Scudo Sports

Giresun

@semihh

o durum acemilikti tamamen, bu yayla turunda yarışma bölümü ayrı yaş kategorisinde olacak sanırım, yani sadece bir kategori yarışacak diğer katılımcılar spor ve doğa yürüyüşü mahiyetinde iştirak edecekler sanırım. Durumun netliği yarışma öncesi yapılacak toplantıda netleşecektir. Zaten önceki eksikliklerin yaşanacağını düşünürsem benimde böyle bir organizasyonda bulunma nedenim kalmaz. Daha olacağı düşüncesindeyim. Katılımların artmasını bekliyorum, özellikle Ordu'dan, teşekkürler.:)

Scudo
slm yarın yaz okullarının açılışı var 10 da tüm giresun gençlik spor adına yarışan bisikletçilerin kapalıspor salonunda hazır olmaları gerekmektedir..ilanen duyrulur..

çekirgeler Bisela Bisiklet Merkezinde bakım ve kontrolleri yapılıyor. Bu arada çekirgeler dinlenip teknik bilgi alıyorlar.
(link)http://img638.imageshack.us/img638/913/1005036y.jpg[/URL]

Selam Göreleliler bizim köyde Kuş köyüdür, bilesiniz. :D

dün saat 16 da toplantı yaptık. toplantı sonrası katılımında az olması sebebiyle toplantı kısa sürdü ileriye dönük planlar yapıldı.

selam giresunlu kardes ben istanbullu bir bisikletci arkadas, 1 hafta sonra giresuna gelecem 3 haftaligina ama bisikletimi getiremiyorum arabada yer yok cunku, acabag bisiklet kiralayabilecegim biyer biliyormusun, tabi gelince seninlede tanismak gorusmek isterim :)

@Virgo

bu bana yazıldı sanırım. bulabileceğimiz yer var tabii ki kümbet yayllasına katılırsanız seviniriz hem istanbula döndüğünüzde antacağınız birşeyler olur.

@SELAMİ DABAN

Çekirgeler bile korn kullanıyor ya biz salcano ile yetinelim helal :in:

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
@Virgo

Aramiza hoşgeldin yogun iş temposundan ne yaptıgımı inan bende bilmiyorum ama tanışmak görüşmek isterim . :in:

benim izin 17sinde ama 18 ine kaydırmayı ve katılmayı düşünüyorum. :in:

Ayrıntılar varmı ? Nerede buluşacagız felan filan.

01/07/2010
Görele..

Görele sahil

(link)

Ve ben..

(link)

Abiler ve yavruları :)

(link)

2v.

(link)

Görele Yeni köprü ..
ben.

(link)

alper abi.
Görele sahil..

(link)

Ng 650 ve ben.

(link)

ve gün batımı..

(link)

kahrettınız benı gece gece :)) konurmu ha bu resımler gıden var gıdemeyen var oralara :D çok özledim memleketımı :)) turkıyenın mtb ıcın en uygun sehırlerınden bırındesınız kıymetını bılın:) selam olsun ıstanbuldan hepınıze sonuna kadar horon tepın eglenın benım yerımede keşke gelebılseydım.. ıyı eglenceler :))

• Beğen
Tepkiler: macindik
tamam bir sonraki toplantı tarihini buradan yazacağım. İlginize teşekkürler.

@muratcodek

Aynen benim bisiklet haşat oldu ine cıka :D

sizleride bekleriz.

haftaya perşembe bulancak'a ilk uzun yol gidişimi denicem :in:

bugünkü gülyalı turumuz yeni transferimiz turgay ın katkılarıyla iyi bir tempoda tamamladık hergün giresun ekibi daha çok güçleniyor..saygılar..

bu hafta kümbete cıkıyorum planım şöyle sabah 7 da haraket kümbette mola dönüş katılamak isteyen arkadaşlar buraya yazabilir

herkeze tekrar merhaba bu yayla gezilerini gördükçe çıldırıyorum. Gönül şöyle soğuk çeşmelerden su içe içe bektaş a kulakkayaya kümbet e çıkmayı istiyor ama ne çare. Kısmet olursa yaz izini için bisikletle geliyorum yaklaşık 2 hafta kalacağım bu zaman zaafında umarım yayla yolunda beni yalnız bırakmazsınız. Aslında az çok hepinizi sima olarak tanıyorum belki sizlerde beni anımsarsınız. 4-5 ay önce iki günlük geldim bulancağa hatta dükkanın önünden de geçtim tanışamak için salı günüydü ve dükkan çok kalabalıktı bende girmemiştim. Nasip bu sefere umarım . dediğim gibi 25 26 temmuz gibi oradayım mtb ile geleceğim. Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Geri