Scudo Sports

Getoech''dirt jump pro'' Kadro inceleme

Scudo
@Doruk Atay

bouncer çıkalı 1 sene oldu duymadıysan ben bilemem ama benim rahatlıktan kastım kullanım açısındandır;)

@arda çıbıkçı

dorugun demek istedigi daha cikali kisa bi sure oldu kirigini hic duymadimdi. kadronun ciktigini kendisi biliyor. ama kirigi henus yok. ama kullanan kisi sayisi artinca kirilmalarda basliycak haliyle cunku hussar kirigini sinto gormus bende duymustum zaten 2 yada 3 tane kirik vardi diye. geotec i kullanan toplasan 2 yada 3 kisidir zaten.

ayrıca kullananların geneli bu forumda ve az çok nasıl kullanıldığını biliyoruz bence sinto gurkankas doruk atay erkal gibi bi işi gerçekten iyi yapan bisikleti ciddi anlamda zorlayabilecek kişiler kullandığında bence daha doğru bilgiye ulaşabiliriz...

yanlış anlaşılmasın bence bu işler tecrübe işi ve çok bisiklet değiştirmek gerekir...

@arda çıbıkçı

Canım arkadaşım, sen streete başladığında ben 3. street bisikletimi kullanıyodum ve bu (Türkiye) piyasasında olan bütün bu amaçla yapılmış bisikletleri sürdüm. Hiçbir street bisikleti "rahat" değildir. Rahatlık arıyorsanız City Bike önerebilrim, gerçekten rahattır. Bu bisikletlerde ancak şöyle birşey sözkonusu olabilir. Örneğin kişinin bacak boyu uzundur dolayısıyla BB yüksekliği düşük, üst borusu çok uzun head angle ı dik bisiklet tercih eder. Ve bunun gibi bir çok şey... Umarım anlatabilmişimdir. Madem bana daha rahat geldi diyorsun bunu bu şekilde açıklayarak yaz ki insanların kafasında soru işareti kalmasın.

Gvenc'e Katılıyorum.
Daha bahsettimiz kadroyu çook üst seviye süren bi kişi görmedim.(En azından Çevremde)
O yüzden kırılma ihtimali düşüyor ama ama hussar jump kullanan bi çok iyi sürücü vardı.Mesela bizim burdan engin abi adam gayet güzel kullandı zorladı dayanıklılıqını gördük ama bouncer kadroyu daha bu kadar zorlayan kişiyi bilmiyorum görmedim yani...
+ Kadro daha yaygın değil bide zaten kırılmıcak bi kadro olsa millet yurt dışından kadro getirtmez yani ucuz kadro varken onu kullanır.
Kadro biraz daha yayılsın yada o kadroyu kullanan arkadaşlar kendilerini baya geliştirdiklerinde yakında bouncer kadronunda kırıldığınında haberini alırız.
Yani sonuçta kırılması imkansız kadro yok.
Doruk Abiyede katılıyorum.Çünkü streette rahatlık ön planda olmaz,dediği gibi xc city bike fln kullanmak gerek rahatlık için.

Geri