Scudo Sports

Giant Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@SNuchor hayırlı olsun, güle güle kullanın. benim gözüm de bu modeldeydi, ne yazık ki air modelinin en fazla M boyu satılıyormuş. cüsseme küçük geldiğinden alamadım. gerçekten mükemmel görünüyor bu bisiklet.

Giant revel 0 alacam 2017 model
TEKTRO hidrolik frenler
6000 alüminyum kadro
29 jant
27 vites aktarıcı ve aynakol deore vites kolları ACERA dır.
Bunu kullanan arkadaşlar var mı? Yardımcı olur musunuz?

Herkese Merhabalar...
Güzel yorumlar okuyorum.Kazasız belasız güzel günlerde kullanın bisikletlerinizi:)
Bende Gaint Kafilesine katılmak üzereyim.Lakin sizlerin yorumunuza ihtiyacım var;
Uzun zamandır bir hasret oldu bisiklet almak.. :D Salcano'dan başladım bakmalara. Cinelli,De Rosa,Cervelo,Canyon.. ahh ahh...
:D velhasıl gerçeklere geldim.Sahibinden'de fotoğraflar'dan güzel gözüken bir Escape RX3 2017 modele rastladım.Sahibiyle Yazışıyoruz..
verdiği bilgilere göre 450 km yol yapmış. 2018 mart ayında almış. Fiyatı Gaint siteye nazaran uygun .Yerinde görmeye gideceğim.
Öncelikle bisiklet alma sebebim İstanbul içinde belde belde gezmek gibi bir amacım var. Kısa mesafe diyelim. İstanbul içi gezmeler işte :D
bisiklet hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.Amacıma uygun mudur. kötü yanları iyi yanları nelerdir. başka tavsiyeleriniz var'mı?
Yanlış segment alıp üzülmek istemiyorum.Değerli tecrübelerinizi merakla bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Snanscam Merhaba. Ben bizzat kullanicisiyim. Bisiklet hafif ve seridir. Sadece sehir ici ve gunubirlik turlar icin idealdir. Donanim sehir ici ulasim ve gezinti yapacaklar icin yeterlidir. Aynakolun 3 lu olmasi yokuslari rahat cikmanizi saglayacaktir. Cok bozuk yollarda surmeyecekseniz duz maşa olmasi avantajdir. Yol bisikletinin kismen hizini, duz gidon olmasi da surus pozisyonu olarak sehir bisikletinin rahatligini sunacaktir size. Velhasil guzel bisiklet:) kadro boyu seciminize dikkat edin.20180305_141007.jpg

@Rocketman @mustafantastico

Çok güzel öz açıklamışsınız teşekkür ederim.Benim için yeterlidir bu bilgi ziyadesiyle.

Bisikletiniz de Fıstık :harika:

Kadro boyu evet önemli 1.80 boy var bende iç bacak uzunluk da 83-84 lerde

sitede M beden 1,70 cm ile 1,82 cm
L beden 1,82 cm ile 1,92 cm

M beden uygun gibi ama L de olabilirmi diye düşünüyorum galiba biraz büyük seviyo gibiyim :D

ama tabi kide bedenime en uygunu önemli yanı sorum şu M beden çok mu ufak durur kadrosu

L de sele indirip mi sürsem :D sizin bisikletiniz de sanırsam M beden yine yorumlarınızı bekliyorum

Hangisinde rahat ederim :D

@Snanscam Aslında @mustafantastico abimizin mesajına cevap vermişsiniz. Ama madem ki yanlışlıkla beni tag'lediniz, ben de yazayım.

Ben L boy kullanıyorum. Boyum 183. Bacak boyu, bacak iç uzunluğu vb. bilmiyorum. Doğruca mağazasından aldığım için, zaten benim boyumu gören deneyimli arkadaş bana M olmayacağını peşinen söyledi.

Kesinlikle boyunuza uygun bedeni almanızı tavsiye ederim; ben deneme amaçlı olarak seleyi sadece 1-2 cm kadar indirtmiştim, buna rağmen diz kapaklarıma çok yük vurdu, hemen eski haline getirttim. Sizin boyunuza M olmayabilir, özellikle de bacaklarınız uzunsa. L alıp seleyi uygun yükseklikte kullanmanız büyük ihtimalle daha doğru olacaktır ama asıl kararı mağazada verirsiniz.

Kusuruma bakmayın Çok özür dilerim mazur görüp cevapladığınız içinde ayrı müteşekkirim.

dediğiniz gibi mağaza'ya gidip karar kılmak en mantıklısı ama dediğiniz gibi L arasındayım çünkü bulduğum

bisiklet M beden :/ bakalım @Rocketman

@Snanscam yardimci olabildiysem ne mutlu. Benim boyum 1.74 bacak boyum da 78 falan. M (50) kadro bana uygun bu tip bisiklette. Mtb de bu ölçü küçülür kullanım amacına göre. @Rocketman arkadasimizin dedigi gibi test etmek en mantikli yol.

• Beğen
@SNuchor çok güzel bir tercih yapmışsınız. Ben de yaklaşık 1 sene kullandım çok memnun kaldım.

8Qn0r1.jpg

@Furkan TK

Maşa karbon mu? Fiyatı ne kadar? 40 km lik mini turda bayırdan inerken kötü köy yolunda 50 km hızlarda ellerim çok karıncalaşmıştı. Değiştirmem ama aklımda bulunsun :)

@Snanscam İstanbul'da kullanacaksan ve bir apartman dairesinde oturuyorsan, bisikleti bol su ile sık sık yıkayıp yağlayamayacağın bir durumdaysan, en azından bir arka çamurluk almanı tavsiye ederim.

İstanbul'da yaz kış fark etmiyor; her yer her zaman ıslak ve çamurlu. Koltuğun bağlı olduğu direk ile arka tekerin arasında yani hemen aynakolun arkasında aktarıcı mekanizması var; arka tekerin tüm çamuru oraya birikiyor. Mekanik bir aksam olduğundan, korumak faydalı olabilir. Naçizane tavsiyemdir.

@Rocketman öncelikle Bisiklet Bedenim M beden olacağına karar kıldık bisikletçilerle Beşiktaşdaki Bikeandoutdoor mağazasına gittim orayla derdimi paylaştım yardımcı oldular sağ olsunlar. :D Velhasıl bu perşembe veya cumartesi bisikleti almaya gideceğim nasipse Allah'ın izniyle.. Bahsettiğin konu için katılıyorum kesinlikle hem bisiklet için hem kendim için güzel olacak. hem ön hem arka hatta..acaba plastik mi almam daha iyi olur veya metal mi çamurluk tavsiyesi de alabilirim.. Şükür apartmanda oturuyorum ve 5 katta :D elimden geldiğince yağlama yıkama yapabilirim balkonum var. Acayip sabırsızım bir an önce almam lazım :D

@Emreislerel Dostum Bisikletin çok klas duruyor 1990 model mi?

Forumda denk geldim 2000 model :D galiba güzelmiş güle güle kullan

• Beğen
Geri