Scudo Sports

Giresun

salcano bisiklet bu yılki çıkışıyla mükemmel bir trend yakaladı salko alan aldanmaz iyi bir performans alacağınıza eminim, tabi bulabilirseniz.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Scudo
Saol abi Çarşamba günü müsait olursak yanına ugricaz inş.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Selami abim işi gücü bırakıp yollara düşcem bu spor yüzünden zaten karadeniz bölgesi full mtb :)

Bu arada hayırlı olsun.

@SerkanNamazcı

serkan henüz şahsen tanışamadık ama sende parlayan bir ışık görüyorum. bu cumartesi yapılacak yayla etkinliğine senide bekliyoruz. teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
18 temmuz kümbet şenliğine bütün bisikletliler davetlidir. bisikletle katılmak isteyen arkadaşlar sabah saat 8 de ataparkta araçlarla birlikte kümbete gidecektir. onun dışında ben giderim diyen arkadaşlar sabah saat 5 te hareket edilecektir.

Selami kardeşim Öncelikle il temsilciliği göreviniz hayırlı olsun..Bununla birlikte bisiklet aktivitelerinin artacağı kanaatindeyim..

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
ohoo artık oralar bize vız geliyor abi gelecege bakmak lazım :)

Evet bencede.. bende gelmek isterdim bulancak civarına ama yeterlı takım yok ... Ne yapalım artık düşünecegiz bir gün.

bu ara pür dikkat fransa turunu takip ediyorum hemen hemen her etabı canlı izledim bu adamlar insan olamaz yaw ....yok böyyle bişey..

Selam bende giresunluyum bidahaki yaz geldiğimde safariye çıkacağım D:

Kısmet olursa pazar sabah bulancaktayım. Aksilik olmazsa bozat a gidecek ekibede katılacağım.. Görüşmek üzere

giresun gençlikspor bisikjlet takımı bu haftasonu başlayacak olan ve 4 gün sürecek yıldızlar a-b klasmanında trabzon ilinde yapılacak türkiye k.a.p puanlı yarışlara katılacaktır ilimizi 5 genç sporcu temsil edecek olup kafile başında kenan yaman (ben) soner çiçekoğlu ve giresun geçnlikspor il temsilcisi ismail demirel de katılacaktır yarışmaya katılan genç sporcu arkadaşlardan dereceler bekliyoruz..

nasıl derece yapacaklar çocukların birçoğu yaralanmış pehh

git allah aşkına siz peh köstek oldunuz zaten sen git tamirini yap:(

ne zaman bir kere ilgilendiniz bu çocuklarla kojnuşmayın boşuna...

Geri