@ihtiyar bence çalışmaya devam edecekler, bu kadar büyük bir grubun 7-8 dakika farkla kaçmasına izin vermezler, farkı düşürmeye veya en azından kontrol etmeye çalışacaklardır, sona doğru da zaten korumak için önde olacaklar yine salmayacaklar bence
su seyırci kazaları bu gunkunu görmedimde özellikle 2 .etaptaki bizim turda olsa ne organizasyon ne yarış kalırdı baltaları okları çıkarır çıkarttırırdık herhalde
@taner07 ben yeni gördüm açıkçası 2.etabın kaza videosunu felan acayip.ama ben hatırlıyorum geçen senelerde de giroda,letour da kötü organızasyonlar oluyor fakat yarışlara duyulan önem ve değer hiç azalmıyor sağlam temel olunca yıkmak tabiki kolay olmuyor,asıl bizim turcular bence bu temelleri nasıl atarız onu araştırmalı
@cemekan dediğiniz gibi bu organizasyonların bir asırlık tarihleri var, eleştiriler yapılıyor ama havada kalıyor, böyle yarışlara bir şey olmaz Bizim ekibin daha çok çalışması lazım, zaten UCİ ile bir sıkıntı var, bizim yarışın tarihini değiştirmeye çalışıyorlarmış...
@taner07 walla zaten değişsin 1-giroya çok yakın tanınmış sporcu acısından bence sıkıntı olur.2-takvime yeni yarışlar eklendi ki bunların başında yorkshıre turu geliyor takımlar burayı tercih edebilir ciddi tehdit bunlar.
Astana Peloton'u dağıtmış resmen bende yeni izlemeye başladım çok güzel gidiyor şu an yarış son 37 km.
Az önce güzel bir olay oldu BMC takımından bir yarışmacı suyu biten SKY'lı bir sporcuya suyunu verdi. Ne kadar güzel bir tur.