Scudo Sports

İnceleme Giant escape air (2015 model)

Scudo
Yorum alabilir miyim ?
Videoları böyle yaparsan daha iyi olur gibisinden

Emeğiniz için teşekkürler ve videolarınızın devamını dilerim. Zaten internet sitesinde bulunan bilgileri kısaca özet geçip kullanıcı deneyimine dayalı bilgi, yorum ve karşılaştırmalar sunabilirseniz daha faydalı olur.

@emirozturk Emeğinize sağlık her videonuzda biraz daha gelişeceğinizi düşünüyorum. Biraz daha teknik detayları katarak tanıtımı zenginleştirebilirsiniz.

teşekkür ederim beni izlediğiniz için ilerleyen videolarımda karşılaştırmaya yer vermeye çalışıcam @İbrahim A.

öneriniz için teşekkür ederim bende diğer videolarımda daha iyi olacağımı umuyorum beni izlemeye devam edin :kedicik: @Furkan TK

Çok istedim bu bisikletten almayı fakat, hep küçük kadrosu gelmiş türkiyeye. uygun kadro yoktu.

haklısınız çok güzel hoş bir bisiklet keşke olsaydı da alsaydınız :)

varmı daha yorum yapacak hakkımda :) ???

sağolun :)) @Anonim devamı gelicek neler yaparsam daha hosunuza gider ?

benim merak ettiğim bu bisiklet son hız olarak ve yokuş çıkarken bir sorun yaşar mı?

Performans için pek uygun değil :) daha cok gezi için üzerinde ekipmanlar iyi değil :)

• Beğen
Tepkiler: ecsahan
@emirozturk satın almama ramak kala kaçkar bisikletten ''bu bisiklet sana küçük gelir'' dediler. 1,83 boyum. sen ne dersin?

Escape air in M kadrodan büyük kadrosu yok ne yazık ki. Bende 1.83 boyundayım, deneme imkanı buldum oldukça küçük kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: adamjazz
Benim boy 1.80 M kadro gayet rahat kullanıyorum.

Kadro boyları: XS-S-M dir. M Başka markalara göre L boya denk gelir.. (Boyunuz 1,87 ve üstü ise size küçük gelir.)

(link)

Bende Escape 2 var. Arkadaşıma da Escape Air alıp tur bisikletine çevirmeyi düşündük.. Sizce bagajlı uzun turlar için uygun mudur?

@Birhan K. Uygundur ama şu haliyle değil. İyi bir tur bisikleti haline gelmesi için bence jant ve lastiklerin kesin değişmesi gerekiyor.

Aynı şekilde gidonu da şehiriçi kullanıma uygun olarak kısa tutulmuş, o da değişebilir bence.

Standart Escape'ler tur için daha uygun gibi geliyor bana, Escape Air daha çok safkan bir şehir bisikleti.

@Mert E. Katılıyorum. Üzerindeki lastikler gerçekten berbat. Daha bisikleti almadık ama tedbir olarak bir çift Schwalbe aldık bile şimdiden :) Jant setini değiştirmeyiz diye düşünmüştük. Arkadaşım erkek değil bu arada. Kendisi oldukça hafif olduğu için jantların sorun çıkartacağını pek sanmıyorum. Bakacağız bakalım.

Geri