Scudo Sports

Giant Reign X2-2008

çok çok hayırlı olsun erkal abi... benim bisiklette ne zaman gelcek bilmiyorum verdim siparişi serkan abiye bekliyoruz seninkinin torunu ama:D olsun...

Scudo
cok felaket olmus erkal gule gule kullan benimkide daha hala gelecek onu bekliom en kisa zamanda test surusu yapariz

Arkadaşlar bu tarz bisikletle bitiyorum ölüyorum :D Forumda bir çekiliş olsa da çıksa bize böyle bir bisiklet yok almaya kalksan ömür yetmez beklediginize deymiş görsel açıdan süper alet!
Tek kelimeyle araziler için yapılmış:) Yani forumda bir ilk daha ;)
Artık ülkemde böyle güzel makinalar görmek çok güzel devamını bekleriz, fotoları ve actionlarıyla bütün anılarınızı forumda paylaşın lütfen1!!:)

şüpheniz olmasın her iki haftadabir bişeyler ekliyoruz zaten :)

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@ErkaL
Malesef gelemiyorum yaa bu hafta sonu pazar çalışıyorum Erkal.Yarın boşum istersen yaparız bişeyler yarında işin yoksa.:rolleyes:

Hayırlı olsun Erkal. Çok güzel bisiklet gerçelten. Bu yaz inişçiler olarak buluşursak bir tur atarım artık.:)

çok güzel olmuş abi kazasız belasız günlerde kullanman dileği ile

yurtdışından mı geldi eğer evet ise nereden alışveriş yapıyorsunuz benimde aklımda böle bir şey ...

Dehşet olmuş.Kısaca 10 numara abi güle güle kulanman dileğiyle iyi forumlar:)

Erkal abi hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Çok güzel. :)

Erkal her ne kadar Kaçkar Bisiklet'te sürekli karşılaşsak ta :))

tekrar kazasız belasız sürüşler yeni cici ile ...

İlk dh yarışında ilk sınavı olur artık

Muhteşem bi dağ canavarın olmuş.Güle güle kullan kardeşim.

Hayırlı olsun Erkal, dün vapurda gördüm bu bisikleti tamda tranceX dikkatimi çekmeye başladığı zaman, alet gerçekten çok güzel, 160mm. maşa ve lastiklerin kalınlığını görünce ''vay bee'' dedim :D benim için biraz faza sanırım; tranceX benim kullanış tarzıma daha uygun olur gibi (iki haftada bir beldrat ormanına gidebiliyorum, bunun dışında hep asfalt) , ama taranceX alırsam aklım Reignde kalabilir :D

bence aklınız reign x de kalmasın eger asfalt agırlıklı biniyor iseniz..:)belgrad gezileriniz için trance x serisi sizi ekstra agırlıktan kurtaracaktır çünkü hernakadar maestro sistemı sayesinde bisiklet hardtail a donusebilsede mevcut 18 kilo ister istmez egimin arttığı yerde zorluyor insanı :)

• Beğen
Tepkiler: başarist
Hayırlı olsun Erkal.Çok sağlam ve şık bir giant.Güle güle kullan.

Kanka canavar hayırlı olsun ya... 2 apartman yanımdasın canlısını göremedik hala valla :D ama bu bisikletin tek bir eksiği kaldı oda bende yaıda gelecek :D

Tekrardan güle güle kullan kanka hayırlı uğurlu olsun...

Geri