Scudo Sports

Giro d'Italia 2015

Scudo
Buna yeni konu açarız o zaman

@Ucuncu Emre

Tamam..Müsaitsen ve zamanın varsa sen aç istersen hem gene kısa bir tanıtım da yapıp, belki başka katılmak isteyenler varsa onlarda bilgilenmiş olur..

Ben de uzun süredir aralıklarla velogames oynuyorum, gayet eğlenceli ve yarışı izlerken de kendi takımınız kazansın istiyorsunuz ve yarış bir kat daha zevkli hale geliyor, forumdan yeteri kadar ilgi görürse forum adıyla grup da açabiliriz :D:D

Not: Giro kadroları ve oyunu yarın aktif olacakmış.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Bu yarışın tipik özelliği nedir ? Yani popüler olmasının sebebini merak ediyorum ?

@Atilla Gobel

En eski yarışlardan biri olması...
Klasiklerden biri yani :).

İlki 1909 yılında koşulmuş.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Karlı tepeler, kar yüzünden iptal edilen etaplar ve kar yüzünden dilden dile dolanan efsane etaplar, yağmurlu kaçışlı yollar, daracık araba girmeyen yokuşlar vs. Bir çok özelliği var Giro'nun ve en sevdiğim yarıştır kendisi turlar arasında.

Cyclingtorrents.nl sitesine üye olan arkadaşlar varsa Giro D'italia yarışları ''freeleech'' oldu yani indirme hakkınız gitmiyor, ratio sorunu yaşamadan istediğiniz yarışları indirip, izleyebilirsiniz :):) Ben son 10 yılı zaten izlemiştim, bakayım belki 90lardan belki biraz Pantani nostaljisi yaparım :huhuu::huhuu:

• Beğen
2011 yılından iki takım arkadaşı bu sene Giro'da kıran kırana çarpışacaklar..:)

https://pbs.twimg.com/media/CEQ9mDtW8AAZoRR.jpg:large

• Beğen
Tepkiler: Gün A. ve taner07
@Özgür R

Porte kariyerini parlattığı 2010-11 Giro'dan sonra Sky'a gitti ve orada 3 yıl aradan sonra bir büyük tura lider olarak gidebilmeyi başardı. Şuanda herkesin Contador'a kafa tutabilecek diye baktığı tek isim belki de, formu da yerinde ama ben yine Team Skycıların hüsran yaşayacağını düşünüyorum, gerçi iyi yarışır inşallah da iyi bir tur izleriz, zira Contador domine ederse tadı kaçabilir :)

• Beğen
@taner07

Contador Giro'dan sonra Fransa'ya Froome, Quintana ve Nibali ile kapışmaya gideceği için burada kendine yetecek kadar koşacaktır.Yani domine edeyim, genel klasmanda en yakın rakibime 5-10 dk fark atayım diye kasacağını sanmıyorum:) Hee gene de fark yapabilir mi yapabilir, Porte süpriz yapabilir mi evet yapabilir , bakalım neler olacak merakla bekliyorum ben :) Tek isteğim kaza,sakatlık vs şeyler olmasın gerçi o da yarışın bir parçası ama geçen sene büyük turlar, bu sene klasikler yeterince kaza izledik :(

@taner07 Zaten Raio sorunu başa bela ayrıca devamlı şifre yanlış sorunu alıyorum ben o sitede hiç bir yerde şifremi unutmam ama o site bir şekilde bana unutturuyor. Yeni üyelik şart

@Hasan Saylık

Kişisel bilgisayarınızdan giriyorsanız şifreyi kullandığınız tarayıcıya kaydetmek çözüm olabilir, eğer rationuz iyiyse yeni üyelik alıp baştan başlamayın :D

arkadaşlar; benim anlamadığım, neden Giro, team time trail ile başlar yaw? hangi takım daha güçlü, hızlı ya da favori, spoileri vermek için mi? anlamış değilim bir türlü. neden ilk gün?

@erphan

Bir ara kısa zamana karşılar meşhurdu Fransa hep onla başlardı, bunun özel bir sebebi yok diye biliyorum, sadece ilk gün hangi takım iyiyse o liderlik mayosunu giysin diye yapılıyor, takım veya bireysel zamana karşı ile başlamazsa sprinterlere kalıyordu hep, belki onu da diğer takımlar istemiyordur ;)

• Beğen
Tepkiler: erphan
@erphan

Takım zamana karşı etabı koşulacaksa bunun ilk gün olması en mantıklısı. Takımları sıra ile gösterip tanıtmış oluyorlar bir nevi. Ayrıca 3 hafta süren bir büyük turda takımlar 9 kişi başlıyor ama kazalardan, sakatlıklardan, zaman limiti içinde bitiremediği için yarış dışı kalmalardan dolayı bu sayı oldukça düşebiliyor. Takımındaki zamana karşıcılar yarış dışı kaldığı için genel klasman iddialısı birinin TTT etabında çok zaman kaybetmesi (ya da daha kötüsü, 3 kişi kaldığı için diskalifiye edilmesi) büyük haksızlık olur. Süre olarak en kısa etap olan takım zamana karşının Cuma veya Cumartesi günü başlayan yarışın ilk gününde olması seyirci ve TV yayıncısı için de avantajlı.

Geri