Scudo Sports

Giresun

KAP Trabzon Yol Yarışlarında Tarih Değişikliği

25 - 28 Temmuz tarihlerinde Trabzon'da yapılması planlanan K.A.P Yıldızlar Trabzon yol yarışları 26 - 29 Temmuz tarihlerinde, aynı programla yapılacaktır. Yarışmanın teknik toplantısı 25 Temmuz Pazar günü Saat 18:00'de Kamp Eğitim Merkezinde yapılacaktır.

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
Scudo
bisiklet yarışına katılacak gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum.Bu katılım ile birlikte Giresun ve çevre illerde de bisiklet sporuna ilgi ve alakanın artacağı düşüncesindeyim.Tüm ekibimize başarılar diliyorum

• Beğen
Tepkiler: kenanyaman
bu tarz konuşmaların ne sonuç vereceğini tahmin edebiliyorum, onun için bu tür konuların burda değilde yüzyüze konuşulması tarafındayım kenancım, yaptığınız iş her ne ise onuda bilmiyorum fakat bu çocukların daha dikkatli bir şekilde eğitilmesi tarafındayım. Bu arada mesleğim TAMİRCİLİK onu tekrar hatırlattığın için teşekkürler. bisikletinde yapılacak bir değişiklik yada bir ayar varsa herzaman kapım açık

ne yazıkkı verdiğimiz emekler destek görmesede biz bu sporu yapmaya kararlıyız 1 yıl olmasına rağmen bir takım halıne geldık özellıkle yıldız sporcularımız tecrube eksıkliğinden bazı ufak kazalar yapıyorlar ama bılındiği gibi bu bisiklet sporunun doğasında var eğitime gelınce en iyisinı yaptığımıza inanıyorum ne yazıkkı şimdiki arkadaşlarımız yani sporcularımız bazı şeylerin değerini bilmiyor altlarındakı bisikletlerin üzerindekı tayt ve formaların ne mücadelelerle yaratıldığını bilmiyorlar evet kenan olsun ismail hocam olsun verdiğimiz emeğin karşılığı olan bir takım kurduk maalesef bu yaptığımız hizmete birazda olsun gerek sporculardan gerekse bu işi yıllar önce yapmış olan arkadaşlar danda saygı görmek istıyoruz ve bu yarışta cok üzerinde durduğum iki sporcu arkadaşımdanda ilk 15 icinde bulunmalrını beklıyorum bundan sonrakı yarışmalardada yine iyi sporcular cıkacağına inanıyorum

trabzon ilinde devam eden yıldız erkekler yarışlarında ilimizi temsil eden sporcular ilk 2 günün ardından beklenen derecelerl gelmeye başladı sporcularımızın bazıları işlk kez yarışa girmelerine rağmen derece yaptı ve başarılarının devamını diğer kalan günlerde bekliyoruz..

@Mehmet Alper CINDIK

Kazık beli Hıdırnebi kümbet ? hangisi istersin abi aksama cafede bakalım Güzergahlara.:in:

dünkü yarişlardan sonra giresungençlikspor klübü adına yarışan arkadaşlarımız takım halinde 8. sırada yer aldılar bu çocukların bazılarının ilk yarışı olmasına rağmen güzel birderece sayılır yarıki son etapta da dereceler bekliyoruz..

@SerkanNamazcı

GÖRELE MTB.
1.5 2 ay icerinde yapılan turlar..

Görele / Espiye girişi. 35km.
Giresun /Görele & Daylı merasına tırmanış.
Görele/Tirebolu/Doğankent Gezisi.
Görele/Giresun/ Solo 'Performans :in: 72 km.
Devamı inş. olacak.:in:

.................
Göreleli arkadaşlar yokmu hic?

İki iyi arkadaşın bu şekılde burda yazişması benı üzdü acıkcası :(Neysse herşey tatlıya bağlanırrr. Giresun bisiklet konusunda her gecen gun daha iyiye gidiyor bu acık ve net şekilde ortadadır...Vede zaman içinde cok daha iyi olunacaktır bütün bisiklet seven arkilerin bir şekilde yardımcı olursa gençlere emin olun ki yüzünüzü güldürecektir....

• Beğen
Tepkiler: kenanyaman
08.08 pazar sabahı karabulduk şahan kayası turu vardır toplanma yeri hamdullah abinin yeri 07 :30 saygılar..

Ramazan bitene kadar köydeyım artık uzun zamandırda köydeyım zaten merkeze inmem zaman alcak sizlere bol pedallar dilerim..Herkese slm benden....

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@sessiz_dj

Aynen Ramazzan bitene kadar turlar iptal.

Geri