Mustafa Zeybek
Bike destroyer
- Tepki
- 5.704
- İsim
- Mustafa
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti

Bana da gidon boğazı lazım ne aldın acaba benimki de 78lik şuan 100lük gidon boğazı iş görüyor bi zararını görmedim ama kısa öneriyor herkes66cm flat gidon, 100mm boğazdan, 78cm, 15mm rise gidona ve 45mm boğaza geçtim. Gelir gelmez kaçak göçek 10km denedim. Artılarından, eksilerinden @Mustafa Zeybek güzelce bahsetmiş.Açıkcası benim ekleyebileceğim bir şey yok.
Biraz iddalı mı olucak bilmiyorum ama bisiklete şimdiye kadar aldığım en güzel şey olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yön vermek, zıplamak, hoplamak çok kolaylaştı.
Benim en çok şaşırdığım şey. 66 cm gidon kullanırken en fazla 3 4 metre tek teker de gidebilirdim. Hemen sağa sola düşerdim, denge kuramazdım vs. 78 cm gidonu kullanır kullanmaz, sanki birisi bana sihirli deynek ile dokunmuşta teker yapmayı öğrenmişim gibi hissetim. Artık mesafe farketmeksizin çok rahat dengede gidebiliyorum ve ufak ufak sağa sola yön verebiliyorum. 10km kadar kullandım ve sırıtmakdan çenem ağrıdı. Görünüm olarak da çok hoşuma gitti. Yeni Gidon ve boğaz gelmeden önce rahat edemeyeceğim diye çok düşündüm ama eski oturuş pozisyonuma göre çok daha rahat ettim. (173boy)
263103 dosyayı görüntüle
E olm ben wake boğaz alıcam dedim herkes güvenilmez demişti sen de büyük ihtimal okumuşsundur oraları nasıl güvendin aldın. Hem de daha bilinmez marka@Corelli Mağduru
Bir instagram sayfasından aldım. Aliexpres de Shikra diye bir marka satıyor. Geri bildirimleri iyi ve baya satılmış. Sarı site de getirip satanlar oluyor. Bir göz gezdir derim.
Bu gidonu kullanmadım ama güzel duruyor. Çok zorlamıyorsan kırılacağını zannetmem. Kendi bisikletimde raceface gidon var. Çok kez uçmuşluğuma rağmen kırılmadı. Kullanan arkadaşlar yorum yapacaklardır.Merhabalar, gidon değişimi yapacağım. Esas amacım kronik kırılma sorunu olan babamın kullandığı xc150 bisikletin gidonunu tedbir amaçlı değiştirmek.
Fakat bulaşmışken kendi gidonu değiştireyim benden çıkanı xc150'ye aktarırım dedim.
720 mm kullanım tarzıma yeteceğini düşünüyorum şöyle bir gidon buldum. (link) 6061 double butted alüminyum olduğu yazıyor fakat markayı bilmiyorum. Güvenilir bir markamıdır. Aşırı zorlayıcı bir sürüş stilim yok fakat güvenlik önemlikırılma sorununu kafamdan silmek istiyorum.
Markayı bilen eden varsa ya da bunu kıramazsın derseniz alacağımWake gidon alacaktım güvenilirliği hakkında kötü yorumlar okuduğum için vazgeçtim.