Scudo Sports

Giant Reign X2-2008

abi sn ne yapmışın yaa bisiklet dünyasının hummer ı olmuş walla :D hayırlı arazi sürüşleri ne diim ;)

Scudo
teşekkür ederim ancak bugun ufak bi kaza atlattım :) motorlu yunus polis kadıköy altıyolda iki otobusun arasından karşıma çıktı kafa kafaya çarpıştık :S işin komik yanı polis motorsikletinin üzerindekılerle birlikte devrilmesi benim ayakta kalmamdı tabi ön rotorumuzu feda ettik o ayrı mesele...mecbur 185 lik avid rotor taktık :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Abevvv, bence yolda binecek bi bisiklet al valla. Ben öyle yaptım, hem saatlerce sokakta kilitleyebiliyorum hem de en önemlisi lastikler erimiyor :D

yok gene araziye gidiyodum onun harici pekte biyere gitmiyorumki bisikletle :)

@ErkaL

Nazar değdi walla :D Nyse geçmiş olsn İyi size bişi olmamış...

@ErkaL

Çok geçmiş olsun erkal abi.Cana gelen mala gelsin.Giden bi rotor olsun :).

hayırlı olsun güle güle kazasız kullanmanız dilegiyle............

Pazar günü testetme fırsatım oldu gerçekten süper bir makina araziyi hissettirmiyor insana.Resimden göründüğünden çok daha heybetli.Erkalı artık tutamıyoruz arazide resmen çoşdu.:D

:):) saolun daha alışıyorum efendim..birsonraki hafta bashguardımı da takıp yeni fotolarını eklerim..

hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız binişler...

@ErkaL

sen bashguard mashguard takıcaına bi nazar boncuğu tak :)

http://img520.imageshack.us/img520/7116/dsc0002ug9.jpg

http://img399.imageshack.us/img399/8914/dsc0003xi3.jpg

e.thirteen için teşekkürler Selçuk abi :)

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
Oh Oh Oh ne yaptın erkal abi.Mükemmel bişey olmuş hayırlı olsun.:D:D

uuuuu,erkal kelebek konmuş gibi olmuş :D
hayırlı olsun çok şeker olmuş ;)
<<<<black to blue>>>> ya davetlisiniz:)

Beklediğimden daha güzel durdu :) benim de home made bash guardım da güzel olmuş dimii :p

Nazar boncuğu ve bushguard'ı bir kalemde halletmişsin :).

Reign sınıfının (agr.AM/light FR) en iyi modellerinden biri.
Oldukça uzun süre idare eder seni ve eğerki hedefin daha ilerilere uzanıyorsa -FR/DH - bence mükemmel bir geçiş bisikleti.Sana çok şey katacağına eminim.
Hayırlı olsun,güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
@acumur

çok teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi düşünerek almıstım bu bisikleti..Şu an fr kadar ileri bindiğimi düşünmüyorum anca am tarzı biniyoruz ama yavas yavas parkurlarımız hızlanmaya başladı o yuzden ilerde geçiş için bana göre de çok iyi bir bisiklet..Çoğu arkadasımız fr dh bisikletlerinden direk girmeye çalısıyorlar benden bir öneri hem agırlık hem fiyat hem açıları bakımından ilk önce bir all mountain bisikleti almaları,sürüş teknikleri ve yorulmamaları açısından daha faydalı olucaktır :)

• Beğen
Tepkiler: acumur
Geri