teşekkür ederim ancak bugun ufak bi kaza atlattım motorlu yunus polis kadıköy altıyolda iki otobusun arasından karşıma çıktı kafa kafaya çarpıştık :S işin komik yanı polis motorsikletinin üzerindekılerle birlikte devrilmesi benim ayakta kalmamdı tabi ön rotorumuzu feda ettik o ayrı mesele...mecbur 185 lik avid rotor taktık
Pazar günü testetme fırsatım oldu gerçekten süper bir makina araziyi hissettirmiyor insana.Resimden göründüğünden çok daha heybetli.Erkalı artık tutamıyoruz arazide resmen çoşdu.
Nazar boncuğu ve bushguard'ı bir kalemde halletmişsin .
Reign sınıfının (agr.AM/light FR) en iyi modellerinden biri.
Oldukça uzun süre idare eder seni ve eğerki hedefin daha ilerilere uzanıyorsa -FR/DH - bence mükemmel bir geçiş bisikleti.Sana çok şey katacağına eminim.
Hayırlı olsun,güle güle kullan.
çok teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi düşünerek almıstım bu bisikleti..Şu an fr kadar ileri bindiğimi düşünmüyorum anca am tarzı biniyoruz ama yavas yavas parkurlarımız hızlanmaya başladı o yuzden ilerde geçiş için bana göre de çok iyi bir bisiklet..Çoğu arkadasımız fr dh bisikletlerinden direk girmeye çalısıyorlar benden bir öneri hem agırlık hem fiyat hem açıları bakımından ilk önce bir all mountain bisikleti almaları,sürüş teknikleri ve yorulmamaları açısından daha faydalı olucaktır