Scudo Sports

Giro d'Italia 2015

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10947204_10153066290774936_5923292462821745358_n.jpg?oh=36f2abd6444cd20a04994a138689d9df&oe=55C397DC

Kuintana - Onur Ali İmren - Furum - Rodrigez.

Bizde varız.

Scudo
bu seneki giro şampiyonluk adayım fabio aru ama kazanmasını istediğim adam pozzovivo. ikisi de bu sene catalunya'da çok iyiydi.

@justbasicfacts

Aru da Pozzovivo da çok beğendiğim sporcular ama Contador varken ancak diğerleriyle birlikte kürsünün 2 ve 3.basamağı için yarışırlar :)Pozzovivo'nun zaten dağlarda çok büyük farklar yakalaması lazım ki 60kmlik zamana karşıda kaybettiği zamanları karşılasın :agla::agla:

• Beğen
Tepkiler: H.Nadir
Quintana ve Contador çekişmesini izlemek zevkli olacak. Bunların yanına gelecek üçüncü isim kim olur, işte o tartışılır.

@D. Oğuz

Quintana Giro'ya gelmiyor yalnız, Fransa'ya lider olarak gidecek :):)

@taner07 yanlış kaynaktan bilgi almışız demek ki, düzeltme için sağolun. contadoru destekliyoruz o zaman tüm kalbimizle :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
@D. Oğuz

Contadorcular bu konuyu ele geçirdi zaten :ssrtcbya::p

• Beğen
Tepkiler: D. Oğuz
Fabio Aru daha genç zamana karşısı zayıf ve üst üste dağlık etaplarda güçsüz kalır ancak bir kaç dağlık etapta kendini gösterebilir. Herkes Contador'a favori diyor fakat diğer tüm yarışçılar birlik olup onu yıldırmaya çalışacaktır. Contador'un tek eksiği de bu birden fazla rakibi var fakat diğerlerinin tek rakibi Contador.
Richie Porte'da bunu kullanıp diğer sporcuların Contador'u zayıflatmasını yani ataklara karşılık verip yorulmasını bekleyecektir. Sonra da kendi gücü ile geride bırakmaya çalışacaktır.Uran ve Van de Broeck yüksek sıralarda yer alacaklardır. Yine Hejhedal artık silkelenmesin gerektiğini düşünüyordur yeni takımı ile boş duracak değil.
BÜtün önemli etaplar 14. etap olan TT sonrasına bırakılmış,8. etapta ise sadece mayo taşımak isteyen takımlardan yokuşçular atak yapabilirler onun dışında bende ilk iki hafta bi heyecan beklemiyorum kaçış ve sprint dışında çok fazla farklar olmayacaktır.

Bilmiyorum ama bana kadro çok zayıf gibi geldi, şöyle bir ilk 5 tahminimi yapayım, kadrolar değişirse biz de değiştiririz.

1. Contador
2. Van Den Broeck
3. Porte
4. Aru
5. Uran

• Beğen
Tepkiler: Gün A.
Takımlar yavaş yavaş kadrolarını bildirmeye başladılar.

(link)

http://www.tinkoffsaxo.com/wp-content/uploads/Screen-Shot-2015-05-04-at-12.07.42.png

İlk sayfada paylaşıldı ama benim gibi sıkılmadan izleyenler için Giro 2015 videosu :)

abi çok iyi arşivlemişsin. giroya az kaldı, bu videolar daha da heycanlandırıyor bizleri.
ellerine sağlık. :)

@Ali Demir

Teşekkürler Ali hocam :) Giro'ya az kaldı dediğin gibi heyecan yükseliyor, inşallah zevkli, çekişmeli, kazasız güzel bir tur izleriz..:)

Velogames Fantasy Cycling'de Giro di İtalia için takım kurun kapışalım beyler :) Gerçi Giro bölümü henüz açılmamış. (link)

@Ucuncu Emre

Bir türlü başlayamadım şu oyuna :) Az çok bilgim var ama kayıt kısmı, takım seçme kısmı ve puanlama vs hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

Bütçeniz var her bisikletçiye bir değer verilmiş, haliyle Contador, Porte, Cavendish gibi adamlar yüksek bedelli olacaktır ve bütçenize göre 9 kişilik bir takım kuruyorsunuz. Her etap sonunda sizin takımınızdaki bisikletçilerin o etabı kazanması, ilk 20'ye girmesi ya da etap içinde kaçması, zirveyi önde geçmesi vs gibi pek çok kritere göre sistem size puan veriyor. Etap sonunda ve tur sonunda en çok puan kazanan fantazi takım gün birincisi ve turun şampiyonu oluyor kabaca bu şekilde :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Geri