@MtbHastası01
Esasıda 1060 liraya aldığım bisikletin üstündeki gidondan sağlamdır muhtemelen atlayıp zıplamasam da düz yolda sürüyor değilim. Alsam dahi 20 gün kadar bisikletten uzak kalacağım, sonrası da kış zaten.
Gözlerim kanadı seleye bakarken sen bisikletin üstünde nasıl duruyorsun hayret ettim. Bu bisiklet yol bisikleti değil ki neden o kadar yükseklik farkı var sele gidon arasında bence normal bir durum değil kadro sana küçük olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla problemler yaşaman çok normal.
@epsilon91
Sele açısı konusunda kesinlikle haklısınız fakat bisiklet 20 kadro, boyum 193. Türkiye' de selesi benim kadar yüksek insan görmek pek mümkün değil. Son birkaç sürüşüme kadar bir şey yoktu. Gidonu uzatıp pedli tayt, eldiven ve düzgün bir elcik alırsam sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.
Bu arada selenin üstüne durabilmemin sırrı sürekli yokuş çıktığım bir rotada sürüyor olmam düne kadar uyuşukluk dikkate almaya değer seviyede değildi fakat dün 41 kilometre düz yol yaptıktan sonra sağ yüzük parmağım hala kısmen uyuşuk
@Mustafa Zeybek Sele benim boyumda o yüzden yadirgadim Epey uzunmussun gidonu uzatirsan daha çok egilirsin boğazdan yukseltmen gerekir bir de flat bar gidonda tutuş bilek zorlayici, hafif içe eğik gidon tavsiye ederim.
@Mustafa Zeybek topragam sen kadro boyum dogru demissinde..masallah sele borusu bittim ahanda simdi dusecem der gibi duruyor..masallah Allah nazardan saklasin boyun posun yerinde..lakin bu agri olayi belliki one cok yigildigin icin olusmus..gidon cok asagida kaliyor gibi.ya acisi daha yuksek bir gidon bogazi alip ustune birde 740 mm icbukeyli gidon alirsan baya baya sorunun ortadan kalkar gibi. Birde birend elcik le jelli eldiven yaparsan olay denk olur.
@Ismaildmr kadro boyum doğru demedim, 20 kadro dedim hem istediğim özellikte, hem istediğim renkte, hem istediğim fiyatta 21-22 kadro bulmak zor çünkü. 35lik sele borusunu 40 ile değiştirmiştim geçenlerde. Selenin açısını düzeltip, gidonu genişletip, ergonomik elcik alınca süper olacak gidonun aşağıda kalması sorun olsa yolcular sıkıntı çekerdi asıl.
Değişiklik yapıp uyuşmanız devam ederse doktora danışın , uzun süreli uyuşukluk kan akımın zayıflamasından veya sinir iletiminin azalmasından kaynaklanabilir . Sürekli o pozisyonda durduğunuz için bilekte veya parmakta zedelenme olmuş olabilir . @Mustafa Zeybek
@MAERKEK
Parçalara karar verip alana kadar geçmezse sıkıntı var demektir maalesef sağ yüzük parmağımın tırnak kısmında orta derece, serçe parmağımda az miktarda uyuşma var. (dün saat 16' dan beri) biraz bekleyip duruma göre tavsiyenizi uygulayacağım, teşekkürler
hocam geçmiş olsun. bisiklete başlamadan önce sağ el serçe ve yüzük parmağımdan bileğe doğru hissedilir bir karıncalanma vardı. sanırım oyun oynamaktan oluyordu. sonra işe gidip gelmeye başladım o karıncalanma yok oldu. doktora görünmende fayda var sanırım. tekrar geçmiş olsun.
bu gidon ve sele yüksekliği ile bisiklet sürerken öne fazlasıyla eğilmen gerek, gidon boğazını aparat ile yükseltmende fayda var, böylece daha dik oturarak bütün ağırlığını bileklerine bindirmek yerine sele ve gidona daha dengeli yayabilirsin.
@venom09 teşekkürler.
@phrygian
Pedli tayt edinsem daha iyi olacak sanıyorum. Yük malum bölgeye binmesin diye seleyi eğdim fakat bu sefer başka bir bölge sıkıntı çıkardı. Gidon yüksekliğini değiştirmeyi sorunum çözülmezse düşüneceğim ama gerek kalacağını sanmıyorum.
@Mustafa Zeybek Sen bol bol dağ tepe arazi sürüşü yapıyorsun gördüğüm kadarıyla. Bu sebeple gidonunu riser değil flat (Düz) modellerden seç derim. Riser gidon konfor, flat daha spor bir tutuş veriyor. O boyla arazide dik bir duruş dezavantaj olur sana.
@BerkEvren
Gece bu konuyu biraz okudum. Şimdilik riser daha mantıklı geliyor açıkçası. Sonuçta fazla yüksek gelirse gidon boğazını oynayarak ayar çekebilirim.
Riser gidon yokuş çıkarken ön tekerin yerden kesilmesine ve ağırlık merkezinin arkaya doğru kaymasına sebep olabiliyormuş. Benim gibi sürekli yokuş çıkan biri için kötü bir durum.
Seleyi düzeltip elcik ve eldiven aldığımda sıkıntım geçerse düz gidon devam etmemem için bir sebep yok.
@MtbHastası01
@Yusuf !!WOW!!
Örnek verilen videoda downhill falan değil patikadan iniyor eleman. Hatta hızı bile inanılmaz yavaş. (Çocuk parkında gibi gidiyor)
Ne olduğu belli olmayan, hesabını soramayacağınız bir karbon gidonla şehir içinde bile sürüş büyük risk. Videodaki çukur yerine asfaltta bir kasis bile yapabilir bunu.