Scudo Sports

Giresun

Scudo
Öncelikle harika bir düşüce..Soner takım kurma işi yenimi aklına geldi..Malzemeden yana dert yanma bence çünkü sen olmayanla yarıştın zamanında ama şimdiki gençlerde hep kaliteli bisikletler var..Bence malzeme ikini planda..Önce bu işe gönül vermiş gençleri bulmak lazım...Elimizde ne gelebilirse şahsım adına yanındayım

arkadaşım sedata öncelikle tşk ediyorum amayıllar öncesınden elini taşın altına koyanlardan biriside kendisidir o yokluklar yıllarında bisiklet sporuna hizmet vermiştir yanımızda olması ve destek vermesınden dolayı kutluyorum inş oda bu takıma benım kadar hızmet verecektır

• Beğen
Tepkiler: fuj28
evet biz eski arkadaşlar yıllar sonra yine bisiklet sevdasıyla buluştuk aramızda recai abi selami kenan ve ben sonerolarak bu sene genclere daha önce bizim bulamadığımız desteği vereceğiz bu konuda yıne sedat arkadaşımız gibi bazı arkadaşlarda yardımcı olacak dr mustafa bey hocamız ismail beyde bizim kadar hevesliler onlarında yardımlarıyla tüm bisiklet müsabakalarına giresundan varız diyeceğiz

arkadaşlar bu gün espiye turumuzu gercekleştirdik tura katılan müslüm mertcan vede recai abiye tşk ederim havanın güzel olması tabiki meşhur espiye pideside olunca turumuzun keyfi dahada arttı arkadaşlar haftaya pazar tam kadro atilla bisikleti karşılamamız gerekıyo bunu hafta icerisinde görüşelım ismail hocamında bu konuda yardımlarını beklıyoruz

adamlar gezmiş tozmuş tamam ama pideleri göremiyorum kadroda kimler var soner yazmamışsın ayaklarınıza sağlık gelmek isterdim ama sağlık sorunları olduğu için katılamadım teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: soner çicekoğlu
dünkü turumuza eğitim camiasında müslüm-mertcanvede recai abi katıldılar foto yok zatende pıdeler masaya gelmeden yenıldi turumuz sade ve güzel bi tur oldu kamyoncu lokantasında meşhur caylar icildi tek sıkıntımız lastiği patlayan mertcanın lastiğe hava basacak pompa yoktu ani 2 pompamız vardı onlarında kendilerine hayrı yoktu

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
arkadaşım zaten bizim gayemizde sizin gibi istekli insanları bi araya getirmek vede giresunumuzu bu brabşta söz sahibi yapabilmek giresunda bızımle irtibat kurabilirsin yada forumdan taakıp edebilirsiniz tşk ederim

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
soner bi tane genç bulduk bak tam bize göre böyle canlı ve atik gençler lazım bize

evet bizi forumdan takip eden arkadaşlar haricinde zaten ismail hocamın önderlik ettiği genc bir grupta var zaten önemli olan bence istek bu sporu sevmek sonrada cok calışmak şu anda son calışmaları yapıyorum hazır oluncada sizinle birlikte bu oluşuma son noktayıkoyacağız

soner biliyorsun 3 yıl önce bir adım atmıştık ama önümüzdeki engelleri aşamamıştık ama şimdi böyle değil ben kendim şahsen kararlıyım bu sene hiç olmasa bile 1 yarışa gitmek istiyorum belki böylece devamı gelir

burdan bisiklet sporunu seven genç arkadaşlara sesleniyorum sizde varsanız bizimle irtibata geçin....

doğru söylüyorsun kenan forumdan bakıyorum ikinci el fotoğraf makinası bitane daha alacağım yada ortak kullanıma sunacağım

• Beğen
Tepkiler: kenanyaman
evet artık harekete geçme zamanı geldi de geçiyor o grubun içinde giderken zincir ve ruble seslerini tekrar duymak istiyorum....!!!!

• Beğen
Tepkiler: soner çicekoğlu
birde şunu net söyleyeyim ben bu bisiklet sporu için elimde bulunan bütün malzemeleri gerçekten yarışlarda derece yapacak genç bir arkadaşıma seve seve veririm bunda ciddiyim yeterki türkiyede bu spor ölmesin diye...

Geri