Scudo Sports

Giro d'Italia 2015

Scudo
Pozzovivo'nun o hali çok kötüydü ama önemli bir problemi yokmuş sanırım.

Orica'nın bugünkü galibiyetinin yarısı Tinkoff'a yazılmalı..En azından son tırmanıştan sonra uzun inişte öne biraz daha fazla gelmeleri lazımdı..

• Beğen
Tepkiler: taner07
Bugün yine sprintle geçti ben yine izleyemedim, sorun değil. Yarın ilk dağlık etap var orta dağlık etap olarak geçiyor. 2 tane 3. kategori yokuş var. Yokuşlar etabın bitişine uzak o yüzden yine sprintle biter fakat kaçanlar mı sprinter girer nasıl olur tahmin edeilemeyebilir fakat güzel bir etap olacak.

yurt dışındaki gibi yüksek upload limitine izin veren internetimiz olsa şu yayınların alayını yüklerdim youtubea :) Şuan Eurosport'da bugünün tekrarı var son 40km'den başladı. Onu komple yüklemeye çalışacağım. Boyutu bir hayli fazla oluyor. Sabaha kadar yükler herhalde :) İleride lazım olur. Trainer eşliğinde izlemesi güzel oluyor.

@Emrah Özşahin malesef upload hızı çok büyük sıkıntı, ben de torrente yüklemeye çalıştım ama seed 70 kb/sn olduğu için pek etkili olmadı ben de vazgeçtim :mad::kötü:

@taner07 don't drink and ride. Bisiklet sporuda içki ile hiç alakası yok halbuki Yarışlar gündüz olduğundan cips bira eşlik etmiyor en fazla kahve çoğu zaman sofaya denk geliyor.

bu giro nun rengi neden pembe yahu,bir de bu sprinterlere haksızlık yapılmıyor mu , tur kazanmak için illa ki tırmanışcı olmak lazım çünkü en büyük fark tırmanmada açılabilir, bence etap birincilerine ilave süre eklenmesi daha adil olur gibi geliyor saçmalıyormuyum bilmiyorum tabi :booo: , ama rekabet daha fazla olur gibi şimdi mesela en büyük favori contador hala sahneye çıkamadı bekliyoruz artık etabı gelecek de biz de görecez

haftaiçi mesaii mağlum, saat 6 da evde oluyorum. bu sebeple az önce özetleri son 15 km den itibaren seyrettim ama kazayı göremedim. an itibarı ile Kaliforniya turuna bakıyorum eurosporttan. sprint finali güzeldi avusturalyalı iyi gizlendi ve tıpkı dün viviani nasılsa öyle çıkıp aldı yarışı. yalnız ne manzaraydı öyle abicim yaw. o levante denen yerde insan yaşlanmaz walla :) hepinize keyifli seyirler dilerim.

Tinkoff domestikleri fazlaca çalışıyor contadoru kazadan korumak için,ilerleyen tırmanış etaplarında yalnız bırakabilirler kaptanı.Sky ise özellikle gevşek bence,adamlar dinleniyor geride.Bi kontra gelecek gibi.

• Beğen
Tepkiler: deathsidestory
@Fırat Y. Emin değilim ama galiba la gazetta della sportun yarışı ve onların rengi de pembe miymiş neymiş öyle bir hikaye kalmış kafamda. Abi herkes herşeyi kazanamaz, sprinterler düz yolda zaman farkı yapabilse onlar da yarışı kazanabilir, neden kazanamasın ama şöyle bir durum var; tırmanışçılar düz yolda onlar kadar hızlı gidebiliyor ama sprinterler tırmanışçılar kadar dağda gidemiyor :) Dediğin gibi bazı yarışlarda etap sonunda zaman bonusu veriliyor ama en fazla 20 saniye, mesela bir sprinterin tur kazanması için diyelim, 5 etap kazandı, 5 de dağlık etap var bu dağlık etaplarda en az 20 dakika yiyor bu da her kazandığı etap için 20 dakika zaman bonusu olması demek ki bu biraz saçma oluyor :harika:

@Fırat Y.

Tour'un renginin sarı olması ile aynı sebepten dolayı. Giro'yu pembe sayfalara basılan La Gazzetta dello Sport (daha doğrusu onun yan kuruluşu olan RCS sport) organize ediyor .

Öncelikle, büyük tur kazanmak için tırmanışçı olmak gerekmiyor. Wiggins veya Indurain gibi zamana karşıcılar da büyük turlarda iddialı olabiliyorlar. Büyük tur kazanamayacak olmak sprinterlere haksızlıksa, Milan-San Remo da tırmanışçılara haksızlık. Ayrıca, sprinterler dağlık etaplarda o kadar geride kalıyorlar ki etap kazanana 5 dakika bonus bile verilse genel klasmanda iddialı olmaları çok zor.

Şahsen ben zaman bonuslarını yol yarışlarının ruhuna aykırı buluyorum. Hem ilk günlerde liderlik mayosunun çok el değiştirmesine sebep oluyor, hem de işin içine garip hesapların sokulmasına neden oluyor. Mesela yarış liderinin takımının tempoyu kontrol edip kaçanları yakalaması beklenirken rakip takımdan birisinin bonus alma riski yüzünden etap kaçanlara bırakılabiliyor.

Bugün yayın erken başladı, izlemek isteyenlere duyurulur :) İlginç bir profili var ve yarışın da ilginç olması bekleniyor. Normalde kaçış grubu alır denilebilecek bir etap ama Tinkoff yine tempo yapabilir, ayrıca bitişe 10km kala bir tırmanış var orada ilginç şeyler olabilir...

upload_2015-5-12_14-45-18.png

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Dünkü 3. Etabı bugün sabah yükleyebildim ancak

buradan izleyebilirsiniz son 15 km.. 385 mb'lık dosya 3.5 saatte ancak yüklendi :) hepsini atmak isterdim ama 1 gün sürerdi herhalde.

Buradan da Giro D'Italia 2015 playlistine ulaşabilrisiniz. Hepsini eklemeye çalışacağım

(link)

Bir şeyler söylemek için erken ama Tinkoff SaxoBank her gün pelotonu kontrol etme sevdasına düşerse ileriki haftalarda büyük sorunlar yaşayabilir . Contador , spor hayatının son yıllarında bakalım daha kimleri harcayacak . Şu Kadroya bakar mısınız?

(link)CONTADOR VELASCO AlbertoESP
(link)BASSO IvanITA
(link)BOARO ManueleITA
(link)JUUL JENSEN ChristopherDEN
(link)KREUZIGER RomanCZE
(link)MOREIRA PAULINHO Sergio MiguelPOR
(link)ROGERS MichaelAUS
(link)ROVNY IvanRUS
(link)TOSATTO MatteoITA

@Cem Unden Aha iste cevabi geldi... Kreuziger öndeki guruba yetisti ve artik SaxoTinkoff un calismasi icin büyük neden kalmadi...

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Geri