Scudo Sports

Giro d'Italia 2015

Genel klasman sıralamasına bakarken yeni farkettim..Son km'lerde Pozzovivo kaza geçirdikten sonra ana gruba yetişti sanıyordum fakat 1.09 arkadan gelmiş.Dün zamana karşıda da baya süre kaybetmişti böylece toplamda Contador'a göre hesaplarsak yaklaşık 1.50 gibi bir süre kaybetmiş durumda..Kötü ve şanssız bir başlangıç olmuş takımı ve kendi adına..

Scudo
Dün kazada düşenlerden Trekli Alafaci, bisikletli bir seyircinin pelatona dalarak kazaya yol açtığını iddia etmiş ve baya saydırmış, yakalarsam ... diyor :D (link)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@taner07 evet, şu an bahsettiğiniz olayın görüntülerini izledim İtalyan bir televizyonun canlı yayınında. Adam kenardan, pelotonla birlikte götüm götüm girme gayretindeydi, pelotonun başı geçtikten sonra atladı yola sonrası malum zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Domenico Pozzovivo kaza yaptı, yerde hareketsiz yatıyor.

Umarım iyidir...

Domenico pozzovivo'yu fantasy giro kadrosuna aldik adamin basina gelmeyen kalmadi. Saka bi yana umarim birseyi yoktur

@Gün A. Caner abi, yerde kan gördüğünü söyledi. Çok şanssız daha yarış başlamadan kazalar yaptı ve tur başlamadan bitti onun için...

Evet yerde kan vardı, düştüğü andan itibaren hareketsiz yatıyor yerde. Hemen müdahale ettiler.

Çok geçmiş olsun Pozzovivo'ya umarım ciddi değildir.Önce sağlık..:(

Ambulansa alıyorlar hareketsiz şekilde, sanırım kırık şüphesi var.

Bilinci açıkmış neyse bari ama tur bitti Pozzovivo için...

Rai sportun internet sitesinde "diretta" canlı yazan bir yayın var. Bu aktüel yayın mı ?
(link)

@x-rayted evet canlı bu yayın da.

İnişteki kasabada seyirciler arasında 2 Türk Bayrağı gördüm :):)

• Beğen
Tepkiler: Gün A.
Pavel'in bugünkü yarışta büyük bölümü önde götürmesinin reklam haricinde bugüne ait özel bir anlamı var mı? Kaçış grubu ile aradaki fark zaten gayet az.

Geri