu. Gerçekten coşmuşlar!!!! Porte viviani yi bile geçememiş. İzlemedim, yani bi sakatlık falan oldu mu bilmiyorum. Ama eğer team sky her yarışa kazanmaya girecekse tek Froome var. Ya onu götürecek her yere ya da bu kadar bütçeye yazık oluyor.....

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
Büyük turlara uzun TT' ler konması heyecanı düşürüyor fikrindeyim. En iyi bisikletçi ya da en iyi takımın lideri değil, zamana karşısı en iyi olan kazanıyor, bu turun TT dışında da en iyi bisikletçisi Contador orası tartışılmaz ama sözüm Wiggo'nun kazandığı Tour de France'a idi. İki TT etabını da Wiggo almıştı(yanlış hatırlamıyorsam) . İtalyanlar Aru için bu TT etabını koymasalardı keşke Giro'yu dizayn ederken. Kazananı dağlar belirleseydi

• Beğen
Tepkiler: Ömer ÇOLAK
Zamana karşı da tempoyu ayarlamak her şey bunu bir kez daha gördük; ben normalde 12-13 km hızla çıktığım yokuşu az önce son günlerdeki düzenli beslenmeme ve kendimi iyi hissetmeme güvenerek 16-17 km ortalamayla çıkabileceğimi düşündüm; ilk başlarda çok iyi gidiyordum, kadansım güzeldi ama sonra nabızım çok yükselmeye başladı ve son 1 km tabelasını gördükten sonra daha fazla kadansımı koruyamadım ve yine aynı sürede çıktım tepeyi :D Contador bugün buna çok dikkat etti, etabın başında kendini hiç zorlamadı, sona doğru yaklaşırken ise bence çok acayip bir tempo yaptı, %100 sağlıklı olsa ve riskler alsa kimseyi dinlemez yarışı bugün bitirirdi :)

Bu arada Contador'dan sonra bence günün en büyük kazananı Jurgen Van Den Broeck, 6 sıra birden yükseldi ve genel klasmanda 5. sıraya geldi, Amador'un orada tutanamayacağını herkes biliyor, Uran ile podyum için kapışacak gibi gözüküyor :) Ayrıca 9 dakika geride olan Porte, bence artık takım liderliğini 5:35 ile 10. sırada yer alan König'e devretti artık. Belki yarın son bir kez deneyebilir Porte ama hiç sanmıyorum, bence hem fiziksel hem de mental olarak bitti, yarıştan çekilip TDF'ye hazırlanması veya rehabilitasyona girip kendini Vuelta'ya hazırlaması çok daha mantıklı bir seçenek olarak gözüküyor.

upload_2015-5-23_20-37-38.png

Geri