Scudo Sports

Giresun

Scudo
bizim bu sporu yaptığımız yıllardada bize böyle destekveren birileri cıksaydı evet haklısınız bütün gayem bu sene bi yarış koşmak zaten şu andaki kadromuzda buna müsait inş hep beraber yıne eskı günlere döneriz

merhaba
pazar günü yaptığımız turumuza ne kadar başlamak istemsekte recai abi gelecek diye mertcanla birbirimize gaz vererek yurttan çıktık :)
tur biraz geç başladı. çünkü hava mıhalefetinden baya çekiniyorduk ona raymen çıktık ve yolda korktuğumuz olmadı yağmur yağmadı. espiye ye tahmini 10 km kala ismail hocayı gördük. o sabah saat 9 da çıkkmış artık dönüyordu.
espiye de pidemizi yedikten sonra dönüşte belki recai abi uzun tünelin içindedeir o yüzden telefona bakamıyor dedik ve soner abiyi tünelin espiye tarafında bırakıp eski yoldan giresun tarafına geçtik. durduğumuz yerde mertcanın lastiği ptladı. onu tamir etmek tam bir komedi idi. pomplar çalışmıyor. çalılşanlr ise bir mmuamma :)
neyse döüş yolunda recai abiyi gördük ve dört kişi giresun yolunda dönüşe başladık. yağmura, rüzgara yakalanmadan gezimizi bitirdik ve kendi adıma çok mutlu oldum.
geziye katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederüm. benim için güzel bir gündü(eğer sol ayna kolda gevşeme olmasaydı :) )

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
@müslüm açar

müslüm çok heyecanlanmışsın yazdıkların cümleler bazen birbirine karışmış birde EDERÜM dememişmisin tam bir karadenizli olmuşsun hih hih:D en azından recai yi yolda bulmuşsunuz ben onunla karşılaşmayalı bayağı oldu neyse önümüzdeki hafta yokum sonraki hafta gelürüm inşallah görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: müslüm açar
inşalah seninle de güzel bi gezi yaparuk. ne yapayım dört yıldır ciresundayım istemesem de ağız alışkanlığı olmuş demek :)

• Beğen
@müslüm açar
allah seni iyi etsin ne diyeyim teşekkürler

evet pazar günü için hazırlık yapma zamanı düşüncvelerinizi yazın lütfen gelecek misafirlere iyi bir organizasyon yapmak lazın

en iyi sen yaparsın selami tabi kabul edersen bu görevi ne dersin

• Beğen
@keyam

kenan bu turda yanınızda olamayacağım antalya ya toplantıya gidiyorum bugün maalesef yetişemiyorum. görev sizlere kaldı turu netten takip edicem

Elimdeki imkanlar belli,eh neticede öğrenciyim bende... Bisikletimin ederi,300-350 lira arası sanırım,Bulancak Kralı'na da söylediğim üzere,500-550 lira arası bir bütçem olası...
Gözünüz açık olsun,bu miktarlara bisiklet bulursanız,ben emeğimi fazlasıyla ortaya koymaya hazırım... :)

ismail hocayla konuştum pazar günü pirazizde olacaklarmış öğrencileriyle bende pirazizde karşılayalım diyorum oradan alır saat durumuna göre tirebolu göreleye kadar geceriz dıye düşündüm

• Beğen
yarın pirazize arabayla gidilecek oradan grupla birlikte treboluya gecilecek gelecek arkadaşlar beni cepten arasınlar ismail hocamın ekibide giresun merkezde karşılayacaklar

daha değişik fikri olan arkadaşlarda buraya yazsınlar

• Beğen
Tepkiler: ömer başkıran
şehitleri anmak gibi manalı bir turda yer alacağim için çok mutluyum. Yarın giresun ekibi olarak istanbul ekibini piraziz sınırında beekleyeceğiz( eğer yanlışım varsa düzeltin)
istanbul ekibine böyle güzel bir etkiinlilk gerçekleştirdiği için teşekkür ederim. :)

Geri