Arkadaşlar bu tarz bisikletle bitiyorum ölüyorum Forumda bir çekiliş olsa da çıksa bize böyle bir bisiklet yok almaya kalksan ömür yetmez beklediginize deymiş görsel açıdan süper alet!
Tek kelimeyle araziler için yapılmış Yani forumda bir ilk daha
Artık ülkemde böyle güzel makinalar görmek çok güzel devamını bekleriz, fotoları ve actionlarıyla bütün anılarınızı forumda paylaşın lütfen1!!
Hayırlı olsun Erkal, dün vapurda gördüm bu bisikleti tamda tranceX dikkatimi çekmeye başladığı zaman, alet gerçekten çok güzel, 160mm. maşa ve lastiklerin kalınlığını görünce ''vay bee'' dedim benim için biraz faza sanırım; tranceX benim kullanış tarzıma daha uygun olur gibi (iki haftada bir beldrat ormanına gidebiliyorum, bunun dışında hep asfalt) , ama taranceX alırsam aklım Reignde kalabilir
bence aklınız reign x de kalmasın eger asfalt agırlıklı biniyor iseniz..belgrad gezileriniz için trance x serisi sizi ekstra agırlıktan kurtaracaktır çünkü hernakadar maestro sistemı sayesinde bisiklet hardtail a donusebilsede mevcut 18 kilo ister istmez egimin arttığı yerde zorluyor insanı