Scudo Sports

Giant Anthem X ve yeni fotolar...

Scudo
bisikletin tamamını kaça topladın abi bide kadroya çok aktım nereden bulabiliriz?

Eline sağlık bendende ufak bi değerlendirme:) 50mm f/1.4 sanırım:)kadrajlar süper olmuş çok beğendim gece ev ortamındaki ışıkla çektin sanırım o yüzden bisikletin asıl rengi çıkmamış(beyaz ayarı renk ısısı) ama büyük bi ihitmal ayrı bi hava vermek istemişsindir diye düşündüm :rolleyes:Genelde (+)pozlamayı severim sende(-) seviyosun sanırım:) tekrar eline sağlık bu arada bisikletinde çok güzel güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: Güney Tuncer
@Güney Tuncer

Abi okudukça gülüyorum yaa .. dün eymirden sonra aklıma geldikce gülüp durdum :)

@aziz aydın

Aziz selam,
tahminlerin doğru fotoları 50mm f/1.4 ve f/1.8 ile çektim ve evde 500w lik bir spot ışık altında. Ayrıca dediğin gibi (-)pozlamayı biraz daha seviyorum ve renk konusunda da problem var. Benim evdeki LCD'nin kalibrasyonunda ufak bir sorun var gibi :) İş yerinde daha farklı görünüyorlar.. İyi bir aydınlatmaya ihtiyacım var galiba. Fırsat olursa bir gün tanışıp fotoğraf üzerine daha ciddi muhabbetlere girmeyi isterim.
Yorumların için teşekkürler...

@mehmetyesiloren

Abi ne demek al bisikletim senin olsun :)

Bu arada bisikletle ilgili özellikle nereden temin ettiğimle ilgili sorular geliyor. Adresi aşağıda. Özellikle Mehmet kardeşim size daha sağlıklı cevap verecektir.

• Beğen
Tepkiler: halid acar
@Güney Tuncer

Tabiki güney ne demek ankaraya yolum düşerse bi çayını içerim.senin yolun istanbula düşerse beklerim her zaman:)

Sanırım bu işin sonu yok. Tam süper olmuş, diyoruz. Hoop birkaç yeni değişiklikle perfect bir cihaz bizi karşılıyor.
Ne diyelim; bir sonraki
Değişimde görüşmek üzere... Ufak bir not; (İki ay sonra maşayı, aynakolu, firen ve
Teker setimi satışa çıkaracağım. Yeni alacağım ürünler için;
Tecrübene ihtiyacım olacak. Teşekkürler.)

• Beğen
@deenna

Artık ne diyelim bilmiyorum sonuna kadar haklısın :D Bisiklet gerek sportif maksatlı olsun gerek hobi maksatlı çok güzel bir uğraş değil mi. Her ikisini de yapabiliyorsak ne mutlu. Senin ekipmanlar zaten çok başarılıydı yerine neler gelecek şimdiden düşünmüyor değilim :D Zamanı geldiğinde elimden geldiğince yardımcı olacağım tabiki. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Engin
Güney abi ilk sayfada ki fotoğraflar gitmiş.... Yenilesek süper olur valla arada açıp bakıyodum da :)

Abi herkes bu kadar güzel yorum yapıyor ama ben resimleri göremiyorum çatlıyacağım valla. O güzel fotolardan beni mahrum etmeseniz.

Arkadaşlar fotoğrafları sunucuda temizlik yaparken kazayla uçurmuşum :D
Yenilerini ekleyeceğim..

Standart hali ile dahi çok iyi bir bisiklet xtr ekipmanlar ile çılgın olmuş Allah bana da nasip etsin.

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Geri