Scudo Sports

Giresun

@SerkanNamazcı

inşallah katılabilirm bu uzun yol denemesine nefes ve baldırları açmak lağzım :)

Scudo
bu kümbet yayla turu ile ilgi tam ve net bir bilgi bulamadım...

hareket zamanı ?
nerde buluşacağız ?
konaklama olucakmı ? nedir detaylar
katılma şartları varmı... ?

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Eger uygun olursa cüneyt' abimle gelmeyi planlıyoruz ..

' bu arada .

Çarbamba günü Giresun'a Bir ziyaret yapmak istiyorum yolda bana katılmak isteyenler post'u takip edebilir :)

Saygılar

• Beğen
Evet abi sende gelirsen perşembe gününe alabilirim izni

@Cüneyt Günay

17 temmuz cumartesi günü yapılacak. giresundan saat 8 de bisikletler araçların üzerinde taşınmak suretiyle kümbete çıkılacak orada orman turları yapılacak ve küçük bir yarış organize edilecek 20 yaş altı.

bu hafta sonu kendine GÜVENEN arkadaşları kümbet e çıkmak için bekliyoruz.. (yol bisikjleti ile çıkılacaktır)

@Cüneyt Günay

17 temmuz cumartesi saat 8 de hareket edilecek, bisikletler araçlarla taşınacak saat 12 gibi 20 yaş altı kros yarışı yapılacak, çeşitli orman gezileri falan, piknik sohbet dönüş araçlarla yapılacak sanırım ama isteyen olursa kendi de inebilir fakat trafik çok yoğun olacağı için biraz fazla dikkatli olmak gerekecek. dileyen çadırlarını getirip kampta kurabilir.

@SELAMİ DABAN

Tamamda Selamı dayi biz Göreledeyiz bizleri nasıl alacaksınız yada nerede bulaşabiliriz.. ? Tam olarak tesisat ne getirmemiz lazım ne yapıcagız tam olarak yazarsan ona göre gelelim.:in: bir daha göreleye dönmesi var. :p

Merhaba arkadaşlar

Yarın Giresun / Görele'de Daylı merasına bir tur yapıcaz...
Katılmak isteyen arkadaşlar yarın ( 07.07.2010 ) Saat : 12:00 de
kumyalı mah. milenyum internet cafenin önünde olsun...

Tırmanış tahmini : 4:00 saat sürecek

Yukarda ufak bir piknik...

iniş tahmini : 35 Dakka.

• Beğen
Tepkiler: macindik
@SerkanNamazcı

dayı yakıştırması olmamış, gereksiz bir benzetme, yazdıklarınızı kontrol ediniz güzel Türkçemizin kullanımına biraz özen gösteririniz. Tur hakkında bilgi vereyim eğer katılmayı düşünürseniz. sabah 8 de hareket olacak, araçla gidilip araçla dönülecek, dönüşte sizlere yardımcı olacak birçok arkadaşımız olacaktır emin olun. tayt ve forma eğer hava şartları yağmurlu olursa ona göre elbiseler alınması iyi olur. Adı üstünde yayla nezaman ne olacağı belli olmaz.:)

Özgür dilerim .. Neyse Haftaya Çarşamba Görele/Espiye/Giresun/ turu yapmayı planlıyorum.. Yorulmazsam Bulancak'a kadar gelirimde geri dönmeside var :p
Yarın gelecektim ..Takım Meraya cıkalım dedi.

SaygıLarımla.

• Beğen
Saat 09'a alındı.. :)

Resimler Yarın Sizlerle :)

@SerkanNamazcı

Bulancak ta sizleri bekliyor olacağız eğer gelirseniz dönüşü arabayla yapabilirsiniz. bu konuda size yardımcı oluruz. Ziyaretiniz bizi onurlandırır. Göreleye selam. fındıktan önce son kez gelmeyi düşünüyorum göreleye pide yemeye:D

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@SELAMİ DABAN

Teşekkürü bir borç bilip Çarşamba nasip olursa yola çıkabilirim :in:

Giresun/Görele yolunda bir arkadaş gördüm Hussar vardı altında :D kimdi merak ettim soramadımda..

Daylı merası turu başarı ile sonuçlanmış olup

Etap 8 km dik yokuş :D 8 km dik iniş ve keskin taşlarda buna ek olunca süper bir serüven oldu .. Katılan arkadaşlara Teşekkürü bir borçbiliyorum ve Giresun/görele Post'unda Resimleri paylaşıyorum.
Saygılarımla..
''Mubarek Mirac kandilimiz mubarek olsun:in:

@SerkanNamazcı

Son Hazırlıklar... :D

(link)

Saat 9.30 Civarı

(link)

Alper abi ... :in:

(link)

Sol Alper abi ' Orta ben Sağ Cüneyt abi .. Son Provalar artık hadii :D

(link)

Veee uzun bir beklemenin ardından çıkış :in: ' Güneş !

(link)

Ufak ayarlar..

(link)

Güneşş..

(link)

Mola!!

(link)

Mineral kaybı :)

(link)

Uzun lafın kısası ... Meradayız.

(link)

GÖRELE MTB TAKIMI ..

(link)

CILGINLAR MTB :)

(link)

MERADAN SONRA ...

DENİZ SEFASI :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: macindik
HERKESE merhabalar bende giresunluyum benim eski bisiklet bisan zeroydu şimdi bianchi toledo aldım hamdullah abinin turlarına katılıyordum şimdide devam edicem antreman yapacak arkadaşlar varsa görüşelim beraber bulancak keşap yaparız :D msn:Cs_Hcem@windowslive.com

Salcano ng303srd almayı düşünüyorum arkadaşlar sizler ne düşünüyorsunuz.
Malzeme ve dayanıklılık bakımından 850 900 arasında fiyat'a değer mi ? yoksa bu paraya bulabilecegim kalite ve malzeme üzerinde bir bisiklet varmı:in:

• Beğen
Geri