@burak09
Ben ikisi arasında kalıp kendime uygun kadro bulma kısmında scott'ı seçmiştim. İkiside Tiagra setli, endurance kadrolu rahat sürüş pozisyonları sunan bisikletler. Açıkçası görsel olarak gözünüze hoş geleni alın derim.
tecrübesiz olmak insanı araştırmaya daha çok itiyor forumda speedster 20 için çok güzel bir konu açılmış gayet detaylı @BerkEvren e ayrıca teşekkür ederim.Contend sl 2 için umarım istediğim s kadroyu bulabilirim.Ayrıca 2018 modellerde gittikçe fiyatlar artmaktave donanım seviyeleri düşmekte örnek vermek gerekirse 2018 contend sl 2 aynı donanıma sahip olup fiyat U K fiyatı £899 ken speedster 20 nin ise TR fiyatı 5.675 tl ye çıkmış.
@kerem.erdogan
Scott'ın global sitesinde, Speedster serisi endurance kadro olarak gösteriliyor.Kadro geometrisi olarak da agresif değil;sürüşü oldukça dik ve rahat
Berk Evren Bey'in Scott Speedster 20 incelemesini okumanızı tavsiye ederim.
@burak09
Hocam Speedster 20 nin 2017 ile 2018 modelleri arasında gördüğüm kadarıyla sadece renk farkı var.Fiyat farkı yüzünden 2017 yi tavsiye ederim.Giant da alsanız Scott da alsanız mağazadan pazarlıkla alın daha uyguna gelecektir
@hamlet2006 farkedip düzelttim @burak09 ikisi de birbirine yakın özellikle. İkisini de gör, dene. Sevdiğin bisikleti alman motivasyonun için önemli bence
@burak09 Balıkesir'de Giant'ın ve Scott'ın bayisi var mı?Görün karşılaştırın;varsa uygun kadro boyu da bulursanız çatır çatır pazarlık edin.İnternet ile mağaza ortamı fiyat olarak da görüntü olarak da farklı.(bu arada ikisi de güzel ve kaliteli bisikletler)Bütün bisikletlerin fiyatları 2018 'de başka bir boyuta geçiyor.
@burak09
Gürsel Akay bisikleti aramanızı tavsiye ederim. Ellerinde S kadro olabilir ya da getirtme imkanları olabiliyor. 1.68 Contend beden ölçülerinde S kadroya denk geliyor, belirttiğiniz gibi S daha uygun olabilir ama 1.71 boyumla M kadro aldım ve S kadroyu daha sonra deneme imkanım oldu ve bana çok küçük geldi. Denemekte fayda var.
Bence Contend SL' in rakiplerine göre en büyük artısı karbon sele borusu. Rakiplerinde ancak Ultegra donanımlı modellerde geliyor karbon sele borusu. Bu D- Fuse Composite sele boruları aynı zamanda eksilerinden biri. Aero bisikletlerin sele boruları gibi markaya özgü şekillerde olduğu için değiştirmek gerektiğinde Giant' tan başka alternatif olmuyor.