Scudo Sports

Giro d'Italia 2015

bu italyanlar heyecanlı millet.. şimdi de bir çocuğa çarptılar galiba..

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Scudo
@ihtiyar bence çalışmaya devam edecekler, bu kadar büyük bir grubun 7-8 dakika farkla kaçmasına izin vermezler, farkı düşürmeye veya en azından kontrol etmeye çalışacaklardır, sona doğru da zaten korumak için önde olacaklar yine salmayacaklar bence :)

Yine seyirci kazası var sanırım. Yanlış görmediysem 185 numara genç bir seyirciye çarpmış denildi.

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
Mathews daha fazla dayanamadı Astana'nın temposuna ve pelatondan düştü, pembe gitti şuanda etap sonu bence çok acayip olacak :harika::komik:

Pelaton falan kalmadı; Astana 5 kişi önde, Contador ve Rogers kaldı, SKY 3 kişi, Uran falan tek kaldı, toplam 20 kişi zar zor var bu grupta...

su seyırci kazaları bu gunkunu görmedimde özellikle 2 .etaptaki bizim turda olsa ne organizasyon ne yarış kalırdı baltaları okları çıkarır çıkarttırırdık herhalde

@cemekan uluslararası medyayı takip ederseniz zaten ortalık baya karıştı, küfürler, eleştiriler bini bir para :D

Astana ortalığı dağıttı resmen. Yarışın sonunu merak içerisinde bekliyorum.

@taner07 ben yeni gördüm açıkçası 2.etabın kaza videosunu felan acayip.ama ben hatırlıyorum geçen senelerde de giroda,letour da kötü organızasyonlar oluyor fakat yarışlara duyulan önem ve değer hiç azalmıyor sağlam temel olunca yıkmak tabiki kolay olmuyor,asıl bizim turcular bence bu temelleri nasıl atarız onu araştırmalı

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@cemekan dediğiniz gibi bu organizasyonların bir asırlık tarihleri var, eleştiriler yapılıyor ama havada kalıyor, böyle yarışlara bir şey olmaz :D Bizim ekibin daha çok çalışması lazım, zaten UCİ ile bir sıkıntı var, bizim yarışın tarihini değiştirmeye çalışıyorlarmış...

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@taner07 walla zaten değişsin 1-giroya çok yakın tanınmış sporcu acısından bence sıkıntı olur.2-takvime yeni yarışlar eklendi ki bunların başında yorkshıre turu geliyor takımlar burayı tercih edebilir ciddi tehdit bunlar.

Astana Peloton'u dağıtmış resmen bende yeni izlemeye başladım çok güzel gidiyor şu an yarış son 37 km.
Az önce güzel bir olay oldu BMC takımından bir yarışmacı suyu biten SKY'lı bir sporcuya suyunu verdi. Ne kadar güzel bir tur.

Güzel bir etap sonu izledik ama Garmin'den Formolo kaçarak aldı. Genel klasman biraz karıştı, Uran falan geride kaldı bakalım göreceğiz :D

Vay vay vay denilecek bir etap oldu, hastasıyız...

Yalnız Simon Clarke'ın sevinmesi bomba oldu...

8 C sınıfından Formolo diye dalga geçtiler :)

Screenshot_22.png

Caner Eler ve İnan Özdemir'e de saygılarımızı sunalım, çok çok güzel bir etaptı, renkli anlatımları ile keyif kattılar.

Adamlar iyi ki at yarışı sunmuyor, ganyana merak salardık :/

Simon Clarke çok iyiydi ya. Sonradan biri söyledi de hadi ya falan diye kafayı sallarken son anda birilerine çarpmaktan kurtuldu :)

Tamam Formolo 22 yaşında ufak tefek (kilo bakımından yani. yoksa 1.81 boyu varmış) ama nasıl görmezsin :)

Simon pembe mayoyu aldığı için sevinmişti, etabı kazandığını sandığını düşünmüyorum.

@Raşit S ilk başta sizin gibi düşünmüştüm ama tekrarı izleyince etabı kazandığını sandığı belli oluyor hareketlerinden...

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Geri