Scudo Sports

Giresun

iyi bi tur oldu katılan bütün arkadaşlarıma tşk ederim kenan ocak ayının sonunda master yarışı varmış ona gore

Scudo
enes en sonunda kafayı yiyecem fotoları gördükçe gerçeğini tahmin bile edemiyorum ayaklarınıza sağlık bu ekip bir piyangoydu ben kaçırdım:boese157:

• Beğen
Tepkiler: ömer başkıran
Gerçekten harika bir tur olmuş,Atilla Bisiklet Takımını ve Giresun'lu Bisiklet Severleri gönülden kutluyorum,ah imkan olsaydıda birlikte pedallayabilseydik...
Neyse artık,daha güzel turları birlikte yapabilmek dileğiyle... :)

mertrcan eyüp sezerin açtığı başlığa bi bak istersen fiyat makul pazarlık yap istersen

hııııı tamam olur adamları görmedin galiba araba gibi gidiyorlar bunların arasında mı gidecen gittikleri etapları karşılaştırdım ortalamaları 40 falan 5 saat boyunca buna ne dersin....

Ben Trabzondanım fakat orası burası fark etmez sonuşta bu sporun tüm Türkiyede gelişmesi,yaygınlaşması gerekli..bizde birşeyler yapmaya bu sporu herkeze yaymaya çalışıyoruz.Hepinize bol başarılar bol azim diliyorum malzemeçok çok ta önemli değil önemli olan bu işe gönül vermiş kişiler azimli kişiler.Herşey istediğiniz gibi olur inş. elimden gelebilecek herhangi bir şey varsa seve seve yardımcı olurum..kolay gelsin.

işte bu senin gibi bu sporu seven arkadaşların yanımızda olması güzel giresun bu konuda şanslı daha önce bu sporu yapmış arkadaşlarımızda yanımızda ve bisiklete sevgi büyük bu şehirde neden türkiye capında olmasın

Geri